Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner | 30 juni 2022

Ett meddelande från Mira från det Plejadiska Höga Rådet genom Valerie Donner

30 juni 2022

 

Hälsningar: Jag är Mira från det Plejadiska Höga Rådet som rapporterar till er idag från Jordrådet.

Det gläder mig att kunna säga att många framsteg har gjorts sedan vi senast talades vid. Hjulen har snurrat och ljusen har flödat mycket. Vi använder alla våra energier för detta fokus på jordens uppstigning och för er uppstigning. Fokus är starkt och djupt. Den kastar ut lägre frekvenser och mörker som har hållits på jorden alldeles för länge. Om ni uppmärksammar dessa energier på jorden kommer ni att se att det är lättare att andas nu och att det känns lättare. Det händer fortfarande mycket med nedbrytningen av det gamla. Vi försäkrar er att enorma framsteg har gjorts och fortsätter att göras för skapelsens räkning, för kärleken till jorden och hela livet.

Vi uppskattar er utomordentligt för att ni arbetar med oss och håller detta ljus. Vi arbetar alla tillsammans och våra hjärtan är helt investerade i varje beslut som tas. Det här är en komplicerad process och den är mycket försenad. Den är exakt och inget kan stoppa den!

Det som hjälper oss mest är när du följer din inre vägledning och lyssnar för ditt nästa steg. Du kommer bara att veta vad du ska göra, vart du ska gå och vad du ska säga. Vi guidar dig. Du kommer att bli nöjd med resultatet av det vi gör tillsammans, även om du inte riktigt vet vad som händer bakom kulisserna. Det är viktigt att lita på planen och att veta att den är en perfekt mekanism och är designad av Gud.

Vi rekommenderar att ni tar väl hand om era kroppar just nu eftersom de går igenom mycket. De har tagits till svars från attackerna som inletts mot dem. En del av er börjar se bräckligheten i vissa människors kroppar. Ni börjar också se, och förhoppningsvis förstå, hur helig kroppen är. Det är något att respektera och är en ganska fantastisk del av skapelsen.

Ni kommer att se att andra underbara teknologier kommer att dyka upp som kommer att hjälpa till med ert helande. Ta det till er och vet att det finns några nya förbättrade healingteknologier. Ni kommer inte längre att vara begränsade till den allopatiska medicin som ni har levt med. Ni kommer att ha andra val. Det finns också många genier som kommer att avslöja sina naturliga botemedel direkt från jorden. Och ni kommer att helas!

Jorden går också igenom sin helande resa. Hon kommer också att helas. Alla hennes kungadömen stiger upp och vibrerar vid högre frekvenser. Detta tillåter dem att delta på ännu större sätt för jordens uppstigning. Hela livet börjar komma ihåg vad det verkligen är, och det är vackert.

Snälla fortsätt att gå djupt inom er och älska era kroppar, era sinnen, era hjärtan och era själar. Vi är tillsammans i detta och starkare än någonsin.

Jag älskar er! Jag är Mira.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...