Saint Germain och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell 19 juli 2020

Saint Germain och En Som Tjänar (OWS) via James McConnell 19 juli 2020

SAINT GERMAIN (kanaliseras av James McConnell)

Jag är Saint Germain.

Jag kommer hit nu eftersom jag tidigare talat med James, och berättade då om ett tillkännagivande som kommer. Just då kunde jag inte säga så mycket, kanske inget alls. Andra källor har också kommit fram och talat om detta.

Detta tillkännagivande, och tillkännagivanden, som kommer att leda till mer omfattande tillkännagivanden, ligger nu i röret. De finns redan i planeringsstadiet hos era ledare, av de som kommer att träda fram. Särskilt då detta lands president i USA. Han kommer att träda fram. För han har ett antal tillkännagivanden att göra inom det tidsintervall då han kan föra fram dem. Som frekvens har vibrationerna ökat tillräckligt mycket för att ge högre medvetande. Och medvetandet måste blir högre, för att dessa tillkännagivanden ska komma fram.

Men jag kan säga er nu att vibrationerna och frekvenserna har ökat. Medvetandet har ökat. Uppvaknandet sker. Även fast ni ser så mycket oroligheter, så mycket kaos, så mycket depression och ledsamhet omkring er, även hos er själva, som ni i ett tidigare samtal har berättat. Den ledsamhet som många känner.

Många av er är empater. Ni kan känna andras energi. Ni kan känna energin i det kollektiva medvetandet och det leder till ett tillstånd av förtvivlan och ledsamhet – men bara ett tag. För tänk på: även när ni har haft dessa stunder av sorg så har glädjen om ni tillåter det, följt direkt därpå. Och den glädjen är den som sprider sig nu. Även mitt i allt detta kaos och oro sprider sig glädjen. Ljuset sprider sig. Uppvaknandet sker.

Ja, det är många i er familj och era vänner, som upptäcker att de befinner sig i en fas av delning just nu, de skiljs åt. Tidslinjerna separeras nu för de som är redo att gå vidare i uppstigningen, och håller på att väckas fullständigt, och de som fortfarande sover och ser ut som om de hamnar bakefter.

Och jag säger ”ser ut som” eftersom det inte stämmet. De hamnar inte bakefter. De behöver helt enkelt längre tid på sig att komma till samma slutsatser, samma förståelser eller, ännu viktigare, få samma minnen som ni har fått. Och det tog er lite tid att komma fram till dessa minnen, eller att börja undersöka sanningarna om er själva. Precis som det tog er lite tid att anpassa er till dessa energier, och de har nu också de upplevelserna. Det är som om de befinner sig i början av uppvaknandet nu, då de ställer frågor.

De frågor som många av er ställde för många år sedan, några till och med för livstider sedan, då ni frågade, ”vem är jag? Varför är jag här? Vad är mitt uppdrag? Vad är mitt syfte?” Alla dessa frågor börjar de nu ställa. De börjar se sig omkring och ser vad som händer, och vet att så här kan det inte få vara! Det kan inte vara så här! Detta kan inte vara livet så som det ska vara! Och de känner också den sorgsenheten.

Men till skillnad från er så ger de efter. De kapitulerar för etablissemanget. De följer med. Om de får höra att de ska bära munskydd, så bär de munskydd. Om de får besked om att de ska hålla avstånd, så håller de avstånd.

Men alla ni vet att det är exakt det de mörka vill. De vill att ni ska hålla avstånd till varandra. De vill ha separation. De vill att ni ska känna er rädda när ni tar på er munskydden och känner att ni inte kan vara i närheten av någon annan, särskilt någon som inte bär munskydd.

Men ni vet att dessa munskydd inte gör någon skillnad. Det är ingen fördel. Ni alla vet detta. Jag berättar inte detta för första gången. Ni visste det redan från början. Ni visste vad som var nödvändigt, vad som behövdes.

Ni visste att ni inte skulle ge efter, som fåren som ni kallar dem, har gjort. De är inte får. De är helt enkelt inte vakna utan sover. Precis så som ni gjorde för många år sedan, många av er. Många av er har kommit till insikt under det senaste året.

Så ge dem tid, precis så som ni behövde tid. Låt frekvenserna fortsätta att stiga. Använd den Violetta Flamman överallt ni kan. Använd den Violetta Flamman varje gång ni tänker på det.

Om ni vill arbeta på dessa mobilmaster, så gör det. Skicka Ljus. Skicka den Violetta Flamman till mobilmasterna. Se energierna förändras och skiftas till följd av det.

Er President vill inte att dessa 5G-master ska vara något annat än gynnsamt för folket, och han kommer inte att tillåta något annat. Men han hålls ibland tillbaka. Hans händer är ibland bundna. Men vet att även om hans händer verkar vara bundna just nu, så vet han exakt vart detta tar vägen. Han är redo att dra ur kontakten för alla de mörka krafterna. Han och alla de som arbetar med honom, de som ni kallar Alliansen, är där för att hjälpa till. Galaktikerna är där för att hjälpa till.

De gör det bakom kulisserna. Men många av dem har kommit fram. Många av er vet inte det. De har kommit till planeten. De är här, precis som alla ni andra på planeten. Och de hjälper till när de än kan.

