Mira av Plejadernas Höga Råd via Valleri Donner, 4 Mars 2016

Plejaderna

Mira av Plejadernas Höga Råd

via Valleri Donner 4 Mars 2016

 

 

Hälsningar, jag är Mira.

De flesta av er vet att jag arbetar heltid med Jordens Råd och har gjort det i ungefär fem år nu.

Vi är i livfulla tider i vår Uppstignings process med er och med Jorden. Vi har stora prioriteringar som vi måste ändra regelbundet. Så snart som vi löser vissa problem visar sig andra frågor. Det är en steg för steg process. Jag är här för att påminna er om att vi går framåt.

Märkliga genombrott inträffar inom, på och runt om planeten. Vi är en del av ett häpnadsväckande team från Ljus-alliansen och alla Galaktikerna. Ni är en del av detta team. Vi respekterar och älskar er för allt som ni gör.

Det är nödvändigt att hålla er så Ljusfyllda och jordade som möjligt. De mörka krafterna vill spåra ur processen, men det kommer inte att fungera. Vi är medvetna om varje tanke, rörelse och handling. Vi ligger före dem. Det finns inget sätt för dem att vinna. De kan lika gärna hålla upp en vit flagga och överlämna sig. Emellertid vet vi att de inte tänker på det sättet. De vill kämpa till slutet.

Jag säger detta till er så att ni förblir en vaksam markpersonal, full av lämpliga ord, tankar och handlingar. Låt inte er ilska få det bästa av er. Vi förstår hur chockerande deras beteende är mot er, och att ni aldrig skulle bära er åt som de gör. Det här är en del av det slutgiltiga frisläppandet av dualitet. Ni kommer att ha lärt er vad ni kunde från motsatsen.

Det här är utmanande energier. Som denna kanal har sagt till er, fungerar processen. Gör det bästa av varje situation för att få in mer ljus. Faktum är att er primära roll just nu är att förvandla Ljuset. Ert Ljus förstoras med alla de andras Ljus och expanderar exponentiellt Ljuset på Jorden.

Om energierna verkar vara hackiga, beror det på att ni rensar ut det som inte längre är nödvändigt eller lämpligt för er eller planeten. Jag vill säga att era växter och djur klarar sig ganska bra av denna process. Det mänskliga egot kämpar för det mesta, men det börjar spela en mindre roll i livet för mänskligheten.

Snart upptäcker ni att det inte längre kommer att finnas något behov av rädsla för överlevnad, för alla era behov kommer att uppfyllas långt övermåttan. Det här är hur ert liv på Jorden var avsett att vara, men planeten tog en vändning till det sämre. Det finns en korrigerings process redan på plats. De flesta av er kommer att bli mycket glada när ni inte längre behöver leva som som ni har gjort i många många år.

Tillsammans åstadkommer vi mycket för Uppstignings processen. När detta är över kommer ni att kunna reflektera över de stora framgångar som vi kommer att ha gjort. Ni får se hur ni kommer att kallas den professionella markpersonalen och ni kommer att vara mycket nöjda.

Vi är tacksamma för er kärlek och står bland er i att älska er själva och Jorden fritt.

Jag är Mira i hängiven tjänst.

 

 

 

Översättning: Mie Fjällvide

Du gillar kanske också...