Tiden Har Kommit av Amanda Gauci, 8 oktober

golden_globe

Tiden Har Kommit, 8 oktober 2016
av Amanda Gauci
Gör Er Del I Uppvaknandet och Uppstigningen Av Jorden

Som ni ALLA kanske eller kanske inte känner till, har VÅR Underbara Moder Jord (Gaia) gått in i en ny Jordcykel i år. Detta är ett vetenskapligt faktum och sker ungefär var 27.000 år. Detta år har verkligen varit en åktur för oss alla, med skifte efter skifte som kommit mycket nära inpå varandra. När jag säger skifte hänvisar jag till nya fickor som öppnas upp i universum och kraftfulla energistrålar som kommer in till Jorden och påverkar oss alla. Detta är vad som orsakar ”Uppvaknandet” eller uppstignings-processen som en del av er kanske känner till. En del av er kanske har känt detta intensivt, och resten omedvetet. Detta är en spännande tid för OSS eftersom stora förändringar är inpå OSS. Några av oss kände första skiftet i december 2012 då Jorden började förändras, och vi har kommit fram i ljuset sedan dess.

Jag kommer att fokusera på NUET, perioden från augusti i år till februari 2017. Det kommer att ske ett massuppvaknande. Jordens skiften är konstanta nu och förekommer mycket tätt inpå varandra, nyligen med 1-2 veckors mellanrum. Folk kommer att bryta sig ur gamla mönster och se igenom det artificiella. Kanske även bli förvånade över att de inte hade sett saker på detta sätt tidigare. Kanske inte alla ännu, men många … Skuggregeringen kommer att anstränga sig ännu mer nu för att få oss under deras kontroll, men de förlorar striden. De blir desperata i sina försök. Förra veckan fanns det en enorm plan för angrepp på mänskligheten, men den omkullkastades. Massmedia är en del av deras agenda så ni hittar inte rätt information där.

Dessutom, när jag säger Uppstigning, Jorden kommer stiga upp. Resten av galaxen är redo att stiga och de väntar på OSS eftersom VI ALLA måste göra det tillsammans. VI är den sista pusselbiten. Det är verkligen upp till OSS. Jorden är verkligen i en fantastisk form för detta, tro det eller ej, allt som kommer att ske är en frekvensändring. Hur gör vi det?

För det första måste ni jorda er själv varje dag. Undersök hur man jordar sig eller kontakta mig för min jordningsövning. Till ALLAS fördel måste ni göra detta varje dag. Varför? För att jorda dessa nya och fantastiska energier in i vår Underbara Moder. Detta healar henne och healar oss alla. Vi är alla blott celler i hennes kropp.

För det andra (men inte nödvändigtvis i någon ordning), måste ni ta väl hand om er själv. Detta kommer att göra turen mycket lättare för er själv. Ta hand om er kropp och var medveten om ert tänkande. Sinnet är ett mycket kraftfullt verktyg. Välj era tankar och ord klokt. Rensa ert chakra-system. Om ni behöver hjälp med detta så sök reda på en utövare. Tveka inte att kontakta mig, jag lär också folk hur man gör detta med sig själva. Kontakta mig eller någon som vet, om ni behöver någon hjälp.

För det tredje, bidra inte till rädslan, hatet eller ilskan. Det är vad skuggregeringen vill att ni ska göra. De livnär sig på det. De använder detta som en ursäkt för att dra åt kontrollen/ lagarna. Istället, ÄLSKA er själv, ÄLSKA varandra, ta kontakt. RESPEKTERA er själv, RESPEKTERA varandra, RESPEKTERA vår Moder Jord. Var stödjande mot varandra. Stoppa dessa negativa beteenden nu i deras bana. VI är EN och vi måste arbeta som ett team.

Detta är en riktigt vacker upplevelse för oss alla. Njut av den. Flöda med den. Älska varje ögonblick av den. Det är en spännande tid. Det finns ingenting att frukta. Låt oss bara göra färden snabbare och enklare för oss. Vi kan ändra denna falska paradigmverklighet till att bli den vackra existens som verkligen är vår födslorätt. Himlen på Jorden.

Ljusarbetare arbetar på detta dygnet runt nu, på så många olika nivåer (detta är förmodligen ni och ni är inte ens medveten om det). Vi arbetar i det astrala i vår sömn och förankrar energierna in i Jorden när vi är vakna. Det är så glädjefullt lätt och en fantastisk upplevelse att vara en del av processen.

Kom ihåg att NI valde att vara här nu i denna tid. VI är eviga varelser som har den mänskliga upplevelsen. VI valde att inte komma ihåg eftersom det är tråkigt att veta allt. VI ville ta en ny åktur. Detta är första gången som något liknande NÅGONSIN har hänt genom tidernas evighet, så det finns andra som tittar på oss och andra som hjälper oss igenom denna process. Allt fungerar vackert. Det finns ingen anledning att oroa sig eller vara rädd, KÄRA NI.

Låt oss TILLSAMMANS komma till medvetenhet och arbeta tillsammans för att påskynda denna process. Ju förr desto bättre för OSS ALLA, och denna konstgjorda verklighet som inte tjänar oss kommer att läggas bakom oss. Låt oss skilja oss från den med kärlek och medkänsla. Vi är officiellt nu i Vattumannens ålder. Det är dags för ER att skina!

Lycklig Uppstigning Alla!

Amanda Gauci – Oändligt Flöde

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...