Brendas Blog via Brenda Hoffman, 30 april 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 30 april 2021

 

Kära Ni,

Det här är inte en tid att oroa sig för vad som händer härnäst eller när, för du är på en unik bana som har lite att göra med andras.

Naturligtvis kommer det att finnas skiften som påverkar alla eller de flesta i din grupp, för ni befinner er i en liknande åtgärdszon. Mycket som puberteten påverkar en viss åldersgrupp och har lite att göra med dem, inte i den åldern.

Vi, från Universum, kommer nu att adressera dem bortom 4D. Om du inte känner att du är i 5D eller bortom den gruppen kanske du kan bortse ifrån den här kanalen.

De av er av 5D är ungdomar. För när ni slappnar av och utforskar era intressen, kommer de flesta av era påfrestningar att försvinna. Och tillåter er att vara centrum för er värld för första gången på jorden.

Det sista uttalandet kan verka självcentrerat eller egoistiskt. Istället är det din nya verklighet. För du behöver inte längre skicka dina tankar, intressen eller handlingar genom andras eller ditt samhälles filter. Du är du i all din härlighet

Kanske är det svårt för dig att förstå varför sådana handlingar får dig att känna och agera mer ungdomligt. När du väl har blivit du behöver du inte slösa bort – och slöseri är det rätta ordet – energi, oro eller till och med funderingar på hur den här åtgärden eller det ordet kommer att påverka någon annan.

I 3D använde du mindre än hälften av din helhet för dina jordupplevelser – så du åldrades snabbt i sinne och kropp. Innan du hävdade din kropps hälsa fokuserade du på hur en situation kan påverka ditt liv och andras. Du var inte fri att utforska personliga helingalternativ, för vilka om och vad som kommer att hända med dig, och andra drev dina självläkande tankar åt sidan. Och detsamma gällde för din emotionella och andliga läkning.

Mycket av din 3D-energi ägnades åt ”hur kommer det att se ut på gatan?” Först efter att ha bearbetat dessa tankar och rädslor kunde du ägna uppmärksamhet åt läkning. Den rädda 3D-energin försvinner eller har försvunnit.

Du är en ny varelse i ett nytt land.

Även om du kommer att stanna kvar i jordsamhällen kommer dessa samhällen att uppmuntra, kanske till och med kräva att du ägnar lika mycket uppmärksamhet åt dig själv som du gör åt andras behov eller bekymmer.

Inte längre behöver du be om tillstånd att ta hand om eller älska dig själv. För även om du kanske inte har noterat sådana 3D-behov, genomsyrade de alla dina tankar och handlingar.

Även om du har hört frasen ”Vi är en” om och om igen är det troligt att du inte förstår helt vad den frasen betyder nu. Ja, du är en del av jordgemenskapen. Men det samhället begränsar inte längre din varelse. Din nya jordgemenskap uppmuntrar alla att vara vem de är.

I 3D-jorden ville alla sjunga sopran – det var en kör i en del. I 5D och därefter är din kör hela skalan från de högsta till de lägsta rösterna – precis som det är sant för fåglarna som harmoniserar utanför dina fönster.

Du är en del av en vackert harmoniserande kör. För att skapa den kören måste varje enhet sjunga sin unika musikaliska del.

Din 3D-kör var platt och livlös – som om det fanns en enda fågelart i ditt område. Även om denna fågelart kan ha ett vackert kvittrande, skulle samma kvittrande dag efter dag bli monotont.

Din nya 5D-kör har så många fler möjligheter till glädje, klang och kul.

Så är det att, ”Vi är en” har en annan betydelse än de flesta av er tror. Du tror troligen att den frasen betyder att ni alla kommer att tänka och agera på samma sätt. Motsatsen är sann.

Men då bör det nya konceptet för den frasen inte överraska dig, för i din nya värld har uppåt blivit nedåt, och det här sättet är nu det där sättet. Detta är en ny värld, och du är en ny varelse i denna nya värld. Ingenting är som det var och kommer aldrig att bli det igen.

Låt dig själv acceptera det och sedan koppla av, sänka trycket eller göra vad du behöver för att se till att du är du. Du är inte Amy på gatan eller VD:n i ett företag som du kanske beundrar. Du är du i all din härlighet.

När du accepterar att ”du är du i all din härlighet” kommer du att börja vara ung på sätt som du ännu inte kan föreställa dig.

Du är du. Och de är de: varken mer eller inte mindre. Du är en ny varelse i en ny värld. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”Blog & Prenumerera” -sida och klicka sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-post – raden. Slutför ditt abonnemang genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen. Eller prenumerera via WordPress.com.

Upphovsrätt 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, posta inlägget på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev etc. Men var snäll och behåll den här bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...