Men de kan bara göra det de kan. Precis som vi bara kan göra det vi kan. Eftersom det är upp till alla och envar att skicka ljuset, sprida ljuset på alla de sätt. Bli krigare! Nu är det dags.

Det är dags att stiga ut ur Ljusarbetarnas rike och ta svärdet och Mikaels sköld och göra allt ni kan för att sprida sanningen, var ni än kan. Bekymra er inte om resultatet av det, så länge ni inte skadar någon med det. Sådan är lagen. Det är den Gyllene Regeln. Att göra det för andra?

Och många av er, alla ni, följer denna regel, eftersom det är en stor universell lag. Och ni följer den eftersom ni känner till den såväl som alla andra universella lagar. Ni kanske inte känner till dem på en medveten nivå, men ni vet om dem djupt inom er.
Och ni gör det då ni kan, så fort ni har möjlighet att skicka Ljuset, att sprida Ljuset. Att skicka kärlek och dela kärlek. Att åstadkomma fred omkring dig var du än kan. Och det är så att freden kommer att komma till denna planet. Det är så medvetandet kommer att öka och det ökar över planeten. Och uppvaknandet sker.
Vänta inte på uppvaknandet. VAR uppvaknandet här, just precis nu, i detta ögonblick, från denna punkt. Var de uppvaknande för alla omkring er. Och om ni visar det, när ni visar det för er familj, era vänner, när ni visar vägen, så kommer de att följa med om de har valt det. Om de inte har valt det, så är det inte ert ansvar att få dem att göra det, att ruska dem vakna eller något sådant. Det är inte ert ansvar. Ert är bara att skicka kärlek och Ljus, och låta det gå vart det vill. Det är vad som finns i er gudomliga åkallan.

Det är allt jag har för er nu och nu släpper jag den här kanalen till En Som Tjänar. Men innan jag gör det, använd varje dag, var och en av er, den Violetta Flamman som finns inom er. Var kärleken. Dela friden. Skapa harmoni runt er var ni än kan.

Må all min frid och kärlek vara med er alla. Jag är Saint Germain.

EN SOM TJÄNAR (OWS) (kanaliseras av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er! En som tjänar här. Shoshanna här. Vi är redo att fortsätta.

Vad säger ni? Sätt igång med showen! Och vi har en fantastisk show planerad för er på ert Advance. Det ni alltid kallat för ”retreats” tidigare. Men det är ingen retreat. Ni flyr inte från någonting. Ni går framåt. Ni går vidare.

Världen ligger för era fötter, folk. Den finns rakt framför er. Ert uppdrag finns precis framför er, redo att sättas igång, manteln är redo för att tas på igen. Och som Saint Germain sa, ta Mikaels svärd och sköld, gå ut och fortsätt sprida Ljuset och sanningen överallt. Det är så allt detta sker. Det är så som detta stora uppvaknande, detta Stora Uppvaknande sker.

Den ni känner till som Q är verklig! Han är mycket verklig. Han är de. Det är inte en han, det är ett de. De är verkligen verkliga. Och de är en del av Alliansen. Och de arbetar tillsammans med presidenten i detta land, såväl som med många andra ledare runt om i världen, och de samlas mycket, mycket ofta, även om det inte verkar så.

Om ni har ögon att se med, och öron att höra med, så finns sanningen där, bara sök efter den. Och när ni funnit den, berätta när ni kan. Berätta för andra. Den kan falla för det ni kallar ”döva öron.” Men om den gör det, så vad? Det är inte ert ansvar.

Precis som att det inte är vårt ansvar att se till att ni får det vi säger. Vi vet många saker som vi säger att ni inte får direkt. Det tar ibland år att förstå meningen bakom några av de saker vi säger. Och som vi säger, vi studsar eller stöter många gånger emot en tegelvägg, för att nå ert medvetande. Men vi gör det. Vi fortsätter om och om igen för att nå er, nå den djupare nivån i ert medvetande, er medvetna kunskap för att ni ska börja förstå och minnas vilka ni är. Och det är vad det här handlar om. Det här är vad detta Stora Uppvaknandet handlar om – att minnas vilka ni är: som en individ, som grupper och som ett kollektivt medvetande här på planeten, såväl som i hela solsystemet, till och med galaxen. Vilken enorm, enorm upplevelse ni har och kommer att få – gör er redo! Okej?

Vi är redo nu för era frågor till oss och Shoshanna. Har ni frågor?

Gäst: Ja, det har jag.

OWS: Ja?

Gäst: Jag undrar bara om ni kan ge oss en uppdatering om när vi kan se med-beds anlända.

OWS: När du talar om ’med-beds’, menar du då det vi har kallar de ’himmelska kamrarna’ (celestial chambers) och föregångaren till dem. Det är inte precis de celestial chambers eller kristallkamrarna som det har talats om, och som många av er har besökt i astrala och eteriska former, då ni kommit upp till skeppen, då ni har gått ner i Hollow Earth och upplevt det där. Det är inte riktigt samma sak, men det är föregångare.

Det är början på det. Och dessa med-beds, som du säger, finns tillgängliga eller är redo att bli det. Det kommer bara att behövas lite stöd och nödvändig finansiering. Men vi kommer inte att tala om finansieringen eftersom det inte kommer förrän ert finansiella system har skiftats och förändrats. Så du kan inte förvänta dig att de dyker upp ännu. Men de håller på att tas fram. Precis som alla andra tekniker ni hört talas om, och den fria energin kommer att finnas överallt. Och när det börjar så kommer det att sprida sig runt hela planeten mycket snabbt.

