Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högra Jag, 5 februari, 2021

 

Slutet på er pandemi kan ännu inte skönjas, men det kommer, då ökade ansträngningar görs för att minska dess effekt. Slutresultatet blir mer tid för att mer viktiga händelser ska ske som ändrar utgången. Det måste säkras att resultatet placerar era fötter på den väg som lämnar det gamla, och redan är planer igång som förändrar ert levnadssätt för alltid, skalande bort det som annars skulle ta många år att få gjort. Medan det är väsentligt att nå en ny nivå måste ni också svara upp mot möjligheten att ta ett rejält språng framåt och väga upp för förlorad tid då ni hållits tillbaka i så många år. Vi sufflerar och vägleder faktiskt de som kan bära er framåt mot nya höjder. Hela världen behöver förstås komma till ro och det kan inte ske över en natt.

Var försäkrade om att många själar som har inkarnerat för just denna tid är ivriga att komma igång, så som för att introducera ny teknik som kommer att öka er dagliga livskvalitet. Många förändringar som kommer att lyfta er har redan ritats upp och bara väntar på rätt tillfälle att presenteras. Er livskvalitet förändras till det bättre och det blir en allmän strävan att göra förändringarna tillgängliga för alla. Alltför länge har människor levt i grupper som behövt kämpa för sig själva och som skapat enorma gap mellan de som ”har” och de som ”inte har”, vilket är oacceptabelt i denna moderna tid. Problemet har resulterat i att en relativt liten grupp personer innehar den större delen av jordens välstånd.

Tyvärr ser dessa människor bara till sig själva och är helt nöjda med att göra andra till sina underlydande. Denna situation måste förändras tills det blir mer jämlikhet i hela världen. Vi på vår nivå gör allt vi kan för att forma människors tankar så att de förstår den typ av förändringar som är nödvändiga för mer rättvisa och delande i era liv. Karaktären i er tidigare inställning till livet har varit en sorts ”alla för sig själva” som har skapat ett orättvist system där de rika blir rikare och de fattiga blir fattigare. Det finns faktiskt tillräckligt med rikedom på Jorden för att se till att alla kan leva utan att lida av fattigdom och svårigheter. Med de rätta personerna vid ratten finns det inget som inte går att nå.

I en tid nu har människor på Jorden vaknat upp till ojämlikheterna i livet, och pågående oro och stora demonstrationer kommer att fortsätta växa, tills de vid makten ger sig för kraven på förändring som kommer att annonsera ett nytt och mer rättvist sätt att leva där alla njuter av livets frukter. De som ser makt som en handelsvara kommer att få stiga åt sidan med tvång om det blir nödvändigt, dock utan att man använder våld. Rättsväsendet som sådant kan bli ett kraftfullt medel om det används rätt och kan uppehålla lag och ordning, men den senaste tiden har det använts aggressivt och olagligt för att trycka ner fredliga demonstrationer. I en sann demokrati skulle inte sådant vara tillåtet, så det är dags att de personer kommer till makten som skulle hålla sig till lagen och förespråka fred.

Kära Ni, ni är otroligt uthålliga och målinriktade på förändringar och ni har vårt stöd även om det inte alltid är synligt för er, då vi arbetar i huvudsak från de högre nivåerna utan att någonsin tvinga oss på er. Vi respekterar er frihet och de val ni gör av fri vilja, även om, som vi ofta nämnt, det finns en större plan för ert avancemang och vi gör vårt bästa för att se till att den uppfylls. Den kommer att föras på plats genom dem som inkarnerat specifikt för denna tid. Det kanske är svårt för er att omfatta de sanna skeendena ”i kulisserna” som man kan säga, men ni kan vara säkra på att allt går framåt som planerat trots det yttre skenet.

Vi upprepar vad vi sagt förut, att det finns en plan för mänskligheten som ger alla en möjlighet att stiga upp, om de accepterar den. Än en gång, håll er positiv och visualisera allt som är rent och hälsosamt och kom ihåg att vara försiktig och inte ge er energi till de Mörka genom att fokusera på deras handlingar. Det kan vara svår,t men skicka er kärlek till dem så att det mjukar upp deras handlingar och lyfter upp dem. Det är mycket begärt men det är så vibrationerna fortsätter höjas på planeten. Moder Jord har sin roll men följer en väg som främst gagnar Jorden själv. Tills nu har människan decimerat mycket av Jorden och påverkat dess cykler så mycket att naturen själv har vänts upp och ner, så utan att dramatisera för mycket så dör den sakta, tillsammans med många djurarter.

Det är aldrig för sent att förändras men det kommer att ta lång tid att återupprätta Jorden till sin forna glans, men det kommer att ske som vi tidigare nämnt. Dessa kära själar som bryr sig om Jorden försöker fortfarande göra sitt bästa med att hantera oddsen emot dem, utan någon hjälp från oss. Vi kanske har teknologi som skulle göra ett snabbt jobb med att återställa Jorden, men man skördar vad man sår och kan inte förvänta sig att andra ska rensa upp i röran man gör. Bli inte modfällda dock, då det är viktigt att ni håller era vibrationer på en hög nivå och försök hjälpa andra som kämpar med att hantera sina problem i livet.

Med så många dödsfall från coronaviruset förstår man att det är mycket svårt för de inblandade att komma över denna upplevelse, men man ska veta att det finns ingen död, på så vis att själen är odödlig och fortsätter leva ungefär som på Jorden, men på en högre vibrationsnivå som är mycket tilltalande. Man är fortfarande i sin kropp men i en mer fulländad version än den man har på Jorden, och man återser sin familj och vänner som redan är där. Det finns förstås mycket mer än vad vi nämnt, men det ger åtminstone en viss tröst i att ni kommer att träffa era vänner och kära på andra sidan. Som ni kanske förstår, följer de ert framåtskridande och om ni är en av dem som lämnar kroppen under sömnen, så träffar ni högst troligtvis redan de som gått över. Det är dock inte många själar som minns dessa möten, och det är med avsikt, eftersom ni behöver koncentrera er på era dagliga erfarenheter på Jorden utan att bli distraherade.

I det långa loppet kommer allt att ordna sig på ett tillfredsställande sätt och det blir en vederbörlig belöning för era upp- och nedgångar som själ på Jorden. Det är en mycket speciell tid att vara där och även om det tar kraft är det också mycket tillfredsställande när man lyckas med att leva enligt sin förbestämda livsplan. Många själar skulle ha älskat att byta plats med er för att få uppleva tilldragelserna på Jorden vid denna speciella tid på planeten, men alla kunde inte få en plats.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och er väg mot fullkomnande. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag, mitt GudsJag och varje själ har densamma förbindelsen med Gud.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Webbsida: Tree of the Golden Light

Du gillar kanske också...