Meditationens ord av IngaLill, 28 juni

Meditationens ord, 28 juni – 5 juli, 2015

IngaLill Enadea

Min älvdrottning, Nellie Ciresias målning

Målning av Nelly Ciresia Strömberg

 

Kärlekens Ålder av Ljus

 

Vem är du och vad är ditt uppdrag här?
En fråga som återkommer, vännen kär.
Vi vill nu lite här berätta och sen ditt svar
i all sin helhet du i ditt hjärta har.

I en frösådd av ursprunglig art
från ”Jag Är – närvaron” du kom med fart.
Din själ var medveten och så klar
och enheten med allt var uppenbar.

Så skapades Allt av medvetenhet,
du och alla själars ande av hög gudomlighet.
Din Högsta källas längtanstanke och fantasi
mångfaldigade sig själv från Ett till ett Vi.

Inom dig finns sanningen om din andes kraft
i allt ditt oändliga varande vetskapen du haft.”
Jag är den jag är” skapad av mitt eget själv.
Jag Är Gud som upplever allt i livens flödesälv

En skaparmanifestation av kärlek och totalitet!
Så älskad av ditt eget Själv i all evighet.
När du denna sanning känner, förstår och tror
inser du din skaparmakt, att Gud inom dig bor.

”Jag Är”-tankar och ord erkänner din gudomlighet.
Ditt eviga ljus och din skaparkrafts magiskhet.
Tänker du eller säger ”Jag är inte” – eller ”inte kan
förminskar du din själsstyrkas gudomliga samklang.

Ett svallande hav av kärlek är Gud Jag Är, du och jag
En del av havet är ändå havet, det är din sanning i dag.
Du, vi alla, är ett med havet av kärlekens eviga brus.
Ditt uppdrag: att skapa nya Kärlekens ålder av Ljus.

____________________________________________________

Min kära vän, du som läser dagens meditationsdikt med mycket viktigt budskap från kosmos!

Missa inte Budskapskonferensen Människans Existens och Fredens möjlighet, den 19-20 september, ABF-huset, Sveavägen, Stockholm. En unik konferens med som talar om vägen till klarhet, om vägen till fred, om vår skaparkraft och vår eviga återfödelse. Tio mycket spännande föreläsare medverkar och underbara sångare. Det är författare, mystiker, medium, artister, vetenskapens och kyrkans företrädare och en hypnoterapeut som talar om livet mellan liven. Hämta din inbjudan hos kreaprenor.se och även ingridkrianon-jonankerholm.nu eller maila mig, ingalill.wener@gmail.com
Vill du läsa mer av mina budskapdikter finns boken Meditationens ord. När förändringens vindar blåser. ISBN: 978-91-88209-00-9. Enadea Förlag.
Där finns 60 budskapsdikter, varav tre sånger, skrivna till gruppmeditationer under åren 2009-2012. Orden från vårt kosmiska energifält vill ge oss inre vägledning och talar om vår skaparkraft, vårt eget ljus, vårt inre barn, att vi ska älska oss själva och känna tillit och hopp om att vi tillsammans kan skapa en ny fredlig värld, för vi, du och jag, är de skapare vi väntar på.

 

I kärlek

IngaLill Enadea

 

Du gillar kanske också...