Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Själv – 28:e okt 2016

et-contact

Mike Quinsey – Kanaliserar sitt Högre Själv – 28:e okt 2016

 

Förändringarna utvecklas väl, och då de får fäste minskar kraften hos de mörka så mycket, att de blir förvirrade och inte kan kontrollera händelserna som förut. I vilket fall som helst tillåts de bara en viss grad av frihet, för att fortsätta med sin plan för världskontroll. De kommer inte att lyckas eftersom den senast tiden redan tillskrivit Ljuset som segrare, vilket är oåterkalleligt och säkrat. Perioden nu, är full av potentiella förändringar, som alla leder till upplyftning av mänskligheten och dess plats i den Nya Tiden. Scenen har iordningställts, och det är bara en tidsfråga innan de som är ansvariga för att ge ut nyheter, kommer att känna sig tvingade att börja ge er sanningsenliga rapporter. Sanningen kan inte hållas tillbaka mycket längre, och de som står i vägen kommer att tas bort, dagar med sanningsenlig rapportering tornar upp sig.

Det kan finna några av er som lever ert liv med att föra Ljuset ner till Jorden, som inte har hört talas om David Wilcock. Han är en mästare som effektivt leder de av Ljuset mot sin fullbordan, så med den kommande Nya Tiden och avslutet av Den Gamla, så att de blir säkra på uppstigningen. Hans arbete är så viktigt för mänskligheten att han är totalt skyddad, samtidigt som ni i stort sett får oändlig information om den större Sanningen. Hans större avslöjanden är sanningen om livet utanför Jorden, och långt bortom. David leder Ljusarbetarna så att de blir medvetna om de många livsformerna i ert Universum. I gengäld kommer de att kunna vidarebefordra informationen utefter linjen, så när de av Ljuset visar sig på Jorden, kommer ni redan att ha en viss kunskap om deras avsikter.

Uppstigning är ingalunda något unikt eftersom många av er redan är medvetna om den, och för de som är på väg att göra den, blir det en mycket speciell uppstigning, eftersom människor stiger upp i sina fysiska kroppar. Redan de inkommande energierna har en effekt, och varje själ påverkas, mer eller mindre. De som redan är medvetna om vad som händer, kan ta det här steget, men för de som tycker att det är svårt, det kan verka förvirrande. Men oroa er inte eftersom uppstigningen är en avsiktligt långsam process, så att ni inte blir överansträngda. Som ni säkert vet vid det här laget, vid någon punkt kommer de som inte kan stiga upp mer, att flytta till en annan väg som passar deras behov.

Spännande tider kommer snart, som kommer att glädja er på ett sätt som ni har svårt att förstå. I stort sett allt ni känner till, kommer att förändras till det bättre, och snabbt ta er in i en framtid som inte liknar något ni hittills har upplevt. Många själar som har gått före er, kommer att hjälpa er att ta er plats bland dem. De är era bröder och systrar, som ivrigt väntar på er återkomst, och ni kommer att firas och erkännas för den stora tjänsten ni har utfört, för resten av mänskligheten. Tänk på att när ni frivilligt släppte in de lägre vibrationerna, visste ni vad som låg framför er, och de många utmaningarna ni skulle stöta på. Ni blir desto större genom det, och er erfarenhet kommer att hjälpa många andra, som följer.

För alla de som är medvetna om att deras öden framskrider mot sin fullbordan, vet att dessa tider är er väg ut ur dualiteten. Allt arbete ni utfört, kommer att vara väl värt besväret, och sätta er stadigt på vägen till full Galaktisk tillväxt. Ni har redan börjat inse att det finns mycket mer att förstå, och att det bara är de lägre vibrationerna, som har hållit er tillbaka. Det gör era framsteg till en underbar prestation, er medvetandenivå utvecklas fortfarande och ni är på väg mot fullt medvetande. Ni kommer inte längre att hållas i en falsk och overklig verklighet, och avslöjandena kommer att hjälpa till att förflytta er snabbare, till en mer realistisk situation.

På grund av mångfalden hos Jorden, är det en av de vackraste planeterna i Universum. Bortsett från det människan har åstadkommit, skulle det verkligen kunna vara Edens lustgård, men man har kört över dess skönhet och medvetet förstört den. Ni behöver bara titta på skönheten hos de mängder av blommor som växer på Jorden för att förstå underverken av skapelsen, tänk sedan på de många djurtyperna som strövar omkring, och inse att Guds hand finns inom allt som har liv. Människan är också en gåva av skapelsen, men saknar de ideal och den framsynthet som krävs för att skapa en varaktig skönhet. Det kommer att förändras inom en snar framtid, när ni stiger upp i de högre dimensionerna.

Någonstans inom varje själ, finns uppskattningen av skönhet, men många har låtit sig falla ner i vibrationer och fokuserat på det som inte är önskvärt. Ni kommer att få se högre uttryck, när den första Ljusstaden manifesteras mycket snart i Sedona, USA. Den kommer att vara osynlig, utom för dem som är av de högre vibrationerna, och helt enkelt väntar på rätt tillfälle för att helt uppenbaras på Jorden. Det blir gyllene städer med Center för Healing, som kommer att vara öppna för dem som behöver hjälp och healing. Några av er kommer redan att vara medvetna om existensen, efter att ha läst Genii Townsends böcker om dem. Städerna är bara en av de fantastiska sevärdheterna som ni kommer att se, när den Nya Tiden helt kommer till stånd.

Vibrationerna på Jorden stiger nu, och många själar har märkt förändringar inom sig. De känner ett behagligt lugn även när omgivningen är i kaos, och deras närvaro är i sig en lugnande energi, för alla runt omkring. Ni har länge fått rådet att centrera er, och placera en skyddande energi från den Violetta Flamman, runt era fysiska kroppar. Det kan åstadkommas och ni kommer att bli glatt överraskade över era framgångar, och på grund av ert inflytande kan ni hjälpa andra att hålla sig lugna. Det är svårt att ändra mänskliga vanor, men nu är det en mycket lämplig tid, med den hjälp de högre vibrationerna ger er.

Fram till dess sanningen om er existens avslöjas, tillsammans med nyheterna om de förestående förändringarna, måste ni förlita er på ert Internet, men även där finns det rapporter från människor som helt enkelt är pjäser för Illuminati, och sprider falsk information. Men om ni håller er uppdaterade med nyheter från webbplatser som ni känner igen som tillförlitliga, bör ni vara välinformerade. Man kan inte veta allt, så koncentrera er på de senaste nyheterna från källor som ger en rättvis och sanningsenlig redogörelse för vad som sker. Det finns många, många Ljusvarelser som står vid er sida, och det är er garanti för en säker resa mot fullbordan.

Behåll lugnet och ge händelserna tid för att manifesteras, och ni inte behöver oroa er eftersom resultatet kommer att göra er alla glada, glada över att äntligen vara fria från de begränsningar som har hållit er tillbaka från att kunna avancera.

Jag lämnar er med kärlek och välsignelser, och må Ljuset lysa under era dagar på vägen mot fullbordan. Detta meddelande kommer genom mitt Högre Själv.

I Kärlek och Ljus.

Mike Quinsey.

 

Website: Tree of the Golden Light

Du gillar kanske också...