Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner 4 juni 2019

Mira från det Plejadiska Höga Rådet via Valerie Donner 4 juni 2019

Per Staffan 9 juni 2019

Pleiadians (channeled messages)

Ett meddelande från Mira från det Plejadiska Höga Rådet genom Valerie Donner 4 juni 2019

Hälsningar, jag är Mira. Det är ett nöje att uppdatera er idag.

Det finns mycket vid horisonten. De energier som kommer till jorden är breda och snabba, svepande vågor av förändring. De kräver mottaglighet och vi vet att vissa inte är redo för vad som ges.

De känsliga personerna liksom jordbesättningen utmanas mer än andra. Era kroppar omvandlar mirakulösa mängder kristallint ljus. Era ljuskroppar väller fram i alltmer kraftfulla energier. Ni är ljuspunkterna som lyfter upp planeten. Ni är de som förbereder förändringarna och vägvisarna för ett nytt sätt att leva på jorden.

Vi jobbar nära er och vidarebefordrar också de påverkande energierna som släpps ut genom solen, de fotoniska energierna etc. som påverkar planetens magnetiska fält och hela livet. Vi vill inte att dessa energier ska överväldiga er och vi tackar för ert tålamod.

Kom ihåg att ni har blivit förberedda för dessa tider och det har också varit lite av ett experiment för att se hur kropparna kan stanna kvar på en planet under en uppstigningsprocess. Som de flesta av er vet, så finns det vanligtvis finns inget liv kvar på en planet när den stiger upp – planeten blir en nova. Ni är ett undantag.

Lite i taget stiger planeten och ni uppåt. Tempot har ökat under de senaste månaderna. Ni får mycket hjälp och healing men det kräver en ovanlig mängd vila. Vänligen ge denna vila till er själva eftersom ni uppgraderas. Ni behöver denna vila för att assimilera dessa energier så att ni kan ta på er mer av det kraftfulla arbete som ni kom till planeten för att göra.

Vänligen förstå att det arbete ni gör med er själva är viktigt. Följ smärtan i kroppen. Spåra dess ursprung till tidigare liv eller till det nuvarande. Se hur mycket känsligare ni har blivit. Tona in till känslorna och släpp så mycket av det förflutna som möjligt. Låt ingenting stoppa er från att rensa ut det som behöver släppas. Det är en del av uppstigningsprocessen.

Frigör ditt hjärta och din själ från den separation och smärta som har besvärat dig i denna eller tidigare inkarnationer. Sluta pressa dig som en arbetshäst och tvinga dig som du gjorde när du var i den tredje dimensionen. Låt de mjukare, mer feminina energierna hjälpa dig att ta emot. Det finns ingen att skylla på för hur du har levt. Det är en del av den tredje dimensionella upplevelsen. För in balans mellan ditt gudomligt feminina och ditt gudomligt maskulina. Det är en del av vem du är och kommer att underlätta för dig att bli allt som du kan vara.

Vi står på rad och hjälper er tillsammans med många andra Galaktiker och varelser från Ljusets Riken. Vi ser er bli fria och polera upp era gnistrande nya själar. Det här är en fantastisk process som vi är en del av.

Jag är Mira och är en del av er Galaktiska Ljusfamilj. Vi skickar er våra välsignelser och förundras över era framsteg. Vi är med er.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...