Kristus/Sananda via Ann Dahlberg, 9 juni 2019

Kristus/Sananda

9 juni 2019

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Kristus och jag finns inom Er alla. Jag är er vän och ej er fiende. Fiender finns ej inom den himmel som jag företräder. Här är allt gott, kärleksfullt och evigt. Här finns ingen död, inga förbannelser, agg eller dömanden. Här finns det bara kärlek och ett evigt skapande i kärlek.

Är det inte detta ni längtar efter, mina kära vänner på Jorden? Ska det vara så svårt att se bortom era problem och dömanden och se kärlekens mirakler i stället?

Jag har alla mirakler i min hand och är beredd att ge er dem, så fort ni önskar byta dem mot de agg som ni bär inom er. Jag är er hjälpare, er följeslagare och jag kommer för evigt att bära mirakel av kärlek i min hand. Jag kommer alltid att vara beredd på att byta ut dem, mot de bekymmer som ni kan tänka er att lämna där i stället. Ni behöver bara lyfta lite på slöjan så kommer miraklen att nå er. Det kommer att sätta igång en annan process i er kropp, en process av kärlek till er själva och de ni är.

Inom er bor ett ljus så sprudlande och så varmt att inget i världen kan mäta sig med det. Det är dess kraft och styrka som kan få er att rygga tillbaka men var lugna, var stilla, och förstå att det är ditt Sanna Själv som du möter. Det sanna Heliga väsen som Gud skapade, så att kärleken skulle utsträcka sig och bli allt större. Jag Kristus kan hjälpa dig att nå ditt Själv. Det enda du behöver göra är att lägga allt ditt agg i mina händer och ta emot de mirakel som jag ger dig i stället. Vad kan vara bättre än det? I stället för hat så får du kärlek. I stället för sorg så får du glädje. I stället för rädsla så får du trygghet och frid. Detta är det sanna erbjudandet som kan ges till er, när ni villigt tar emot era gåvor i utbyte mot det mörker ni bär inom er. Detta är er frälsning, det är så den ser ut och den kommer att komma till var och en av er som är villig att ta emot den. Skulle det fortfarande finnas något motstånd, så tar den ett steg tillbaka, och bidar sin tid tills motståndet är borta. Det finns ingen som inte har frälsningen inom sig. Den finns där för alla. Er Fader kommer att söka och slutligen föra hem alla till sin boning igen. Ingen gömd och ingen glömd, ni finns alla i er Faders hjärta.

Kristus bor inom var och en av er, och han kommer aldrig att ge upp innan han har överlämnat alla sina mirakler av ljus och kärlek. Varför inte söka ett mirakel redan idag? Byt ut något agg och se dig själv och din broder på ett helt annat sätt. Bakom ditt agg eller ditt dömande står det ett mirakel och väntar. Sök miraklet i stället för att försöka vinna en strid där ni båda förlorar. Antingen så vinner ni båda genom miraklet eller så förlorar ni båda i stridens hetta. Det ena skänker er glädje, det andra skänker er ilska eller sorg. Hur vill du leva ditt liv? Vill du leva i glädje eller i sorg?

Det är det som Kristus i dig ständigt frågar – Vill du ha mirakel eller rädsla? Jag tror att alla skulle svara mirakel, men ändå är det många som drar bort handen när miraklet sträcks fram. Det är enklare att behålla det gamla än att bygga nytt. Gammalt agg och rädsla är trygga känslor medans kärlek, ljus och glädje känns nytt och osäkert. Ändå är det det som ni består av och som kan skänka er den glädje som ni innerst inne längtar efter.

Jag råder er att söka inom er själva, för att finna denna outtömliga källa av ljus och kärlek. Ni kommer då att varsamt lotsas fram till ert Sanna Själv. Där kommer ni att minnas vilka ni är och vilka storslagna saker ni kan göra tillsammans med Er Fader, Er Skapare. Ensam är en slogan som kan höras i er värld, men den passar bara i en värld där man hålls åtskild i separation och i rädsla. I ditt Sanna Själv är skapandet ett medskapande och en källa till glädje för alla.

Det är mot ditt Sanna Själv, som du nu vandrar och det är då du förenas med din Fader, Skaparen av allt som finns.

 

Jag vandrar på samma stig som du, jag finns där du finns i ljuset av dig själv.

 

Stor kärlek

 

Kristus

Du gillar kanske också...