Mike Quinsey Kanaliserar Sitt Högre Jag, 29 januari, 2021

Som det blir ibland har ett skeende som förväntats inte blivit av, även om alla tecken visade på att det skulle ske. Så hur kan resultatet förklaras, så att det hjälper till att komma över er besvikelse efter den så positiva förväntan. Avsikten var tydlig och mycket övertygande eftersom resultatet ansågs vara bortom alla tvivel. Ändå följdes en annan väg för att säkra att den gav en möjlighet som skulle kunna utnyttjas utan att orsaka stort trauma och oro. Vägen mot fullkomnande kan vara full av vridningar och vändningar men resultatet är säkrat och ni kommer att gå framåt som avsikten var. Det som hände kommer att sätta upp scenen för fortsatta ändringar som för er framåt på den väg som tillåter de nödvändiga förändringarna att snabbt föra er in i nästa fas.

Det säger sig självt att det inte finns någon väg tillbaka till gamla vanor, och när saker en gång går tillbaka till något som liknar ordning, kommer ert omedelbara mål att bli uppenbart. Glöm aldrig att många människor arbetar hårt i kulisserna för Ljuset, inte minst de som kommit till Jorden särskilt för detta tillfälle att etablera den Nya Tiden. De flesta arbetar i tysthet utan att söka efter publicitet eller beundran, och hjälper till att rikta in mänskligheten på den väg som kommer att leda dem ut ur de nuvarande svårigheterna. I varje stadie har ni tillfälle att besluta vilka av olika möjligheter som ni vill ta vara på, då ni inte får glömma att ni har fullständigt fri vilja. Uppgifterna som ligger framför er är formidabla, men med rätt inställning kommer ni att hitta lösningar även om det inte är tydligt för er. Kom ihåg att när ni en gång uttryckt er avsikt att följa Ljusets Väg tillåter ni andra att hjälpa er när det behövs. Håll ert sinne öppet och låt er själva bli vägledda genom att följa er instinkt eller intuition. Det kan verka som en ensam färd men var säkra på att ni har ett följe som alltid är närvarande för att vägleda er om det behövs.

Den tid som ni just gått igenom har varit mer framgångsrik än vad ni kanske tror, och ert huvudsakliga och nödvändiga framsteg var att hävda er suveränitet och ert oberoende. De europeiska länderna berövades sakta sin frihet att bestämma om sin egen framtid, men ni har brutit stödpelaren i Illuminatis grepp. De arbetade för att etablera tre huvudsakliga block för att underlätta sin kontroll över världen, men detta är slutet för dem och de är fullt medvetna om sitt läge. Ni kan dessutom lägga till deras allmänna styrkeförlust som gör att de inte kan etablera den världsmakt som de arbetat för att uppnå under en mycket lång tid. De kommer faktiskt inte att någon gång tillåtas att nå sitt mål.

Vi nämner ofta hur mycket ni har att komma ifatt då ni nekats framsteg som redan skulle ha gett er en njutbar frihet och en fredlig livsstil. Potentialen som väntar er kommer att snabbt ta er till en ny livsstil som kommer att visa sig vara mycket mer tilltalande. Ni måste emellertid ställa i ordning ert hem och skapa fred i världen. Ett världskrig är helt uteslutet och endast mindre rester kommer att tillåtas, med tiden kommer även dessa att upphöra. Skapa frid på Moder Jord och ni kommer att dra till er besökare från rymden som inväntar ert ”mognande” så sluta med era småaktiga gräl och kom ihåg att ”Ni är alla Ett” och behandla andra som era bröder och systrar, så kommer snart fred att råda på Jorden.

Tålamod är en dygd som många har litet av men ni måste tillåta förändringar att fortskrida vilka sätter er på rätt väg mot Uppstigning. Den möjlighet ni har nu kommer inte att dyka upp igen på länge, så ta fast den med bägge händer. Ni talar om förändring som händer bara en gång i livet, och i det läget befinner ni er nu, så låt det inte glida er ur händerna. Ni har arbetat er igenom många liv för att komma hit, så kasta inte bort er möjlighet att lämna de lägre vibrationerna bakom er bara för att ni brister i förståelse eller tålamod. Alla ni har använt många liv för att komma så här långt och förtjänar denna möjlighet att lämna de lägre vibrationerna bakom er. Redan lyfter de högre vibrationerna er och kommer att fortsätta att göra det tills ni når ert mål. Det är därför som Flygarna (the Avians) är stationerade i ert solsystem, inväntande att freden ska sänka sig över Jorden innan de ger sig tillkänna. De har varit förbundna med er i eoner, som föräldrar håller ett öga på sina barn.

Kaoset i världen överskuggar förändringarna som sker och som slutligen leder er till befrielse från de Mörkas aktiviteter. Det finns en plan för er framtid som säkrar att de gamla sätten upphör att påverka er, och det börjar redan placera er på en annan väg som kommer att lyfta er till en mer godtagbar nivå. Delvis är det ni, folket, som anger förändringstakten, så fortsätt att sikta på allt som är gott och sunt, och som befriar er från tentaklerna hos dem som fortfarande vill ha er i fångenskap. Det är inte utan orsak som Jorden är känd som Fängelseplaneten, om än ett ”öppet fängelse”. Har ni aldrig undrat varför ni format åsikten att att det inte finns mycket liv utanför er planet, när faktum är att Universum kryllar av liv. Redan nu finns det de som är ivriga att få möta er och dela med sig av sin kunskap, men omständigheterna måsta vara sådana att deras liv inte står på spel.

Universum är en underbar plats där man kan möta många olika sorters varelser som ändå är lika er mänskliga form. De flesta är förstås mer avancerade jämfört med människor, men delar gärna med sig av sin kunskap när ni är redo att ta emot den. Hittills har de hållit sig på avstånd från er eftersom er vibrationsnivå har varit så låg att det skulle vara oacceptabelt för dem, men tack och lov har ni nu en möjlighet att lyfta er till en högre nivå och många själar är ivriga att göra så. De förstår att de måste förbereda sig om de ska kunna ta detta tillfälle att stiga upp. Var säkra på att genom att göra så kommer ni att få hjälp att nå den nivå som krävs och bli hjälpt igen för att nå framgång när ni en gång har bestämt vilket mål ni har.

Moder Jord förbereder sig för att göra ändringar inför sin egen Uppstigning. Det innbär att återforma delar av Jorden så att den är redo för sin egen lyftning. Det kommer att bli en skönhetens planet och den blir känd som Paradis. Ni har så mycket att se fram emot och varje ansträngning ni gör kommer att vara väl värt mödan. Så håll ert sikte på framtiden som ni föreställer er den utan att låta något distrahera er. Genom att göra så bidrar ni med kraft att manifestera den.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa upp era dagar och er väg mot fullkomnande. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Jag, mitt GudsJag och varje själ har densamma förbindelsen med Gud.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.
Webbsida: Tree of the Golden Light

Du gillar kanske också...