Men det kommer att behövas en ganska stor förändring för att detta ska hända. Så för att detta ska ske måste ni först ha haft Solblixten, Händelsen, Omvandlingen. Nu kanske en början på det kommer att dyka upp. Precis som Tachyon-kamrarna som har dykt upp och finns tillgängliga på olika platser över hela världen nu. De är början och föregångare så att säga, till de med-beds du frågar om. Okej?

Shoshanna, har du något att tillägga?

Shoshanna: (Kanaliseras av JoAnna McConnell)

Det har vi inte.

OWS: Mycket bra. Då hoppas vi att detta var ett tillräckligt svar på din fråga. Vi vet att du vill ha datum och tid. Vi vet att du vill ha det. Men allt vi kan säga är ”snart”.

Gäst: Ok. Och utifrån vad jag har hört så kommer Blixten inte förrän den 21:e december.

OWS: Nu är vi där igen, om datum och tidpunkt. Vi kan inte ge dig detta. Vi vet att det finns källor som säger så just nu. Och en mycket viktig notering här, är att just den tiden är ganska relevant i många avseenden. Men du måste förstå att många saker förändras och förändras precis nu. Så när den informationen gavs, som du talar om – den 21:e december i år, 2020 – i det ögonblicket den informationen gavs, så var den helt korrekt. Men i nästa ögonblick och i ögonblicket därefter, kan det kollektiva medvetandet ha förändrats väldigt mycket. Så det betyder inte att det kommer att bli exakt den dagen, det kan ske efter, och det kan till och med ske innan. Bara att fundera över. Okej?

Gäst: Okej.

OWS: Ja. Finns det andra frågor här?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Hej. Jag lyssnade på Corey Goode. Han sa angående avslöjandet att det har blivit en ändring, och att de tänker köra storyn att observationerna som görs är vi själva från framtiden. Är detta sanning enligt dig?

OWS: När du säger ”de”, vilka är ”de”?

Gäst: Ah, jag antar att det är de Krafter Som Finns, som vid alla tillkännagivanden. Att det är vad som kommer att bli den officiella storyn.

OWS: Ja. Men det finns två officiella stories. Det finns den som är från vad du skulle kalla de mörka krafterna, kabalen, Illuminati, Deep State, allt detta. De har en plan. Och Alliansen, och de som arbetar med Alliansen, Galaktikerna och alla dessa, har en helt annan plan.

Så det beror återigen på det kollektiva mänskliga medvetandet hur detta kommer att gå till, och vilka av dessa planer som skrider till verket före den andra. Alliansen vill ha ett totalt och fullständigt avslöjande. De vill att ett tillkännagivande ska ske. Och för att det ska bli så, och om du ser det på ett mer logiskt sätt, om du tittar på hur många människor över hela planeten som fortfarande sover, så skulle de bli skräckslagna om de fick höra att det fanns krafter utanför denna värld, som påverkar oss på denna planet. Du kan hantera det. Du är redo för det. I själva verket är du redo att säga, ”Stråla upp mig, Scotty!” Förstår du?

Men de känner fortfarande, på grund av alla filmer och annat som har visat utomjordingarna som ondskefulla med groteska utseenden, för det har gjort att befolkningen i allmänhet känner en viss rädsla för dem. Och det behövs bara lite rädsla för att hindra dem från att visa sig för dig. Förstår du? Så den måste först övervinnas.

Så igen, vilken som helst av planerna kan komma fram först. Men förstå också att krafterna av Ljuset, inklusive alla ni, Fotfolket på Marken, som ni kanske kallar er själva, ni förbereder er för alla dessa tillkännagivanden och alla dessa saker som ska komma fram. Och ni driver på för allt detta ska ske. Men återigen så är det det kollektiva medvetandet som för fram det. Shoshanna, har du något att lägga till här?

Shoshanna: Vi har inget. Vi tror att du har svarat på allt.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Tack.

OWS: Två av två nu! Redo för nästa fråga, eller?

Gäst: Hej. Det här är en fråga angående de som väljer att inte stiga upp med oss, utan ska till den andra 3D-planeten. Kommer de ens att minnas Yeshua, Jesus, Buddha och de andra Uppstigna Mästarna?

OWS: Vilken underbar fråga. Men för att du ska förstå då du ser på detta, så är det svårt att se det från ditt tredimensionella medvetande och i ditt nuvarande tillstånd av uppvaknande.

Du tänker först och främst på att det kan bli en sådan separation från dina vänner, din familj, allt detta, och det är mycket svårt för dig. Och tror att de kommer att hamna någonstans där de kommer att glömma allt om dig, och du glömmer allt om dem. Så är inte riktigt fallet här. Ja, de kan uppleva en förändring, så att säga, och minnesförlust. Så blir det troligtvis. Huruvida de tappar minnet om allt vet vi inget om ännu. Men det finns olika planer i verket, för just den saken. Många råd har haft sammanträden i denna fråga. Och hur man kan åstadkomma denna övergång. Och vi kommer bara att se det som en övergång, inte en separation eller en splittring av en värld till en annan. Bara så du vet, så är det inte riktigt så. Det kommer inte att bli som dina filmer har skildrat, där du plötsligt försvinner, och de som lämnas kvar undrar vart du tog vägen. Det är inte så det kommer att gå till. Shoshanna, har du något att lägga till?

