Mike Quinsey kanaliserar sitt Högre Jag, 2 december, 2016

et-contact

Mike Quinsey

kanaliserar sitt Högre Jag

2 december, 2016

Tydligt är att ju förr tillkännagivandet som bekräftar valutaförändringarna görs, desto bättre är det och då kan spänningen och oron hos dem som väntar på de välbehövliga tillgångarna lätta. Goda nyheter sprids alltid i snabb takt, men tvivlarna finns alltid, som är motvilliga att tro på att så stora förändringar skulle kunna vara möjliga. Det finns många fler överraskningar som väntar på att bli introducerade och de är alla en del av planen att snabbt introducera er till den Nya Tidsåldern. De gamla sätten har tjänat ut sin tid, när Illuminaternas kontroll har avlägsnats för att låta människorna åtnjuta sin nyfunna frihet. Varje steg kommer att introduceras på ett sådant sätt att det flyter med förändringarna och orsakar minsta mängd besvärligheter, innan de kan lägga sig på plats och inget kommer att tillåtas att störa eller fördröja dem. Tiden för att de ska bli introducerade har redan sedan länge passerat, men som ni vet så finns det alltid en ”rätt” tid att göra större förändringar och den största oron är ett ingripande av dem som hör till de mörka Styrkorna. Men ni blir skyddade av de Galaktiska Styrkorna, som säkerställer att allt framskrider enligt behov och med minsta möjliga krångel.

Inom en inte alltför lång tid kommer media bli fria att rapportera de äkta och sanningsenliga nyheter som har undanhållits er under eoner av tid. Ni har så länge levt i ett falskt paradigm och ni har inte tillåtits utvecklas som det var tänkt. Ni har effektivt undanhållits framsteg som skulle ha gett er ett levnadssätt som är cirka 50 år framåt i tiden från var ni nu står. Var försäkrade om att det inte kommer att ta ens nära den tiden att hinna i kapp och planer att ta er framåt finns redan på plats. Vid lämplig tidpunkt när så att säga marken har röjts och det är säkert att göra så, kommer era många Galaktiska vänner att öppet dyka upp på Jorden för att hjälpa er att ta igen den förlorade tiden. Den Nya Tidsåldern väntar på er och den kan inte längre förnekas er, och den kommer i snabb takt att få se de gamla sätten att arbeta på, ersättas av automatisering och robotmetoder. Naturligtvis tar det tid att tillåta er att få alla fördelar av förändringarna, men med metoder som ni är ovana med, kommer ni att glatt överraskas av hur snabbt saker och ting kan hanteras.

Men man måste komma ihåg att den omedelbara tidsperioden innebär att man måste göra sig av med allt som inte har någon plats i framtiden. Fokus kommer att vara på de förändringar som frigör er från allt slit och de långa arbetstimmar som ni arbetar för att tjäna ert uppehälle. Många slags arbeten som är av enklare slag kommer inte längre att bli nödvändiga och vissa kommer helt och hållet att automatiseras. Genom en introducering av moderna metoder kräver många av era dagliga behov inte längre manuellt arbete och vissa blir täckta av introducerandet av nya levnadssätt. Så när den Nya Tidsåldern kommer på tal, så är det exakt vad det innebär, när den gamla nu har tjänat ut sitt syfte.

Något som är ännu viktigare är förändringarna inom er Själva, eftersom ni inte får förlora siktet på det faktum att allting leder fram till Uppstigningen. När vibrationerna höjs kommer även ni att göra det, förutsatt att ni har koncentrerat er på era behov. Den gamla Människan av extrem dualitet borde förändras i och med de nya vibrationerna och lämna de gamla vibrationerna bakom sig. Inse att närhelst ni agerar med att använda er av de lägre vibrationerna så sänker ni styrkan i ert Ljus. Vid en tid då ni borde höja upp er själva, är det viktigt att ni håller er på er väg och kan passera genom de lägre vibrationerna utan att de påverkar er. Försök att inte dras till handlingar eller delta i oönskade aktiviteter som ni vet att inte är förknippade med Ljuset, eftersom de Mörka under en mycket lång tid slugt har lyckats omdirigera era intressen till det som hör till de lägre vibrationerna. Det finns alltid en enkel regel för att avgöra vad som inte är av Ljuset och det är att allt som inte tillför frid och harmoni till ert liv troligtvis har motsatt effekt.

