Mira från Pleadian High Council via Valerie Donner 2 mars 2023

 

Ett meddelande från Mira från Pleadian High Council genom Valerie Donner 2 mars 2023

Hälsningar, jag är Mira från Pleiadian High Council som för närvarande tjänstgör på heltid i Earth Council.

Jag hälsar dig idag med all kärlek i mitt hjärta och förundras över det underbara arbete du gör. Ja, allt är kaotiskt, vad man gärna kallar tjurigt.

Mycket störtas och löses upp framför dig. De som alltid har behövt ”se det för att tro det”, kliar sig lite i huvudet för att de börjar se det, integrera det och sedan tro det. För mycket har varit dolt för dig på din jordiska resa.

Tack vare ljuset, till er, markpersonalen, de upplysta, galaktikerna, jorden och solen, blir allt en öppen bok. Du börjar se de olika verkligheterna från en galaktisk utsiktspunkt.

När du delar ut det du vet om andra människor och hur de lever sina liv, kan de känna sig främmande för dig. Ditt medvetande kan ha överskridit medvetandet hos andra omkring dig. Detta kan vara chockerande till en början, för lite visste du, du skulle befinna dig i en disparat verklighet när du var på jorden.

Du är helt i det stora uppvaknandet. Detta uppvaknande är olika för alla. Vissa börjar se att sättet de har levt sina liv inte längre fungerar. Det hela är ikapp alla.

Din berättelse avslöjas för alla, särskilt för dig själv. Så du kan se att uppstigningsprocessen är en av självupptäckt. Den yttre världen återspeglar den inre världen. Vad har hänt inom dig?

I denna kaotiska tid är det viktigt att stå tillbaka och ta ett andetag. Titta omkring dig. Se vad som händer med himlen. Möta varje dag med solen när du kan. Leta efter skönheten och känn energin i naturen.

Titta på ditt stigande jag och se ljuset och skönheten inom dig. Känn uppryckandet i ditt hjärta när det öppnar sig brett och blir ett med källan. Detta är den sanna källan till lycka. Det betyder att du inte längre är rädd. Du har kommer att ha befriat träldomen från den gamla materiella världen.

Se och se, en dag kommer du att uppleva ditt nya jag, fyllt av ljus och leva i en helt ny verklighet. Du kommer att smälta samman med den Nya Jorden, galaktiken och med vad det innebär. Era frekvenser kommer att visa sig vara en ny kommunikationskälla som kommer att magnetisera till er andra med liknande medvetande. Detta sker redan på planeten.

Vi i Earth Council gratulerar er för att ni kommit så här långa vägen till er uppstigning. Vi ser dig och jorden blomstra och sola sig i kärlek, så som du var i din ursprungliga inkarnation. Detta är sant för jorden. Hon är förtjust i uppstigningsprocessen och är redo att bli sitt helt högre dimensionella jag. Du gör detta tillsammans med henne. Det är anmärkningsvärt.

Återigen har jorden fått strålande ljus när de mörka krafterna löses upp och avlägsnas. Även om förändringen frodas medan den gamla materiella världen faller bort, finns det kärlek i luften. Denna accelererade kärlek och ljus är en kudde för dig när förändringen fortsätter att växa. Lita på dessa nyhetsenergier och vila i trösten av kärlek som kommer från Skaparen. Vi har det täckt, markpersonal. Vi är en.

Jag är Mira och sänder dig stor kärlek och ljus.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *