Judas Iscariot via Ann Dahlberg, 3 juli 2022

 

Judas Iscariot via Ann Dahlberg, 3 juli 2022

 

 

Jag är Judas och jag välkomnar er till den Nya Tidens tand. Det kommer nya tänder nu, kära Jordbor. Nya tänder med nya möjligheter för varje tand som sätts i jorden. Jag menar naturligtvis varje ljuspelare som står stadigt i marken. En orubblig och stark ljuspelare som är omöjlig att flytta på. Ni är dessa ljuspelare, kära människor på Jorden. Några av er är starka och orubbliga, medans några svajar i vinden, och några verkar befinna sig mer i luften och åker runt lite för att de har svårt att finna ett fäste någonstans.

Ja, kära ni, det är lätt att bli förvirrad med all den information ni får, varav en del är samma, men där många har fallit för propagandan och det som föreskrivs utan närmare undersökningar. De som vill gå till botten för att ta reda på hur det verkligen ser ut möter en hel del motstånd dag. Etablissemanget är starkt grundat och styr folks åsikter genom ett väl etablerat system. Det finns dock många kryphål som nu har använts flitigt och en ny och starkare opinion har dykt upp på arenan vilket ställer till en del oreda i människors redan etablerade åsikter … det kan vara något att fundera över. En viss förvirring och osäkerhet kan uppstå och det smittar av sig till fler. Många fler människor vill nu själva ta reda på hur allt ligger till, vad som är en sann eller en falsk information. De möter naturligtvis olika information vare sig det kommer från de officiella eller de alternativa medierna, vilket också kan öka misstänksamheten mot att ingenting av det de läser och upptäcker egentligen är hela sanningen. Dessutom behöver deras egen uppfattning om den värld de lever i vägas in och svårigheten av att finna en absolut sanning blir större för var och en som enbart försöker läsa sig till den. Ni behöver först komma i kontakt med er själva, er inre vägledning för att förstå att det finns en viss sanning i allt men den absoluta sanningen kan ni bara hitta inom er själva. Ni behöver komma i kontakt med er själ, ert högre jag, för att hitta den rätta vägen, både för er själva och den värld ni lever i, oavsett om ni arbetar med något inom er, eller något som kommer att påverka er yttre värld.

Det finns många budskap som florerar idag, ni får känna in vad som känns rätt och bra för er. Det kan vara olika beroende på vad det är som ni själva just nu behöver, för att ta nästa steg i er utveckling. Det viktigaste är att ni själva går framåt, det är en framåtdrivande vågrörelse som nu besöker jorden och den påverkar er att ta nya tag och fatta nya beslut för er själva, och eventuellt andra beroende på vad ni befinner er och vad ni gör just nu.

Det är en lugn tid på jorden just nu, men vågrörelsen kommer att piska upp en del stormar som så småningom kommer att lägga sig ned och ett större lugn infinner sig. Ett lugn som kan ge er tid att etablera en ny kultur av enhet broderskap och kärlek. Det är viktigt att ni håller fast vid kärleken till er själva, er nästa och hoppet om en ny ljus och kärleksfull tid för alla Jordens barn.

Vi är så glada över att  kärlekens rike nu återuppstår på Jorden.

Stor kärlek

Judas

Du gillar kanske också...