Mike Quinsey kanaliserar sitt Högre Jag, 11 december, 2020

 

Problemen i världen fortsätter och verkar vara utan slut, men allt eftersom tiden går, så blir det tydligare vilka aspekter i livet som behöver förbättras. Ni kan inte förvänta er att fortsätta som förut då ni har fastnat i de gamla energierna som i ett skruvstäd, och det höll er tillbaka från möjligheter att röra er in i mer acceptabla och bekväma sätt att leva. Det har inte tagit så lång tid att erkänna svagheterna i de gamla sätten och man inser nu att mycket av det man tagit för givet måste förändras. Det måste det, så att ni kan lägga grunden för den Nya Tiden som kan utvecklas till att ge er ett mer acceptabelt levnadssätt.

På universell nivå är ni små kuggar i ett stort hjul, men spelar en viktig roll, genom att ge dessa själar som sackar efter en möjlighet att resa sig och förstå att de är underbara Ljusvarelser. Nu vaknar de sakta upp genom de högre energier som når Moder Jord, då hon kommer in i ett nytt område av Universum. Det vibrerar snabbare än tidigare och de själar som har en lägre vibrationsnivå upplever problem med att acceptera och integrera dem då de inte kan harmonisera med så höga energier. Detta är den historiska tid som refereras till i bibeln när ”agnarna skiljs från vetet”.

En del själar kommer att tycka det är oroväckande att släkt och vänner kan bli åtskilda under sådana omständigheter, men kom ihåg att mycket få blir kvar tillsammans under någon längre tid. Generellt sett kommer vissa att helt enkelt reinkarnera med dem som kan ge dem de erfarenheter de behöver för att fortsätta sin evolution. I framtiden kommer ni att se att ni blir mycket oberoende själar som hela tiden rör sig från den ena platsen till den andra genom er tankes kraft. Många själar väljer att stanna i grupper med likasinnade och färdas vida kring i Rymden, sökandes andra livsformer som man kan lära mer av om universellt liv. När allt kommer omkring är ni faktiskt RymdVarelser som vill lära sig mer om de andra livsformer som existerar i hela Universum. Förstå att Rymdfärder har tagits långt bort från era tankar om vad som finns, fastän ni har gått framåt i någon grad, men allt det hålls hemligt och används av de Mörka.

Allt medan ni utvecklas börjar ni förstå den större Sanningen om livet som är så överflödande i hela Universum. Ni har varit isolerade på Jorden i eoner så att ni kunde växa i er egen takt utan inblandning. Ni får förstås vägledning och en hjälpande hand för att tillse att ni fortsätter utvecklas, då det är hela poängen med era upplevelser. Nu när många av er har höjt era vibrationer är ni redo att förbereda er för en mer expansivt liv bland stjärnorna. Det finns emellertid mer förberedelse att göra, men ni är åtminstone på rätt väg för att bli en Galaktisk Varelse. Det är en lång resa från att ha varit i Helvetet på Jorden till att bli Himmelriket på Jorden, men ni har hela evigheten på er att lyckas.

Ni börjar förstå tankens kraft och inse, att det ni fokuserar på och koncentrerar er på, blir er verklighet, och det växer sig starkare medan ni sakta kommer in i områden i rymden där vibrationerna är högre. Allt är en del i ert medvetandes expansion som med tiden gör det möjligt för er att skapa genom er tankekraft. Med detta kommer ett stort ansvar att enbart använda den för positiva syften. Själar i en lägre utvecklingsnivå har inte frihet i den fulla utsträckning att de kan göra som de vill, utan behöver ständig vägledning mot erfarenheter de behöver, snarare än vad de vill ha, om det inte gagnar dem.

Tanken på att bli en Högre Varelse verkar utan tvivel önskvärt, men med det följer ett stort ansvar att använda er kraft med stor omsorg. Ni bör finna det relativt lättare än vad ni kanske tror, därför att med ett expanderat medvetande kommer en självklar känsla av ärlighet och ansvar. Till och med nu får ni rådet att vara försiktig med vad ni önskar er, då ni kanske sätter hjulen i rörelse som resulterar i uppfyllelse. Det är ett svårt koncept att följa, men försök att låta saker utvecklas naturligt utan tvång, och ha framför allt tålamod då människor har en tendens till att vilja ha allt genast.

Det finns ett stort antal förutsägelser för den närmaste tiden och de pekar mot ett stort uppvaknande som väntas komma snart och självklart är det en idealisk tid att hjälpa mänskligheten att ta ett kollektivt stort kliv framåt för att bestämt stiga upp i en högre vibrationsnivå. Ni går in i en gammastråle som kommer att få förändringar att hända, så var förberedd på att stora förändringar är oundvikliga. Allt är för mänsklighetens bästa då ni har förtjänat belöningen för era ansträngningar att ha passerat markören. Saker är inte så röriga som det verkar, då ni inte kan se den större effekten av vad som hänt på grund av covid19. Ni behöver inte vänta länge förrän sakerna klarnar och då får ni se avslöjandet av det som har hållits gömt.

Vi kan känna er frustration och trötthet efter månader av stress och oro, men det har varit oundvikligt och efter hand kommer ni att förstå problemen med att genomföra en så stor förändring i era liv. Den goda nyheten är att Illuminati inte längre är den makt som de har varit, men de ger aldrig upp sin ambitioner att kraftigt minska Jordens befolkning. De har motverkats på varje nivå med hjälp av Ljusstyrkorna.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och er väg mot fullkomnande. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag, mitt GudsJag och varje själ har densamma förbindelsen med Gud.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

Du gillar kanske också...