Mira från Plejadernas Höga Råd, 3 september

 

Mira, 3 september 2015

Via Valerie Donner

Ett meddelande från Mira från Plejadernas Höga Råd

 

Hälsningar, jag är Mira. Jag talar till er från det Jordiska Rådet, vilket är mitt huvudsakliga fokus. Vi arbetar med uppstigningsenergier och övervakar Jorden.

Vi vet att ni har många frågor om det som pågår just nu. Vi vill försäkra er om att det inte är Jordens öde att förstöras. Det är Jordens önskan att stiga upp och den här kärleksfulla planet förtjänar det. Vi är en del av en massiv insats för att se till att Jordens önskan uppfylls. Vi står under Hennes kommando och vi är engagerade i uppdraget.

Vi talar med markpersonalen eftersom ni är lika hängivna saken som vi är. Vi känner era hjärtan lika väl som vi känner Gaias hjärta. De är underbara. Liksom ni vill vi bara det allra bästa i denna komplicerade uppsättning av kaotiska energier.

Jorden har alla kraftfulla Ljuskrafter till sin hjälp. Hon är djupt älskad och uppskattad. I framtiden kommer det att finnas upplyftande energier överallt. Ni kommer att älska kärleken, och dessa energier kommer att driva er framåt på er väg.

Ni kommer att märka att beteendet hos många människor börjar förändras. Bit för bit kommer ni att se att kärlek och samarbete tar sin plats i det dagliga livet på planeten. En del som är frustrerade och trötta kommer att fortsätta att agera utåt, men förhoppningsvis kommer ni att bemöta dem med medkänsla och förståelse. Dessa kontraster är fortfarande en del av ert andliga uppvaknande.

Vi kommer att undervisa er i några nya teknologier som vi tror att ni kommer att älska. Vi arbetar genom och med begåvade forskare och budbärare för att introducera dem. Det är dags att utöka kryddbeståndet med något annat än salt och peppar på bordet, om vi får göra en sådan liknelse. Vi vill presentera en full gourmetmåltid med alla möjligheter som kommer att göra ert liv lättare, hälsosammare och rikligare.

Avslöjandet av några av dessa teknologier är planerade och kommer att introduceras när tiden är mogen. De behövs verkligen och kommer att förbättra livet på Jorden på alla sätt. Vissa av dem kommer att glida in i er vardag på ett naturligt sätt. Era högteknologiska företag kommer inte att kunna ta åt sig hela äran. Vi är glada över att kunna hjälpa er på detta sätt.

Våra resor tillsammans håller på att bli mer sammanflätade. Vi är ömsesidigt beroende av varandra – vi behöver er och ni behöver oss och er galaktiska familj. Det är viktigt att ni inser att ni inte är ensamma. Ert långvariga arbete och era önskningar för Jorden, kommer att manifesteras i en mycket större utsträckning än ni kan föreställa er.

Jag är Mira i kärleksfull tjänst.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...