Shoshanna: Vi kan dela med oss ​​om detta. Får vi dela med oss av vårt perspektiv på detta, Kära Syster?

Gäst: Ja varsågod.

Shoshanna: Kära Syster, de som är på en annan bana, en annan väg, måste fullborda den för sin egen själstillväxt och för sin egen rörelse i medvetenhet, och de kanske måste fullfölja detta på en annan domän, på en annan planet, och därför kommer vi att svara så här: Den som är känd som Buddha, den som är känd som Yeshua, de andra Uppstigna Mästarna som har bidragit till denna planets rörelse i medvetande och upplyftning för uppstigning, kommer att hjälpa till igen när de kallas på. Det häftas fast, det finns fasthäftat i deras Akaiska Register. Registret över vilka de är, vad de står för och vad de kan hjälpa till med, har häftats fast i kvantfältet. De kan aldrig gå förlorade för någon någonsin. Deras uppdrag är att hjälpa till när de kallas, när de är redo, och medvetandet hos de varelser som vill veta det de vet, kommer att uppmana dem för att få veta, förstår du. Det är inte som att flytta till en annan anläggning och samtidigt flytta bort från medvetandet. Deras rörelse har utformats för att dessa varelser ska gå framåt i medvetandet. Och igen, de mästare som har hjälpt till i andra rörelser, kommer att hjälpa till igen. Där förekommer ingen minnesförlust. Namaste.

OWS: Och vi lägger också till här, och det här är något du kan tänka på då denna Omvandling sker, för du har fått höra att du kommer att bli som vi. Med andra ord, du kommer att ha höjt dig till uppstigningsprocessen, precis som vi har gjort, och vi kommer att gå vidare. Många av oss kommer att gå vidare, och ni kommer att vara här. Och du kommer då att vara Yeshua, Buddha, och allt sådant som alla de andra som har flyttat till andra platser var, vill vi bara säga. Om det gör det hela klokare. Du kan vara Kristus för en helt ny planet om du så vill.

Gäst: Underbart. Jag är bara glad över att veta, att de inte kommer att behöva börja om från början och att en annan Messias ska födas till dem, och så vidare. Så tack, det är underbart.

OWS: Ja. Finns det andra frågor här?

Gäst: En Som Tjänar, nu till Gaias tillstånd, jag hör hela tiden att hon fortfarande befinner sig i ett stort trauma, och jag trodde att hon klarar sig bra. Jag trodde att hon redan stigit upp, omvandlas och annat.

Och här är andra delen av frågan: när vi är på god väg, låt oss bara säga 2021, då vi är bortom allt detta, då vi har redan haft Blixten, och är på väg att bli nya skapande varelser, vilket vi då alla har blivit, då skapar vi också Gaia på nytt. Nå, Gaia kommer också att återskapa sig själv igen. Och vi kommer att hjälpa till att skapa det nya på hennes mark. Vad kommer då att hända med Gaia? Ska hon fortsätta hålla sig kvar här på Jorden? Eller kommer hon, låt oss säga, att släppas fri?

OWS: Skulle ni vilja svara först, Shoshanna?

Shoshanna: Det vill vi inte.

OWS: Mycket bra. Då säger vi, att först och främst så är ni Gaia och Gaia är ni. Det är samma sak. Och Gaia är i processen av uppstigning och i många avseenden har hon redan stigit upp och hon håller en plats nu, för alla er på denna tredimensionella nivå, som fortfarande är kvar i illusionen. Hon håller fortfarande kar denna illusion för er.

Men vid någon tidpunkt kommer hon inte längre att göra det. Och det är uppstigningen, uppstigningens vågor som det berättats om. Och detta kommer naturligtvis att komma efter Solblixten, efter Omvandlingen, och allt kommer att fullföljas precis så som det måste.

Du behöver inte bekymra dig om Gaia. Tänk på dig själv och din relation till naturens krafter, och hur naturens krafter relaterar till dig. Det kommer att bli mycket mer framträdande när du rör dig genom din fulla uppstigning.

Du kommer då att kunna befalla elementen, precis som Yeshua gjorde när han stillade vattnet, och den typen av saker. Du kommer att ha samma förmågor. Faktum är att du har dem nu, du vet bara inte att du har dem ännu. Okej? Nu, Shoshanna har du något att lägga till?

Shoshanna: Vi har inget att tillägga.

OWS: Mycket bra. Var det svaret tillräckligt för dig?

Gäst: Tack. Ja, ja. Jag vet att hon är en ärkeängel. Hon är en ärkeängel, och jag har hört många, många överföringar där man också berättade att hon var en ärkeängel. Så jag undrade bara. Jag vet att det inte finns någon tid på andra sidan. Vi satt ju typ fast här i kontinuum. Så jag undrade bara om hon skulle släppas av skälet som gällde för oss alla. Okej, väldigt bra. Tack. Guds välsignelser. Tack.

OWS: Ja. Hon är inte längre i turbulens, som du först frågade om. Ingen turbulens här, hon fortsätter bara direkt att relatera till det kollektiva medvetandet här på planeten. Och eftersom det kollektiva medvetandet ökar, eftersom kärleken och ljuset ökar här på planeten, så känner hon sig faktiskt mycket glad över att detta fortsätter framåt.

