Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 2 oktober 2019

Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner, 2 oktober 2019

 

Ett meddelande från Mira från det Plejadiska Höga Rådet genom Valerie Donner, 2 oktober 2019

Hälsningar, jag är Mira. Jag talar gärna med er idag.

Som ni ser hjälper vi aktivt jorden. Jordrådet, i vilket jag är en fulltidsdeltagare, är helt engagerat i beslut och val för er älskade planets framtid. Vi är glada och nöjda med framstegen.

Vänligen vet att den Gudomliga Planen är på plats. Vi är kompetenta i vårt arbete och våra ansträngningar är effektiva. Mycket har åstadkommits sedan jag sist talade med er. Vi har slutfört några viktiga projekt på planetens vägnar.

Kanske ni har märkt avsaknaden av chemtrails i era områden? Ett stort antal mörka har också tagits bort. Vi är glada att ge er denna bekräftelse och vänligen vet att vi har andra uppdrag som kommer att fortsätta göra en stor skillnad.

Er planet sjönk för lågt för att uppnå frihet på egen hand från mörkret som har hållit er förslavade och misshandlade. Vi är runt er och på planeten, för att försäkra er om er rätta plats i solsystemet tillsammans med era galaktiska motsvarigheter.

Andra tecken på dessa föränderliga energier är öppnandet av hemligheter och uppdykande av sanningar; mänsklighetens uppvaknande; tider för att vara i lycka och glädje (5D); lättare manifestation; ökad solaktivitet; fler skepp på himlen; press från insidan för att släppa frågor som inte längre hör hemma där; den stigande Schumann-resonansen; ombytlighet av energier som påverkar den fysiska kroppen; nya likasinnade vänner och uppbrott för de som du inte är i resonans med.

Vi förstår att många av er har otillfredsställda behov ekonomiskt och på andra sätt. Ett förslag är att använda den femte dimensionella energin för att manifestera vad ni behöver. Detta är vad den femte dimensionen handlar om.

Släpp striden, oron och rädslan. Lev medvetet i kunskapen om att du tas om hand och förses med allt du behöver. Om du är någon med extra tillgångar, ge till andra med öppna hjärtan och vet att detta är hur du börjar leva i högre medvetande.

Ta dig tid att njuta av de ökande ljusfyllda energierna i naturen och i alla riken. Varje rike stiger i medvetande. Titta djupt in i en kristall, ögonen på ett barn eller ett djur. Känn uppmjukningen av skyddslagren som brukade hindra dig från att upptäcka kärleken från skapelsen. Det kommer inte att ta lång tid innan du ständigt bor i den Gyllene Tidsåldern.

Vi är tacksamma för er, markbesättningen, för allt ni gör, för att ni håller ljuset och att ni är mottagliga för vår närmare kontakt. Utan er kunde vi inte uppnå det som är nödvändigt för Uppstigningsprocessen.

Med stor kärlek och beundran,

Jag är Mira

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...