Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 2 februari 2021

 

Mira från det Plejadiska Höga Rådet genom Valerie Donner, 2 februari 2021

 

Ett meddelande från Mira från det Plejadiska Höga Rådet.

Hälsningar: Jag är Mira från det Plejadiska Höga Rådet. Jag talar till er idag med vidöppna armar och hjärtan fyllda med kärlek. Vi är här för att försäkra er om att vi är med er under dessa utmanande tider.

Från vår utsiktspunkt i Jordens Råd, som övervakar er planet, sker det ett stort uppvaknande hos mänskligheten. De vi pratar med i denna åhörarskara, vet vi är helt medvetna om denna strid mellan ljuset i mörkret. Vi vill att ni ska förverkliga er kraft och styrka som ett kollektiv av ljus. Ljuset som ni tar med er strilar ut i mörkret.

Andra medlemmar hos mänskligheten vaknar dagligen alltmer. Det är nästan som om de vaknar upp från en djup sömn. Det är chockerande för många, och chocken kommer att öka när sanningen avslöjas.

Håll er jordade, balanserade och var selektiva med vad ni släpper in i ert medvetande, och vilka ni har runt er. Dessa energier som ni befinner er i är kaotiska. När ni inte är balanserade kan ni svepas upp i strömmen av rädsla, tvivel, ilska, depression, förvirring och andra obehagliga känslor. Det är då de ljusa måste ta djupa andetag och centrera sig.

Jag vill göra er uppmärksamma på att inte oroa er för hur allt kommer att fungera. Den gudomliga planen är i gång. Er uppgift är att lita på planen. Saker förändras snabbt nu. Mänskligheten känner sig som om den kastas omkring. Detta är en del av kaoset, såväl som en del av uppstigningen. Om allt var smidigt och enkelt, så skulle ni inte uppskatta ert anländande till den Gyllene Tiden. Så låt er inte bli överraskande. Spela spelet av uppvaknande lite till, för mirakel väntar på er. Vi väntar på er!

Jorden och mänskligheten börjar kännas ljusare och det blir lättare att andas. Det har skett enormt stora rensningar och gudomlig intervention på jorden, och inuti jorden. Vi har alla deltagit i räddnings- och återhämtningsprocessen. En stor del av de mörka krafterna har tagits bort från planeten.

En helt Ny Värld väntar på er. Det finns underbar skönhet, överflöd, harmoni, glädje, frihet och fred på den Nya Jorden. Ni kommer att kunna slappna av från era jordiska prövningar, healas med ny sorts teknik som kommer att förlänga era liv. Ni kommer att leva så som Skaparen tänkt att ni skulle leva. Det här är tidernas slut för den gamla matrisen, som förslavade er och gjorde era liv så utmanande.

Ni går in i hänryckningen och snart firar vi alla tillsammans. Var uppmärksam på allt som händer runt er. Hjälp varandra och vet att allt går som det ska.

Jag är Mira från det Plejadiska Höga Rådet. Vi älskar er!

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...