Gäst: Mycket bra.

OWS: Finns det andra frågor här?

Gäst: Jag har en fråga. Bara en fråga, men den är typ i tre delar, så det kanske låter som om jag ställer mer än en fråga, men det är för att komma till den sista delen av den. Som de ljusarbetare vi är, så diskuterade vi hur vi alla känner energierna, och jag är mycket medveten om ljuset som kommer in, och de underbara förändringarna. Men är vi Ljusarbetare, jag vill inte använda ordet ”attackerade”, men jag kan inte komma på något bättre … påverkade, attackerade, drabbas vi lite hårdare av den mörka agendan som skulle vilja stoppa vårt uppdrag? Ni vet, när vi lyfts, drabbas vi då också av de mörkare energierna som försöker bromsa oss? Jag vet att vissa kommer att säga att det bara kan hända om vi tillåter det, men ibland verkar det som om vi kan drabbas av denna mörka energi, utan att ens veta om att det hänt, förrän det redan har hänt. Så det är inte som att man medvetet tillåter det, men förstärks dessa mörka energier för att försöka påverka Ljusarbetarna, och det skulle då vara den första delen av frågan.

OWS: Vi kommer att besvara den frågan först, och sedan kan du ställa nästa.

Gäst: Tack.

OWS: De mörka krafterna förstärks verkligen, som du säger. De gör allt de kan för att hålla tillbaka Uppstigningen. De har känt till Uppstigningen i tusentals år, och de har gjort allt de kan för att hålla den borta, de har till och med försökt blockera solen, så att solens energier, solens strålar inte ska komma ner till er, för dessa solstrålar för fram er uppstigning och höjer medvetandet. Så attackerna, som du säger, ökar i många avseenden, men också era förmågor att hålla dem borta, eftersom ni har acklimatiserats till de energier som kommit in. Det är därför energierna har kommit, i våg efter våg efter våg, för att förbereda er så att ni kan hålla dessa energier, dessa attacker borta.

Nu finns det några människor som är mer mottagliga för det. Du hör ibland om att det har varit en psykisk attack eller något liknande. Om så är fallet, om ni känner att det händer med er, kalla då på Ärkeängel Mikael. Det är vad hans svärd är till för. Han kommer att hugga av alla psykiska band som försöker hålla sig fast vid er. Så känn ingen oro. Även när ni ökar medvetandet i vibration och frekvens, så ökar naturligtvis er förmåga att ansluta till era guider och ert Högre Själv. Så när du ökar i vibration blir förmågan hos de mörka krafterna att nå er, mindre och mindre och mindre. Okej?

Shoshanna, har du något att lägga till här?

Shoshanna: Vi tror att du har svarat på det här. Men vi kommer att dela med oss om den här personen önskar veta vårt perspektiv. Önskar du veta vårt perspektiv på detta, Kära Syster?

Gäst: Ja tack.

Shoshanna: Kära Syster, får vi fråga vem du är, vem talar?

Gäst: Åh, förlåt. Detta är ______.

Shoshanna: Kära Syster, vi kommer att ställa en fråga till dig. Känner du dig som om du blir attackerad?

Gäst: Umm, nej. Jag kände det nyligen, i en process, för naturligtvis, så finns det alltid mörker i oss. Och när jag, speciellt under den senaste veckan, faktiskt med lite hjälp av en troshealer tog bort lite av denna påverkan, då kändes det som en våg av något, som kommer tillbaka på mig och försöker komma in, men sedan lade jag märke till människor nära mig, något som hände igår med någon som jag är väldigt nära, som en slags energi som kommer genom honom, då jag bara kände att det tog luften ur mig. Så mycket ilska kom över mig, och jag hade inte gjort någonting. Så det är bara intressant att se något av den här striden med Ljuset och mörkret, och hur det arbetar sig genom oss och hos de omkring oss. Um, så jag vet inte om jag blir attackerad, men jag tror att jag ibland har varit det, under vissa tider i mitt liv. Jag vet inte. Jag har precis blivit medveten om denna dynamik, hur luriga och slingriga och dolda några av dessa krafter är, och det verkar som om de, som vi alla vet, vill göra allt för att stoppa oss, till och med några av oss i detta samtal. Så jag antar att jag bara försöker få … En Som Tjänar förklarade det väldigt bra, en bättre bild av det eller ett sätt att bara sätta stopp för att attackeras av någon annan, där den mörka energin helt klart flödar i dem och hamnar på mig, hur man undviker det. Och jag tror att några av oss har upplevt det med vår familj och våra vänner. Det gör ont mitt hjärta och tar andan ur mig, och det är svårt!

Shoshanna: Kära Syster, får vi dela igen?

Gäst: Ja. Jag ville inte vara så långrandig. Tack.

Shoshanna: Åh, det går bra. Kära Syster, vi skulle vill ge dig en bra förklaring på detta, och det är att när ditt ljus är starkt, så vill mörkret släcka det, förstår du.

Gäst: Ja.