De förändringar som ni är redo att välkomna, kommer att spridas ut över en period på cirka tjugo år eller så och till dess borde ni ha alla de fördelar som har nämnts. Den omedelbara tidsperioden kommer att täcka de mest akuta behoven hos dem som brådskande behöver hjälp. Så många människor lever i yttersta fattigdom, utan utsikter för att kunna lyfta upp sig själva. Helt klart kommer de att befinna sig bland de första som får gynnas av de förändringar som inom kort snabbt kan sättas in. Essensen i allt som sker är att höja er levnadsstandard, tills samtliga kan leva ett liv med åtminstone alla sina grundläggande behov väl mötta.

Ni kan knappast ha undgått att lägga märke till att även djuren på Jorden påverkas av förändringarna. Klimatförändringar är uppenbara och på vissa håll tvingar dessa dem att flytta ut eller annars dö, och så kommer det att fortlöpa med vissa arter som helt och hållet kommer att dö ut. Vad ni nu håller på att få erfara, är hur kritiska Jordens förändringar kan vara och de kan också påverka mänskligheten. Alltigenom er historia har de haft sin gång, i en takt som även människan har varit tvungen att anpassa sig till. Ni har också nu intelligent liv som bor på insidan av Jordens skorpa och efter de kommande förändringarna kommer dessa att göra sig kända för er.

I allra högsta grad ligger spännande tider framför er och ni kommer snart att flytta bortom era nuvarande bekymmer och få njuta av en snabb transformation som leder till en fredlig existens. Nästan säkert kommer ett av era mest tillfredsställande stunder att bli den när krigsföringsvapen och allt som är förknippat med dem för alltid kommer att kunna tystas. Inga pengar kommer att slösas på krigsföringsvapen och skyddandet av er Jord kommer att uppnås på andra sätt. Till exempel så har vissa planeter ett skyddande hölje runtomkring dem, vilket inte kan genomträngas.

Era oceaner täcker 70% av Jorden och även de kommer att bli renade. En dylik uppgift skulle verka omöjlig för er, men med avancerade teknologier tar det inte lång tid. Slutligen kommer alla hav och landområden göras som nya och alla livsformer kommer att leva i fred. Redan nu börjar många olika komma samman och knyter de mest osannolika band. Det finns mycket att se fram emot, när ni ska få uppleva perfekt fred. Var fred och kärlek, dela dem med alla levande varelser eftersom vi alla är Ett.

Inte en dag kommer att gå utan några händelser som är förknippade med de nödvändiga förändringar som ökar i takt allteftersom ni framskrider. Det gamla kommer att försvinna men ibland inte utan kamp och förändringarna kommer att välkomnas av människorna. De är nu mycket medvetna om att något ovanligt är på gång och för vissa är det skrämmande, eftersom det som man är van vid förändras. Var medvetna om att allt sker av de bästa orsaker och allt med att tiden går så blir dessa uppenbara för er.

Förbli sanna med era övertygelser och om ni får chansen, dela med er till andra när ett intresse visar sig. Ett nytt år närmar sig snabbt och det blir ett som utlovas bli mycket intressant och uppfyllande, eftersom ett flertal sedan länge efterlängtade förändringar äntligen kommer att äga rum.

Kärlek och Välsignelser från mitt Högre jag och må ni få allt ni behöver för att stadigt hålla er i Ljuset.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

 

Website: Tree of the Golden Light

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...