Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Jag – 31 juli 2020

Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Jag – 31 juli 2020

 

Kära vänner Jag har haft en mycket ovälkommen upplevelse när jag försökte få ut förra veckans meddelande. För att vara kort var det först efter att jag distribuerade det som jag insåg att det hade mixtrats med och ett helt avsnitt hade kopierats och satts in igen senare i meddelandet, och först trodde jag att det var mitt fel. Tyvärr hade jag inte tid att ta ett nytt meddelande för att ersätta det, eftersom jag samma dag också hade en sjukhusoperation. Så mina ursäkter för bristen på ett meddelande förra fredagen. Allt verkar hända samtidigt och jag var tvungen att ge följande utdrag från ett meddelande från Master of the Hollow Planet när han höll ett föredrag om “The Hollow Earth” som skickades till mig av Aleks Radojcic, e-post dnm.aleks @ gmail.com

PRESIDENT TRUMP. Hans team ger honom vägledning direkt från Galaktiska Federationen så att han är skyddad och inte kan mördas. Även om de skulle försöka göra det, skulle projektilerna inte tränga in i huden, eftersom han är skyddad av kraftfältet runt honom. Förstå att han spelar en roll och den delen är väldigt imponerande och det är att få igenom RVn som ni uttrycker det i slang som är den Globala Valutaåterställningen. Det är hans roll och det är vad han gör mycket bra. Så oroa er inte för Trump. Ja, hans roll är nästan över. Han vet det. Så han kommer att avgå och ny kvinnlig president för USA: s nya Republik kommer, inte Republikansk utan Republik. Förstå att Demokrater och Republikaner, allt detta kommer att försvinna och en ny Republik kommer att existera fullt ut som kommer att bli slutet på Republikanerna i Senaten eller Demokraterna. Alla dessa benämningar kommer att försvinna eftersom det kommer att vara Folkets Regering som inte är åtskild av Demokraterna och Republikanerna, Folkets Regering. Det var vad Republiken var i början av USA och så kommer det att bli. Så, förstå att RV = GCR = Globala valutaåterställningen kommer att gå igenom oavsett vad någon gör för det måste den göra. Ni är i en minut för minut beredskap för distribution, för inlösen, för RV, för e-postmeddelandena som går ut ”.

31 juli 2020. Mike Quinsey.

Kära Ni, kan ni nu se att Coronaviruset har fått er att fundera över hur ni har arbetat och se att ändringar bokstavligen tvingats på er. Förståelsen har kommit till er genom vad ni nu upplever, och det är uppenbart att gynnsamma förändringar har ägt rum och inte bara bör göras permanenta utan utvidgas efter ert återupptagande av “normalt” arbete.

Ni guidas att ta en väg som kommer att leda till ännu fler förändringar, allt med avsikt att förbereda er för större förändringar som kommer. När framsteg görs kommer ni verkligen att höja era vibrationer och en punkt uppnås där ni kommer att överge era band till de gamla energierna. Nya förmågor kommer er väg och ni kommer att se skapandet av en Galaktisk Varelse. De mörka kommer att använda vad som helst för att försena framstegen och förhindra att ni stiger upp. Emellertid, större krafter än deras finns bakom de som är redo att stiga upp, och de kommer inte att tillåta att sluttiderna på något sätt ändras. Ni har väl förtjänat den möjlighet som presenterar sig för er och ni kommer att få hjälp att stiga upp.

Du skapar din väg allt eftersom, men vad du än gör kommer Uppstigningen att äga rum när tiden är rätt. Det har alltid varit ditt öde och dina många liv har varit en planerad del av din utveckling. Vi har ofta betonat hur du måste notera vad som kommer din väg eftersom det inte är av en slump. Du skulle bli förvånad om du visste hur mycket du tas om hand och de många möjligheter som läggs fram för dina framsteg. Det kanske knappast verkar möjligt med tanke på den position du nu står i, men stora saker är planerade för de kommande åren, för att hålla dig på rätt spår för din stora Uppstigning. Oroa dig inte om du inte känner dig som om du är på väg till den, för på ett eller annat sätt ska vi se till att du följer din livsplan.

Förstå att medan du är på Jorden är du bara är en “del” av ditt sanna jag, resten av ditt Gudsjag finns på den andra sidan av slöjan. Det kan låta omöjligt eftersom du har varit i de lägre vibrationerna så länge. Så lev din dröm eftersom det är du som representerar ditt Högre Jag. Grip denna gyllene chans att gå hela vägen till slutet av denna period som kommer att medföra stort firande. Du har gjort det hårda arbetet genom att gå längre än slutet på den sista cykeln och har en så underbar möjlighet att gå hela vägen till Uppstigning. Från de många, många liv du har haft på Jorden och upplevt på alla olika nivåer, och många situationer som har utmanat din förmåga att övervinna dem. När ni har kommit så långt måste ni inse att ni har haft en stor grad av framgång eftersom många av er har lyft upp era vibrationer till en punkt där ni nu är beredda att stiga upp. Det kommer naturligtvis fortfarande att vara hinder att komma över, men inga så svåra som de tidigare när vibrationsnivån var som lägst. Dessa upplevelser är bäst att glömma eftersom lärdomarna kommer att förbli hos dig tills vidare.

Människor kan lätt bli uttråkade men när ni har universum att utforska finns det oändliga upplevelser att välja mellan. Vi pratar om dessa saker eftersom de ligger framför dig, så att du kan fokusera på dem och lämna de mindre upplevelserna bakom. På något stadium kommer du ha uppnått en så hög vibration att du kommer att bli en Mästare och mentor för andra. “Service till andra” kommer naturligt och är den väg som utvecklade varelser följer. Kan ni föreställa er vilken underbar upplevelse det är i så höga vibrationer, det skulle inte vara någon överdrift att säga att det är extatiskt.

Att känna till din potential kommer att ge dig ett mål att sträva efter och att veta att de lägre nivåerna bara är en förbipasserande fas som är nödvändig för din utveckling. Ni är verkligen fantastiska själar som har tagit på er en sådan utmaning som har sett er gå ned i djupen men ändå stiger upp igen för att bli själar med stor erfarenhet och förståelse. Det finns många Utomjordingar som längtar efter att träffa er och dela sin kunskap med er, eftersom de beundrar er uthållighet och viljestyrka. Ni är verkligen speciella själar som har bevisat er förmåga att övervinna alla hinder som ställs på er väg. Vi säger “Bra gjort” eftersom ni kommer att ha förtjänat alla applåder som kommer på er väg. Fortsätt med ert goda arbete och som man säger, fortsätt med att fortsätta – bra gjort!

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må ljuset lysa över era dagar och vägen till fullbordande. Det här meddelandet kommer genom mitt Högre Jag mitt Guds-Jag, och varje själ har samma koppling till Gud.

I Ljus och Kärlek.

Mike Quinsey

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...