Shoshanna: Det enda som hindrar dem från att släcka detta Ljus är att du förstår din sanna kraft. I varje stund, andas in Ljuset, andas ut mörkret, förstår du. I varje ögonblick, inse och erkänn vem du är! Du är en gudomlig energikälla som är Ljusare än hela planeten, förstår du. De flesta varelser erkänner inte detta. När du erkänner ditt Ljus, och att du kan kasta ditt sanna Ljus på allt mörker, då kommer mörkret att krossas. Mörket kommer att dra sig tillbaka. Men du måste, i det ögonblick du känner det, kasta ditt Ljus på det. Medvetet skina ditt Ljus starkare, för då kommer det som tar sig fram mot dig, att dra sig tillbaka, förstår du. Så enkelt är det. Lys bara ditt Ljus så starkt som du medvetet kan föreställa dig. Namaste.

OWS: Och du har i olika filmer sett samma scenario, där de mörka krafterna, där en mörk demon kommer, eller vad det nu är, och någon går fram med sitt Ljus och sprider det, och det fullkomligt utplånar mörkret och gör så att den mörka kraften försvinner. Det är den kraften du har i dig. Var och en av er har det. Okej?

Gäst: Tack så mycket. Det är svårt när det bara kommer från vänsterkanten och fångade mig när jag inte var beredd, och jag tror att det var därför det träffade mig så hårt.

OWS: Nästa gång det kommer från det vänsterkanten ducka!

Gäst: Va?

Shoshanna: (skratt)

Gäst: Göra vad?

OWS: Vi sa, nästa gång det kommer från vänsterkanten, det är ett talesätt ni brukar använda när bollen kommer från vänsterkanten, och istället för att försöka fånga den, så ducka! Låt den passera över dig!

Gäst: Åh! Mycket bra. Ja, väldigt bra. (Skrattar). Och nu till den sista lilla delen av detta: Jag är nyfiken, men inte någon som är riktigt hemma i skrifter och annat, men jag har en mycket stark koppling till Jesus, och jag känner till Ärkeängel Mikael, men jag vet att Jesus förklarade i bibeln, att man skulle fånga och kasta ut de mörka energierna eller demonerna … Det stämmer verkligen, eller hur?

OWS: Ja. Självklart. Det är därför det står i bibeln.

Gäst: Ja.

OWS: Ni har alla den kraften. Ni har alla kraften att kasta ut. Inte så mycket i den meningen då det gäller att kasta ut onda andar, även om det förekommer. Det stämmer i vissa fall, men oftast är det inte så. Och absolut inte i din nuvarande situation, eftersom dina vibrationer har ökat så mycket, att det blir mycket svårt för de lägre krafterna att kunna invadera dig. Det blir mycket svårt. De kan det, men det blir väldigt svårt. Och om det någonsin blir för mycket för dig att hantera, be om hjälp. Väldigt enkelt.

Gäst: Tack så mycket. Tack.

OWS: Finns det andra frågor här?

Gäst: Ja. Jag har en fråga. Hej, En Som Tjänar och Shoshanna. Denna fråga handlar om djur och våra husdjur. Jag lyssnade på en kille som pratade igår, och han har ett ganska stort antal följare. Det han sa resonerade inte med mig, och jag vill veta er inställning till våra husdjur. Han sa att husdjuren inte stiger upp med oss ​​eftersom de är i 2D, så de kommer inte med. Det låter inte rätt för mig. Kan ni berätta om våra djur, våra hundar, våra katter, våra husdjur. Vad händer med dessa vi älskar så, när vi stiger upp?

OWS: För det första så är era djur, era husdjur, i många avseenden av högre medvetenhet än ni är ibland. Och de är väldigt kärleksfulla varelser, eller hur? Titta på dina hundar och dina katter, och dina hästar, alla dessa är mycket kärleksfulla varelser. Så hur skulle någon kunna säga att de har en lägre frekvens, lägre dimension?

Gäst: Precis.

OWS: Så när uppstigningsprocessen sker då kommer de stiga upp med dig, om det är meningen. Om det är i processen vid den tiden, om det är tänkt att ske. Och med den förståelsen, vänligen förstå då också att, som vi sagt många, många gånger, vad som händer och vad som kommer att hända, har aldrig någonsin hänt tidigare! Så det är mycket svårt för oss att säga exakt hur det kommer att bli. Vi vet hur det var för oss, var och en av oss, när vår uppstigning på en individuell nivå ägde rum. Men detta är en kollektiv uppstigning, en massuppstigning. Och exakt hur det kommer att bli, och igen, det har aldrig hänt på detta sätt tidigare. att ni tar med er era fysiska kroppar, era förändrade fysiska kroppar, era anpassade fysiska kroppar, tillsammans med er. Det har aldrig hänt tidigare på detta sätt. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill att dela med oss ​​om detta. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Kära Syster, vi kommer att säga att begreppet ”husdjur” är fånigt. Det är inte rätta sättet att se på dessa varelser. De är inte våra ”husdjur”. Dessa varelser som du befinner dig med, har kommit från högre världar till planeten med 3D-människor, för att hjälpa vår medvetenhet och lyfta oss till ett uppstiget medvetande.

Du förstår, de har redan ett uppstiget medvetande. De lever i stunden. De är ren ovillkorlig kärlek. Hur skulle de då kunna vara 3D-varelser? Vi förstår inte att dessa varelser är långt före oss, och de är, som vi ser det, naturliga. Men de är naturliga för att de har gått framåt i medvetenhet och gjort sig av med bihangen. De har inga bihang. De har inga bihang tav 3D-modell. De är rent medvetande av kärlek, medkänsla och förståelse. Det är det de är, dessa så kallade ”husdjur”.

