“Socker” – GCR/RV Intel SITREP – lördag 8 juli 2017

“Socker” – GCR/RV Intel SITREP – lördag 8 juli 2017

 

Flera har kontaktat mig om hårdheten i mitt senaste inlägg, ”Insolvent”.
Så, här är en liten sked socker för att kompensera den dåliga smaken i din mun (även om det är sant).

Om alla saker går som planerat kommer 800-numren att komma senare i kväll och möten börjar på söndag efter midnatt (back-up dagen och – tiden är nästa lördag 7/15).

Numren kommer att finnas överallt, snabbt, oavsett vem som får dem först eller varför och av vem, så oroa dig inte för att missa tillfället.

Privata förväntas slutföra före 15 juli 2017. Med offentliga inlösen som startar söndag 16 juli 2017 (i Mellanöstern).

ZIM Bond Notes kommer att vara konverterbara i en separat militär/HSBC utbytesstrategi jämfört med första korgens RV-valutor, men du kan också lösa in de nämnda RV-valutorna när du lämnar in dina ZIM Bond Notes.

Vi väntar på att USA kommer tillbaka till Parisavtalet på G20 idag, eftersom det är det dolda guldstandardavtalet.

Trump försöker förbättra sitt avgångsvederlag och använder Parisavtalet som hävstång mot sina ryska och kinesiska kontrollanter.

Vice president Mike Pence kommer också att avgå. Och in kommer talmannen i Representanthuset Paul Ryan som är nr. tre i linje för Presidentskapet enl. konstitutionen.

Den kärva sanningen om övergången är att Paul Ryan lugnt och lagligt har styrt landet sedan 29 oktober 2015 och general Joseph Dunford militären sedan den 28 september 2015, eftersom USA Inc. officiellt upplöstes i den internationella suveräna konkursrätten i augusti 2015. Och Republiken Förenta Staterna återlämnades tillfälligt för att driva landet, och är nu slutligen helt återställd till sin permanenta suveräna status.

Se Paul Ryan insvuren i:

http://www.chicagotribune.com/news/nationworld/ct-paul-ryan-house-speaker-20151029-story.html

Se general Joseph Dunford insvuren i:
https://www.military1.com/marine/article/1548167014-marine-general-joseph-dunford-sworn-in-as-joint-chiefs-of-staff-chairman/

Kom ihåg:

– Dina ZIM Bond Notes är inte en valuta, men med tresiffriga skärmkurser.
– Ännu högre suveräna kurser är tillgängliga för privata växlare (privat förhandlat) och åtföljs av ett formellt NDA och Strukturerat Utbetalningsprogram.
– De kinesiska Äldste (via AIIB) är slutköpare av alla första korgvalutor, historiska obligationer och ZIM Bond Notes.
– Så många som 70 miljoner första korgens valutainnehavare revalverar. 26.000 historiska obligationsinnehavare och 225.000 ZIM innehavare över hela världen förväntas lösa in med start någon gång i juli och slutföra till starten av 2018 års regeringsår (1 oktober 2017).

Njut av din nya värld, Zimland, och ett bra jobb Judy! Dina sammanfattningar var alltid uppskattade och behövda. Du fyllde det gapet hjältemodigt. Tack!

Gud är med oss.

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...