Söndagsmeditation via Eva-Lena kl. 21.00, 20 december

meditationsbild1

Det blå ljuset

Världen går mot sin förvandling. DNA-koden ändras och människan förvandlas till en ljusare och lättare varelse. Jorden själv omvandlas och människan följer henne i denna omvandling.

Alla människohjärtan blir varma och omtänksamma och människor förstår, att vi alla är ett. Vi blir sådana vi en gång var för så länge sedan, en strålande varelse med ett enormt vetande. Vi får återigen tillgång till den stora kunskapen om vilka vi egentligen är, blommor i skapelsens trädgård, kärleksfulla varelser med unika gåvor.

Det blå ljuset från källan når våra kroppar och förändrar vårt DNA. DNA-spiralen med sina avskurna trådar kopplas återigen ihop och vi träder ur vårt slaveri. Vi höjer våra röster, fattar varandras händer och tar makten över våra liv och säger ifrån till dem som inte ser till jordens och människors bästa. Vi blir fria att forma vårt eget öde i full enhet med varandra i kärleksfullt skapande.

Källans blå ljus befriar människosläktet och gör slut på det pålagda maktväldet, som nu finns på jorden, där människor och även länder inte har samma värde. Det blå ljuset höjer ljuset i människan och över jorden och får makten, den ondskefulla makten, att förtvina.

Människorna måste nu för att följa jordens övergång in i ljuset höja sitt eget ljus, få sitt DNA omstrukturerat för att inte förtvina och försvinna. På jorden ska nu människor med god vilja leva, något annat är inte möjligt.

Ljuset över jorden förändras nu dag för dag och allt det gamla som inte är i samklang med det blå ljuset och källan förtvinar och försvinner. Kaoset i världen är ett tecken på, att vi själva måste göra upp med mörkret och förändra samt släppa det som inte är för allas och vårt eget högsta bästa.

I grunden är detta som sker positivt. Människosläktet går en ny framtid till mötes, en framtid utan krig och katastrofer, en framtid där människor med god vilja lever på en pånyttfödd jord.

 

 

 

 

 

 

All lycka till dig.

 

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

 

den-tidlosa-tidens-tidnyckeln-till-lyckans-labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...