Så när du frågar om de stiger upp tillsammans med dig, så säger vi att de redan är uppstigna. De är högre medvetande, förstår du. Det de kommer att göra när en människa stiger upp i medvetandet, är att deras kärlek, deras medkänsla, deras förståelse, kommer att förenas med ditt medvetande, och du kommer att känna allt hos dem, inte bara den del du känner nu. Du kommer att känna en fullständig och total ovillkorlig kärlek, precis så som de känner. Namaste.

Gäst: Ja. Det var precis det jag visste, precis vad jag kände. Jag ville bara ha er feedback. Detta är samma herre som säger att jorden är platt. Så ”blink, blink.”

Shoshanna: Och vi vill dela med oss igen snälla, får vi det?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Dessa varelser som tror så, är långt ifrån sanningen. Du måste sluta lyssna på dem. Det är inte sant.

Gäst: Ja. Jag stängde av det direkt när han sa det. Jag tänker inte lyssna på honom igen, för Jorden är inte platt och husdjur är mer upplysta än de flesta människor!

Shoshanna: Ja, det där är desinformation. Det är information som sänker din vibration. Så vi ber alla som lyssnar på dessa varelser som är fulla av desinformation, att bara stänga av. Uppmärksamma det inte, eftersom det kan sänka din vibration. Namaste.

OWS: Förstår du att detta är en del av deras drag för att åstadkomma förvirring, för att åstadkomma misstro här. Så nu har ni begreppet ”Plattjordingar.” Och det är ett nedsättande begrepp som används, som en del av ”konspirationsteorigrejen”. ”Åh, den personen tror att Jorden är platt, ha ha ha!” Förstår du?

Gäst: Ja

OWS: Och det handlar om att skapa förvirring och hån mot alla er som finns i Ljusarbetarnas Samhälle. De använder allt de kan för att hålla er tillbaka.

Shoshanna: Får vi lägga till en sak till?

Gäst: Ja.

Shoshanna: Kära Syster, vi önskar att du litar på allt du känner, lita på allt du vet och tro på din direkta förståelse av saker. Som vi ser det, så har du kommit långt och din medvetenhet är högre än de flestas, du måste bara lita på det. Namaste.

Gäst: Tack.

OWS: Mycket bra. Finns det andra frågor här?

Gäst: Ja, jag har en fråga. Jag undrar. Kabalen, de mörka krafterna gör allt för att misskreditera president Trump. Och nu stängs vissa städer i Kalifornien ned igen. Även i San Francisco förlängde de stängningen av restaurangerna. Anledningen till detta är att antalet COVID-19 har ökat. Så är det de mörka krafterna som sprayar mer av sjukdomen med avsikt, du vet, attackerar samhället för att fortsätta misskreditera president Trump. Hjälper det presidenten om vi skickar ljus till honom? För när allt kommer omkring så är han bara människa och han gör ett enormt ________, så hur kan vi hjälpa presidenten och världen?

OWS: Som du säger så är det mycket, mycket fördelaktigt att skicka ljus till presidenten. Återigen, du har så mycket kraft i dig som individ och som grupp, och det är många, många grupper som också arbetar med att göra exakt samma sak.

När det gäller den andra delen av detta, med stängningen av restauranger och stängningen av företag, och alla dessa saker som händer i Kalifornien, i New York och på många andra platser i hela landet, till och med över hela världen. Det handlar om kontroll. Det är kontroll, det sprider rädsla, allt detta. Allt handlar om kontroll. De försöker hålla kvar kontrollen.

Och igen, den största planen de har, den som finns bakom kulisserna, den som väldigt få talar om, är deras försök att hålla borta Uppstigningen. Det är vad det här handlar om. Om de ska kunna behålla kontrollen, om de ska kunna hålla visionen kvar, om vi inte får en enig medvetenhet, så kommer de att ha lyckats med sin plan. Och det är det de försöker göra. Så alla dessa mandat och beslut, alla dessa saker: är bara för att hålla kvar kontrollen.

Några av dem tror på det de gör. Det är något ni måste förstå. De sover ganska djupt. Och de tror att de gör det rätta. Men det finns naturligtvis några som gör det av sina egna ondskefulla anledningar, för att åstadkomma onda resultat, vill vi säga.

Men för det mesta är allt kontroll på olika sätt. Och er media står bakom det, era korrupta politiker står bakom det och naturligtvis Illuminati, kabalen står bakom det, allt detta. De kommer att hålla på med det så länge de fortsätter att komma undan.

Men – ett stort ’men’ finns nu – många, många fler över hela världen och i detta land har vaknat. Det händer. Och det händer eftersom människorna har tröttnat. Människorna har fått nog. Människorna kommer inte att ta det längre.

Så det är faktiskt en mycket bra sak i många avseenden, att dessa saker händer, eftersom det väcker folket och de säger ”inte mer!” Vad är det James brukar säga: ”Jag är så in i h..vete arg och jag tänker inte ta det längre!” Så det händer, och det kommer att fortsätta. Shoshanna?

Shoshanna: Vi kan vara med i detta. Får vi det?

