Ra via Kjerstin Sisilla, 13 mars, 2020

Ra via Kjerstin Sisilla 13 mars 2020
Jag är Ra. Jag ÄR. Älskade barn på jorden, på planeten Gaia som nu förvandlas till Nova Gaia. Älskade barn – det händer nu som både ni och vi har väntat på i årtusenden.
Njut av stunden, njut av Gaias förvandling i denna fantastiska metamorfos, denna storslagna och fullständigt genomgripande förvandling – av allt och alla som vill fullfölja resan in i de Gyllene Rikena.
Somliga själar väljer att hoppa av i det kaos som nu avslutar den långa tiden i tunga energier. De har medvetet valt den rollen innan de inkarnerade på jorden. Som ni nu vet har ni olika uppdrag på Jorden liksom ni alltid har haft. Ni vet också att döden inte finns, utan endast en övergång till andra platser och andra möjligheter till utveckling – i Guds Skaparens namn.
Älskade barn – jag är så lycklig och glad över era framgångar på Gaia. Ni har arbetat oförtrutet i årtusenden Älskade Människor av Ljuset. Ni är välkomna åter till Ljusets sfärer, till ett liv i kärlek med tid för återhämtning, återförenande och lycka.
Det är med sann tillfredställelse och lycka ni som så önskar kommer att hjälpa till med skapandet av en planet som omvandlas till Ljus. Ni har alla era pusselbitar att använda som bidrag till uppbyggandet av ett samhälle/en värld fylld av kärlek, frid och fred, med respekt till och frihet för den enskilda individen att leva sitt liv utifrån sitt inre Jag. Äntligen blir ni fria att vara er själva. Därmed kan ni leva det liv som ni i själ och hjärta längtat efter i årtudenden. Ni förstår nu Jesus Kristus ord: ”Jag är Vägen, Sanningen och Ljuset (livet)”.
Tack för att ni lyssnade på mina ord, med önskan att muntra upp er för att orka härda ut i det sista av Illusionens dödsryckningar.
Jag älskar er ALLA – ni storslagna själar som lever efter ert hjärta och alla ni andra som nu ”hopppar på sista vagnen i tåget”. Jag älskar även er som behöver lite längre tid för er väg till Ljuset. Allt är ett.
Jag är Ra. Jag ÄR.

Du gillar kanske också...