Väktare av den Nya Ordningen

Väktare av den Nya Ordningen

21 januari

Kanal: James McConell

Vi har kommit hit nu från många världar och det är riktigt att vi inte deltar i förändringar som sker på dessa planeter. Det är mycket sällan att ni ens hör talas om oss, ”Väktarna”. Men det finns tillfällen, det finns stunder då vi måste presentera oss själva. Vi måste göra det känt att vi är här nu för att hjälpa denna process och för att få till stånd allt som behöver göras här.

Och vi är dessa ”Väktare”. Jag är den som kallas ”Nya ordningens Väktare”. Och det är en ny ordning som ni är på väg att öppna upp till. Det finns ingenting i denna tid som håller detta tillbaka utom människans medvetande. Det är det enda som står i vägen för vad man skulle kalla er frihet. För det är sant, ni har inte varit fria under en mycket lång tid. De som skulle förtrycka er har gjort allt de kan för att hålla er fängslade. Hålla er på avstånd. Låta er betjäna deras behov. Men nu är det dags att ändra detta. För ni för fram denna förändring tillsammans med alla dem som handleder er. Alla bistår i denna förändringsprocess.

Vet nu, att denna dag, denna dag börjar med den Nya Gryningen, den Nya Gryningen av liv på den här planeten, äkta liv. Ja det kan låta som ord, ord som har liten betydelse. För hur kan man se detta äkta liv, hur kan ni känna detta äkta liv och veta om det? Såvida det inte verkligen är här! Och jag säger att det är här. Det är allt omkring er och inom er.

Och ni är detta nya liv! Ni är anslutna till Gaia, henne själv. Och med denna  sammankoppling kan de saker som har fortsatt att trycka ner er, greppa fast er och hålla er fastbundna, inte längre finnas. Men det är nu dags att släppa svårigheterna. Det är dags nu att veta att ni absolut inte är ensamma i denna strävan.

Ja, det är ert medvetande som måste åstadkomma dessa förändringar. Men det är ert medvetande tillsammans med Universums alla medvetande som gör detta. Så, när det finns all denna makt, all denna styrka,  hur kan dessa få tro att de kan hålla detta borta? Men i deras envishet, i deras önskan att inte förlora allt de har vetat, fortsätter de att gripa tag och hålla fast för brinnande livet. Men de vet att de måste släppa nu. De har hört. Och vi,  ”Väktarna” är inte de som har berättat det för dem men de vet att med vår ankomst, är deras tid kort nu.

Om ni vill se och känna vår ankomst, så titta på himlen i dessa dagar och veckor framöver. Ni kommer att se dessa glimtar av oss då ljuset lyser ner genom molnen från solen och ni kan se de olika färgerna och veta att vi är här. När ni till natten, känner känsla av makt och vördnad,  då kommer ni veta att vi är här.

Vi är inte här för att göra det åt er, utan vi är här för att delta tillsammans med er. Tiden har kommit och tiden är NU. Nå tillbaka inom er själva, mina kära, nå tillbaka inom er själva och finn den lilla styrkan  som  ni fortfarande håller inom er och låt den styrkan komma fram tillsammans, och dela den med dem omkring er. Och ni kommer att passera ljuset på detta sätt. Var inte rädda längre. För var det än finns behov, kommer vi att vara där med er, liksom alla de som vägleder er. Ni behöver bara ha tillit nu, ha tillit och vetskap om att tiderna har kommit och den Nya Gryningen närmar sig.

Jag är den ”Nya Ordningens Väktare”. Jag är här nu med en del av mitt brödrafolk för att hjälpa er. Var i frid och kärlek och harmoni med alla ni kommer i kontakt med.

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

Du gillar kanske också...