Merlin/S:t Germain via Kerstin Sisilla 4 mars 2019

Merlin/S:t Germain 4 mars 2019
Jag vandrade på jorden som Merlin, trollkarlen som var kung Arthurs förtrogne hjälpare och vän. Riddarna runt runda bordet…….
Riddarna runt runda bordet. Ni var de sista spillrorna av den gamla tiden. Ert liv är inte en saga eller en sägen utan en sann historia om kampen för det ljusa, kontakten med elementen, med vit magi och mystik. Damen i sjön fanns där, som en kontakt med ursprunget, det gamla. Den nya tiden gjorde att det var dags att glömma. Ni runt det runda bordet hade olika roller. Ni spelade dem väl och gjorde vad ni skulle.
Ni är MÅNGA på jorden som bär på samma minnen. Det är dags nu att mötas igen. Att minnas kampen för det goda, gemenskapen, kärleken, kontakten med drakarna och den gamla världen. Damen i sjön, hon väntar på er nu så återknyt kontakten med henne och med Moder Jords element. Minns kärleken till varandra, knyt ihop säcken, återfå gemenskapen mellan er och alla på jorden nu levande och alla som tidigare har levt och nu hjälper er från den andra sidan.
ALLT ÄR ETT så när ni åter möts så är det mycket som förenas och återknyts. Jag älskar er alla på jorden och är över måttan nöjd med ert gedigna arbete. Den nya tiden kommer nu till Gaia och ni alla som lever där återknyter till Moder Jord, de fem elementen (jord, vatten, luft, eld och eter). Ni får era minnen åter och förenas som ETT, för vi är alla komna från SAMMA URSPRUNG eftersom Källan/Gud Fader och Gud Moder där allt skapats är EN.
Min violetta flamma hjälper er att bränna bort rester av det gamla som ännu kan finnas kvar i er. Dåligt samvete av spelade roller gagnar er inte, utan låt min flamma bränna bort allt gammalt. Er framtid är här. Det innebär att ni blir hela, friska och återställda. Många återknyter också till drakarna och kan ta deras kärlekskrafter och healingförmåga till hjälp.
Mycket kommer att förändras på Gaia men allt, utan undantag, blir till det bättre. Både er planet, djur och ni själva återställs vartefter. Känn gemenskapen mellan er alla ljusets hjälpare på jorden. Se bakom kulisserna av skenbart mörker, så ser ni den stora och genomgripande omvandlingen. Eller rättare sagt, ni känner den i era kroppar och själar.
Jag älskar er alla ni starka själar på jorden, ingen nämnd och ingen glömd, som genom ert gedigna arbete och rollspel i mörker och i ljus har gjort denna utveckling möjlig. En dag förstår ni till fullo hur genomgripande förvandlingen är och ni kommer att häpna över er egen Storhet. Tack du riddare som skrev ner detta. Det var bra att du besökte Merlins grotta i Tintagel och hämtade den där stenen som du har. Jag såg ditt besök och hur du studerade drakarnas energier i bergets minnesbank.
Jag sänder mitt violetta sken över er alla på jorden. Med stor kärlek från S:t Germain som var ett av mina jordenamn, liksom Merlin, trollkarlen.

Du gillar kanske också...