Det Lemuriska Kollektivet via Genoveva Coyle, 10:e februari 2018

Det Lemuriska Kollektivet via Genoveva Coyle,

10:e februari 2018

 

 

DET LEMURISKA KOLLEKTIVET: DET FINNS INGEN TID, DET FINNS INGEN ”ANNAN”, DET FINNS BARA NU OCH EN

Ni är de inneboende andarna, ni är uppstigna själv i kroppar och verkar här och nu.

Kanaliserad av Genoveva Coyle

 

Hälsningar älskade ni! Vi är Lemurierna och vi kommer till er idag som ett kollektiv, för att hälsa och stötta er i dessa tider av skiften och intensiv transformation. Vi kommer med glädje, med festhumör och med kärlek.

Och är det inte ganska roligt att den ”gammal och uråldriga” delen av er, kommer och vill tala om ”framtiden och de nya” ni. Vi tycker det, men som ni vet så finns det ingen tid, det finns bara nu och en.

Och vi har kommit för att utöka tiden, stoppa tiden och till och med ta er in till en, så att ni bättre kan förstå hur ni permanent kan skifta till era underbara Nya Ni i sin fysiska form, och leva på planeten Jorden i dessa tider av uppvaknande och transformation.

Alla ni som läser eller lyssnar till detta budskap, har haft många tillfällen när ni hört, sett eller känt sanningen genom sinnena i era Nya Ni. Men ni har ofta tvivlat på er själva och väntat på att få mer tecken och ledtrådar, som skulle bekräfta och förtydliga. Och det är helt normalt och förståeligt så länge ni önskar öppna upp er och uppfatta mer av verkligheten, mer av vem eller vad som presenteras för er nu.

Ni bär fortfarande på rester av rädsla och självtvivel angående er förmåga att hantera kärlekslösa situationer, eftersom ni inte känner er tillräckligt starka för att kunna erbjuda er hjälp när de uppkommer. Släpp all ogrundad oro och låt oss ta hand om det när det kommer. Ni har tillräckligt med kunskap och vetande för att höja er över varje situation, och kunna hantera den på ett bra sätt.

Ni har blivit ombedda att lyssna, att öppna era hjärtan och verkligen lyssna med hela ert väsen, och det gör ni. Och ni vet att andra väntar på er respons, på era kloka råd och er vägledning. Det är här ni verkar ha lite svårigheter och det beror på att ni anstränger er för mycket, förstår ni. Det nya sättet är inte något svårt eller ansträngande. Råden och den nya undervisningen flödar fritt och följs lätt.

Ni har alla upplevt gånger då er själ talat via er, när svaren kommit mjukt, varsamt och med humor. Ni har alla upplevt tillfällen när ni sagt precis det någon annan behövde höra. Den andra kände sig sedan helt plötsligt uppåt och ni fick se hur hjärtat öppnandes, ögonen tindrande och ansiktet log, och den klara förståelsen av sanningen överfördes till dem. Ni visste att ni talade till deras själ och hjärta.

Och ni undrar hur ni ska kunna vara på samma sätt och göra detsamma i framtiden. Hur ni ska kunna följa denna väg hela tiden utan att hamna i besvärlig argumentation då ni försöker bryta er igenom hjärtats murar, hos era nära och kära, eller då ni ser den tomma blicken hos en vän, en kollega eller en patient som inte verkar förstå det ni säger eller tänker.

Vi säger då till er att det är lätt i den stunden då ni är i hjärtat. Det är lätt då ni ber ert själv komma fram och assistera på bästa möjliga sätt, och sedan säga och göra det som flödar genom er. Ni är de inneboende andarna, ni är era uppstigna själv i kroppar som verkar precis här och precis nu. Det är ingen annan förutom de Nya Ni, som talar och verkar med lätthet och nåd.

Ta er tid om ni behöver, ta paus och utöka tiden. Se och känn efter när ni tillåter täta tankar flöda in och börjar övertyga, övertala, fördöma, kritisera och även om de är på en subtil nivå så vill inte andra höra det. Känn efter när fördömanden eller andra dåliga känslor känns i magen eller solar plexus, och gör er av med dem, för ni vet att det är det gamla sättet, och det var inte till hjälp för någon.

Ni förstår, allt ni behöver göra är att fråga och sedan göra er av med tunga och ansträngande sätt av att vara. Var ljus, glädje, kärlek och ha roligt, var de magnifika ni i varje stund!

Vi älskar er, vi finns alltid med er för vi är en!

Farväl

 

By Permission.

© 2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

 

This channeled material is protected by copyright. We invite you to share it on condition that it is used in its entirety, that no alteration is made, that it is free of charge, and that the copyright notice, channel credit, website link, and this statement are posted.

 

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...