Rådet av 12 via Anna Merkaba, 20 januari

Anna Merkaba ~ Disclosure – Bebisar – Fertilitet – Kwan Yin – Urgamla Upptäckter– Rådet av 12

20 januari

Hälsningnar till er alla, innan jag börjar denna kanalisering vill jag lägga till en personlig, helt orelaterad notering till denna kanalisering. För några dagar sedan fick jag besök av Gudinnan Kwan Yin, och då jag aldrig “officiellt” tidigare mött henne och visste lite om henne, var jag överexalterad över att vara i hennes närvaro. Hon presenterade sig som Kwan Yin och det var senare som jag hittade mer information om henne. Kwan Yin har delat några fantastiskt spännande nyheter med mig, att just detta år 2016 kommer att bli ett otroligt fertilt år! Både i termer av att verkligen få bebisar för dem som oroligt har försökt att bli mer barn, och födseln av nya idéer, nya möjligheter, nya kreativa sätt att hjälpa mänskligheten på jorden. Detta år handlar verkligen om skapelse, ny början, och så klart slut. Kom ihåg detta när ni ser att några dörrar stängs för er. Kom ihåg att när en dörr stängs väntar en annan på att få öppnas. Var öppen för olika möjligheter som presenterar sig för er och låt denna vackra energi genomsyra hela er varelse och hjälpa er att föda det som ni verkligen önskar!

En annan sak som jag jag vill att ni uppmärksammar är avskildheten som många av er upplever nu. Avskildheten, och känslan av att vara vilse, ett sorts drömtillstånd. Anledningen som jag fått det förklarat för mig, är att vi har just fått ta emot en enorm mängd uppgraderingar, och jorden själv skiftar sin frekvens, vilket betyder att vi också måste anpassa vår egen frekvens för att må bra. Det är också en tid då ni kopplas från vad ni gjorde, och erbjuder olika fantastiska möjligheter via tidslinjer att välja mellan. Därför behöver er kropp så mycket vila som den kan få, helst meditation, yoga och sömn, så att ni fritt kan ansluta er till era guider och välja den bästa tidslinjen för er själv. 

Några av er som trodde att ni redan rensat ut allt som finns att rensa ut kan ha tillfällen då förlegade handlingsmönster åter kommer upp. Ni kommer att märka att ni blir förvånade att de ens kommer upp, gamla tankar som ni sagt adjö till, kanske dyker upp, med denna gång kommer ni att märka att det är otroligt enkelt att transmutera dem och släppa dem! Anledningen är att era kroppar rensar ut det sista skräpet, för dem av er som vaknat upp för ett tag sedan och flitigt arbetat med er själva för att balansera er själva. 

Så snälla, håll er lugna när olika tankar dyker upp. Låt dem passera genom er, och vet att ni har kontrollen och avgör vad som stannar och vad som försvinner. Förbli balanserade, då det är så viktigt just nu, och framför allt förbli i total och ovillkorlig förståelse och kärlek till er SJÄLV. 

Det är otroligt viktigt att älska er själva, och ge er själva vad ni vill ha just nu, särskilt att lyssna till er kropp och ge den nödvändiga näringen, vilan, och friden som krävs för att procesa alla de nya koderna som den har tagit emot. 

Jag har en uppsjö av renings, utrensnings och balanseringstekniker som ligger ute på min blogg på https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/ men om ni vill ha personlig hjälp känn er fria att kontakta mig genom hemsidan och jag kommer vara mer än glad att få hjälpa er. 

Nu när detta är sagt är kanaliseringen jag tagit emot från våra välvilliga interstellära motsvarigheter från Rådet av 12 …

En särskild nivå av rättfärdighet har välvilligt arrangerat partiklarna som är nödvändiga för att kommunicera den eviga sanningen hos betraktarna genom de korrupta cellstrukturerna hos de influerade.

Energivägarna under kärnan av er planet aktiverar full styrka medan vi talar. Energivägarna vilka har konstruerats av dem som levde i gamla tider, har verkligen börjat vibrera och manövrera sagda energier som går in i Gaia, för att aktivera de gömda virvlarna inom planeten. De gömda virvlarna inom er planet har verkligen börjar virvla sin magi, släppa det förgångna och ena energivägarna inom och över er kända värld. De urgamla artifakterna har, kommer att bli och blir upptäckta dagligen av er nu, den urgamla kunskapen som gömts under lager av tid gör sig till känna för alla som vill ta del av nämnda kunskap.

För inom de urgamla ”ruinerna” om ni så vill, ligger det gömda hemligheter om det sanna ursprunget av er planet, det sanna ursprunget av den mänskliga farkosten ni valt, och det sanna ursprunget av nämnda experiment. För det är verkligen så, att allt som varit gömt under eoner av tid åter blomstrar, alla påbud av information vilka har varit gömda från er syn, upptäcks nu av era arkeologer, och så påbud av information vika är nödvändiga att skjuta mänskligheten framåt, avslöjas nu och används av dem som har kommit hit för att avkoda och fullt förstå nämnda kunskap.  

För genom de urgamla artifakterna kommer skeptikerna i er värld slutligen se sanningen om det som så många av er redan förstår. Det är genom dessa upptäckter som avslöjandet (disclosure) som ni alla väntar på, börjar ta en massiv kontext för att visa för hela mänskligheten den sanna naturen av nämnda experiment. 

Sanningen om era farkoster kommer i förgrunden, i varje stund presenteras en ny upptäckt för er i era medier om ännu ett mirakulöst faktum om vad era valda farkoster är kapabla att göra. En efter en avslöjar era vetenskapsmän för er fantastiska fakta om vad era mänskliga kroppar är kapabla att uppnå. För allt ni behöver för att komma i linje med ert sanna själv finns verkligen till hands. Allt ni behöver har verkligen blivit programmerat i era kroppar. 

Och så, avslöjandet (disclosure) som ni alla ivrigt väntar på sker medan vi talar, avslöjandet av er sanna essens, av det som ni är här för att hålla uppe. För många av er är denna jordliga boning främmande, vi förstår er frustration över det som utvecklas varje dag för er nu, vi förstår er oro för planeten vilken ni kommit hit för att hjälpa, vi vill inte desto mindre peka på att gigantiska förändringar verkligen görs av er själva, och dem in influerar, genom välviljan av det ni är. 

Vi  förstår och vi stödjer er i era förehavanden och ändå ber vi er att ha tålamod med dem som sakta vaknat till sanningen om detta experiment som kallas ”liv”. Vi ber att ni förblir i balans, för genom era hjärtans kodex, genom er engergivägar, influerar ni alla som kommer på er väg, ni influerar galaxer och universum, med själva tankemönstren ni gör. 

För alla är verkligen sammanbundna och sammanflätade, för det är verkligen så. Förbli jordade i vetskapen om att allt är bra i universum. Stråla ert ljus vart ni går. Förbli stadiga i era ansträngningar och vet att ni har stöd av allt som är. Vet att det är så. För det är så. 

Det är allt vi hade för nu. Vi älskar er. Vi är med er. Adjö för nu.

Svensk översättning: Åsa Falk www.st-germain.se

  

You may also like...