Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner 4 augusti 2021

 

Ett Meddelande från Mira från det Plejadiska Höga Rådet genom Valerie Donner 4 augusti 2021

6 augusti 2021

Ett meddelande från Mira från det Plejadiska Höga Rådet genom Valerie Donner, 4 augusti 2021

Hälsningar, jag är Mira från det Plejadiska Höga Rådet och även Jordrådet. Jag är med er idag för att belysa den nuvarande situationen.

Det händer mycket på jorden och i ert planetsystem. Vi ser att mänskligheten är under stor stress och markbesättningen likaså. Det finns en snabb tillströmning av ljus och energier från skapelsen som bidrar till stora förändringar på planeten.

Denna förändring är en förutsättning för uppstigning. Vissa kan känna sig vilse men förstå att vi är med er. Det är en härligt positiv framtid som kommer er väg.

Vissa känner frihetens uppbyggande energier och den femte dimensionens högre medvetenhet. Detta kan kräva ett behov av att skifta och släppa lägre medvetandeenergier.

Det finns mycket kvar att besluta när processen fortsätter. Det skapas i processen. När vacuum uppstår måste det fyllas med andra energier och det är vad som händer nu. De andra energierna är högre, som kärlek, inte rädsla, glädje, lycka, fred, överflöd och välbefinnande. Detta är er framtid och det är lämpligt att göra anspråk på det dagligen som en del av er rutin.

Det okända kan få människor att känna sig instabila och osäkra. Det är därför vi rekommenderar att du förankrar dig i mer av din Jag är närvaro, ditt Gudsjag. Anslut djupt till Skaparen. Hitta den plats i ditt hjärta som behöver kärlek och trygghet. Fyll vakuumet.

Kraftfulla öppningar som Lejonporten 8-8-8 kommer att underlätta det stigande medvetandet. Mänskligheten söker tröst från anden inuti. Att försöka hålla fast vid det gamla kommer inte längre att tjäna dig. Detta är det stora uppvaknandet. Det som tjänade dig i den materiella världen kommer att bli mindre betydelsefullt. Du har en fantastisk framtid att se fram emot där du kommer att kunna manifestera allt du behöver. Det kommer att vara mycket bättre än någonting du har haft som du var fäst vid tidigare.

Jag önskar dig fred där det finns sorg, helande, kärlek där det finns rädsla, förståelse och medkänsla för dig själv och andra, styrka, mod, medvetenhet, skratt och lättsamhet. Sträck ut ditt sinne så att du vet att du kommer att klara detta och allt detta har varit värt det!

Jag sänder er kärlek och sanning,

 

Mira

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...