Gäst: Ja varsågod. Tack.

Shoshanna: Kära syster, det område som är känt i det här i landet som Kalifornien, har en hög grad av Ljus. Det har många upplysta varelser i detta specifika område, så många att de mörka vill släcka Ljuset för dem. Det finns många i detta tillstånd och de är magnifika varelser som håller ljuset, och håller hjärtat i Uppstigningen. Du förstår, de mörka krafterna skulle inte attackera så brutalt, om detta inte var sant.

Du förstår, detta område har förbindelse med havet, och havet är själva livet, det är själva livskraften. Det är på ena sidan förbundet med vattnet som har en mycket hög vibration och högt ljus, och i havet finns det många varelser av högt ljus och högt medvetande, förstår du. Så de mörka krafterna försöker på alla sätt de kan att utplåna detta Ljus.

Det du måste fokusera på som en Ljusvarelse, som en Ljuskrigare, är att hitta dessa Ljus. Fokusera på de som vet sanningen och förstärker den, eftersom det finns många i detta område som har dukat under av en mycket låg vibration, och när det händer är de mörka krafterna omedelbart tillgängliga för att förstöra dessa områden, eftersom den låga vibrationen för dem dit, förstår du. Så du måste, som en Ljuskrigare, göra allt du kan för att identifiera de som är av Ljus, och fokusera på det, för det kommer att höja vibrationen så att mörkret inte kan drabba detta område. Namaste.

Gäst: Tack så mycket. Namaste.

OWS: Mycket bra. Vi måste släppa kanalen. Men innan vi gör det, vet vi att det finns en eller två e-postfrågor. Vi tar dem och sedan släpper vi kanalen.

Gäst: Ja, Tack En Som Tjänar. Den första frågan som kommer från e-postmeddelandet avser Karma-lagen, och frågan är om de Uppstigna Mästarna och Galaktikerna samlar på sig någon karma.

OWS: Det är en mycket svår fråga att besvara här på så kort tid, för det är ett ganska stort ämne. Lagen om Karma är ganska omfattande. Vi kommer dock att säga eftersom denna fråga ställts, den om vi som har stigit upp kan samla på oss karma när vi kommer för att hjälpa er, och det svaret är, ja, det kan vi. Om vi ​​gör något för att förändra din väg, vad det än skulle vara. Om du ställer en fråga av sorten, ”ska jag flytta till det här området eller ska jag gifta mig med den här personen” eller vad det än är. Om vi ​​då svarar på den frågan och den leder dig på en annan väg än du tänkte ta, så har vi precis samlat karma. Så vi svarar inte på dessa frågor, som du antagligen redan har kommit fram till. Vi ger sällan ett rakt svar. Vi kommer att svara indirekt i många avseenden, men om vi svarar på dessa typer av frågor, kan vi samla karma, som frågan löd här. Shoshanna, har du något att lägga till?

Shoshanna: Vi vill lägga till lite till detta. Detta som kallas ’karma’, har En Som Tjänar förklarat är ett bred och omfattande lag. Det som kallas karma i den tredje dimensionen, är inte det samma som i den högre dimensionen. De kan inte jämföras, förstår du. Så när en varelse stiger upp i medvetandet, så är det mycket svårt för den att ha med karmiska frågor att göra. Det är mycket svårt för dem. Om de samlar på sig karma, som du kallar det, så sker det inte på det tredimensionella sättet, det är helt annorlunda. Namaste.

OWS: Ja. Mycket bra. Finns det någon mer fråga?

Gäst: Ja, tack. Den gäller en kanalisering av Michael Love som kanaliserar Plejaderna. Denna kanalisering sa att Solblixten skulle lysa upp hela himlen, och personen frågar om det verkligen kommer att ske?

OWS: Det vi kan säga är att det kommer att hända. Det kommer att ske på ett metaforiskt sätt när det gäller att föra ljus till hela planeten, men det kommer också att ske i en fysisk upplevelse, eftersom alla kommer att bevittna detta samtidigt över hela planeten. Det är mycket svårt att förklara på en tredimensionell medvetenhetsnivå, hur det är möjligt. Eftersom man börjar undra hur man kan se ljus på båda sidor av planeten samtidigt. Vi lämnar över det till er att fundera över, hur det skulle vara möjligt. Det är inte bara möjligt, det är högst troligt att det blir så. Det berättades om det i bibeln för länge sedan: alla på hela planeten kommer att se den stora blixten. Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill dela med oss ​​av detta. Det är utmanande med en sådan fråga för det mänskliga sättet att betrakta sin omgivning, men du förstår att fysikens lagar som människor vanligtvis följer, inte längre finns under ett ögonblick som detta, så den existerar inte då. Det är därför detta är möjligt, förstår du. Namaste.

OWS: Ja. Mycket bra. Då är vi färdiga för denna gång. Shoshanna, har du ett avskedsmeddelande?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Mycket bra. Då säger vi bara att, som vi sagt många, många gånger, spänn fast säkerhetsbältena och fortsätt att göra er redo för åkturen. Resan kommer ibland att bli lite skumpig, sedan jämnar den ut sig. Till och med så pass att ni kommer att kunna ta av er bältena, det är inte alls långt borta nu.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

Kanaliserad av James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.
If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there.
”Believing is seeing!”

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...