Mira via Valerie Donner, 3 november

Plejaderna

Ett kanaliserat meddelande från Mira och Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner,

3 november, 2016

 

Hälsningar, jag är Mira från Plejadernas Höga Råd i samarbete med Jordrådet.

Vi är fullt sysselsatta med många projekt som är viktiga för Jordens framsteg med uppstigningen. En del av er kanske är medvetna om att vi övervakar allt som sker med planeten, inkluderande politiska val och de många händelserna som potentiellt kan gå fel. Vi är en grupp av experter på uppstigning och har legioner av talangfulla galaktiker som assisterar oss med processen. NI skulle bli slagna av häpnad över vårt fokus och vikt vid denna timme.

Detta är en detaljerad process där alla tänkbarheter beaktas. Vi vet att ni tänker och känner. Vi förstår er trötthet och frustrering med den uppvaknande planeten. Med mer inlärning och medvetande förefaller det som att en del av er är motiverade för förändringar. Ni behövde komma till denna punkt i er utveckling för att göra nya val och helt klart ta er ur det gamla. Själarna hos större delen av mänskligheten är redo för förändringar även om de på det medvetna planet ogillar det. Ni har förberett er för detta under en lång tid. En del av mänskligheten är i linje med den fjärde dimensionen och andra vill fortfarande förbli i den tredje dimensionen.

Just nu är ni i en kaotisk position som skakar saker och ting till dess rötter. Livet på Jorden blir åter-skapat varje dag och ni också. Om ni gick tillbaka till 2015 så skulle ni känna er som en helt annorlunda person och det är sant. Sedan 2016 så har ni omformat er själva till galaktiska varelser. Era val då det gäller mat, kläder, vänner, arbete, kreativitet, ledighet, underhållning, och ert andliga arbete är annorlunda. Detta beror delvis på ert ändrade medvetande och expansionen av er kristallina struktur. Era hjärtan öppnar och ni blir lättare och ljusare uttryck av kärlek.

När ni accelererar ert medvetande så vill en del av er vara i ensamhet. Ni ber och mediterar och är medvetna med era tankar, ord och handlingar. Ni uppnår också nya gåvor medan ni får tillbaka andra färdigheter och begåvningar. Betygsrapporten är inte inlämnad men vi kan säga att ni gör ett exemplariskt arbete.

Vi rekommenderar naturligtvis glädje och skratt som ett motgift till den slippriga val fokuserade branten. Kom ihåg att ni reser er medan det gamla faller isär. Att komma samman som markpersonal är också väsentligt. Att dela med er av era gåvor och talanger är enande och kraftgivande. Använd er fantasi för att skapa den nya Jorden. Vi vet att ni kan klara av det.

Takten i livet ökar. Ögonblick kan förefalla långa eller korta oberoende av vad ni gör. Att jaga klockan eller att låta den jaga er är betydelselöst, för när dagen är slut så har ni kommit närmare till ert önskade mål av att leva i de högre dimensionerna. Håll er fokuserade på det positiva och vet att det kommer att assistera er mest med skapandet av det nya.

Ni existerar på Jorden med Jordens älskvärda tillstånd. Vi säger er att hon gör sig redo för förändringar så att hon kan föra sig in i högre dimensioner. Hon har varit tålmodig och tolerant under eoner av tid, till fördärv för henne. Var goda och inkludera Jorden i era meditationer och böner. Hon känner det och är tacksam för markpersonalen. Ni hjälper henne att komma tillbaka i balans och kommer att göra ett strålande arbete med detta efter skiftet.

 

Gör er redo att rulla upp skjortärmarna då livet på denna planet tar en snabb sväng in i de högre världarna.

 

Jag är Mira och skickar er kärlek och välsignelser från Plejadernas Höga Råd.

 

 

Översättning: Per Staffa – www.st-germain.se

 

 

 

http://www.thegroundcrew.com/channeled_messages.htm#message

Du gillar kanske också...