Mira från Pleiadian High Council genom Valerie Donner 30 september 2020

Mira från Pleiadian High Council genom Valerie Donner 30 september 2020

Hälsningar, jag är Mira från Pleiadian High Council. Du har min fulla uppmärksamhet från jordrådet och för jorden.

Mycket står på spel just nu och vi är helt engagerade och involverade varje steg på vägen. Vi är en del av den större galaktiska bilden där endast det högsta goda för jorden och livet på jorden är av största vikt.

Portar och dörröppningar öppnas så att mer ljus kan nå dem som behöver hjälp med uppstigningen. Vi hjälper på en mängd olika sätt. Trots att mänskligheten känner påtryckningar för förändring, har ljusets acceleration, tillsammans med den snabba tiden, företräde.

Vissa är paffa och undrar vad konstigheten handlar om. Det är en del av deras uppvaknande. Även om det i vissa delar av planeten finns rök bör du inse att detta är en rökskärm och att mycket händer bakom kulisserna.

Landskapet förändras och mänskligheten rensar inuti, där de bor och tillsammans med jorden. Det är inte lätt att släppa taget och vi utmanas som du utmanas eftersom vi känner och vet vad du går igenom. Detta är en nödvändig förändring, svår som den är.

Mänskligheten måste gå djupt inuti för att lära sig om sig själva och skapa någon form av anpassning och uppvaknande om vad som händer på planeten.

Från vår observation ser vi att mänskligheten levde en lögn. Många människors liv var ohållbara. Jorden kunde inte fortsätta som hon levde heller.

Nu har du ett stigande medvetande med många fler människor som vaknar och förbereder sig för att gå in i den femte dimensionen och högre. Vi kan berätta att vissa människor känner skillnaden. Vi kan försäkra dig om att uppvaknandet är verkligt och att livet som du har känt det förändras helt.

Vi vet att förändring är obekväm men det är nödvändigt. Ljuset dränker ut mörkret. Snart förstår du mer av vad vi menar med detta. Försök inte att förstå allt med ditt sinne utan använd ditt hjärta för att känna kärleken och ljuset som nu finns på din planet.

Ta ingenting för givet. Var tacksam för allt du har och för det som kommer till dig. Var respektfull mot dig själv och din roll i uppstigningen. Ta utmärkt hand om era kroppar. Få hjälp när du behöver det. Ha modet att släppa det som inte längre tjänar dig.

Ersätt rädsla med tro och kärlek. Respektera och hedra uppstigningsprocessen som du genomgår just nu. Gör ljus över saker som tidigare verkade så viktiga men inte längre beror på att dina värden förändras.

Tack för att du är en del av markbesättningen, för ditt hårda arbete och för din flit med ljuset.

Jag är Mira med kärleksfullt förtroende för dig

Du gillar kanske också...