Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 1 juni 2022

 

Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner

1 juni 2022

Hälsningar, jag är Mira från Plejadernas Höga Råd och arbetar heltid med Jordens Råd.

Just nu finns det mycket att se på jorden. Det som sker är ganska enastående. Ljuset, livet, renandet och rensandet, omvandlar er planet. Vi firar också borttagandet av de mörka. Deras avlägsnande skulle ha skett för länge sedan. Det borde värma era hjärtan att veta deras reaktion på att bli borttagna. De får vad de förtjänar och kommer aldrig att tillåtas återvända till jorden igen.

Ni befinner er i en tid för återställning som är en viktig nödvändighet för jordens och livets på dens överlevnad. Vi rekommenderar markpersonalen att medvetet sträva efter att rensa sina kroppar, sinnen, tankar och ord, därför att detta kommer att också starkt påverka medvetandet. Genom att bli mer medvetna om ljudvibrationerna från era uttalade ord, kommer ni att börja förstå hur ni kan ge högre bidrag till att höja medvetandet på planeten. De gamla tankarna och orden är stagnanta. De rädslobaserade bilderna i filmer och andra media är förorenande och kommer inte längre att accepteras på jorden. Om ni är uppmärksamma kommer ni att se att vissa människor redan gräver i detta ämne. De är mäktiga och kommer att ta ner några av de företag som orsakar dessa föroreningar.

Vänligen gå in i era hjärtan och ranka vad som är allra viktigast för er. Fråga var ni kan stå till tjänst och bedöm var er passion ligger först och främst. Vi försäkrar att ni kommer att ha de resurser ni behöver för att kunna följa ert hjärta. Ni kan bli förebilder för andra så att de kan göra samma sak. Era gemenskaper och era expanderade andliga familjer håller på att närma sig. Detta är hur ni skapar den Gyllene Tidsåldern. Ni kan också ta bort dem ni satt på en piedestal. Inse att ni alla är jämlika och att några av dem på piedestalerna inte förtjänar att vara där. Det som är viktigast är ert ljus och era galanta hjärtan som styr er mot era mest passionerade projekt.

Då de gamla systemen börjar falla kanske ni får se er själva arbeta mirakulöst för att skapa nya system. Några av er har redan idéer för att börja om på nytt. Jorden kommer att bli er målarduk och ni kommer att använda er pensel för arr skapa er oändligt vackra nya jord. Genom att se er omkring kommer ni, med ert förhöjda medvetande, att se var er uppmärksamhet behövs. Ur dessa observationer kommer ni att kunna samla andra likasinnade vänner och gå till handling.

Börja föreställa er en trygg, lugn, samarbetsvillig, kärleksfull, väl fungerande, lycklig, rolig och glädjefylld ny planet. Se hur glädjefyllt det kommer att bli för oss, er galaktiska familj, att komma och gå. Ni kommer att dela och vi kommer att dela och lära av varandra. Vi är upprymda över att få vara med er. Vi tycker om firande och sådant kommer det att bli mycket av.

Vad måste ni göra nu, markpersonal? Bär ljuset. Var uppmärksamma. Bevaka himlen. Följ ert hjärta. Skapa nya drömmar. Visa medkänsla med alla. Släpp rädsla och välj kärlek. Var i er sanning. Hjälp andra. Dela. Var i naturen. Njut av djuren. Släpp det som inte längre tjänar er. Stå i nuet, Var tålmodiga. Leta magi och mirakler. Känn välmåendet som är här nu och fortsätt förbättra det. Ta god hand om er själva.

Skyarna omkring jorden är fyllda med era galaktiska bröder och systrar. Vi gör vår del för omvandlingen av jorden, såväl som för hela skapelsen. Jorden är så speciell, så det som händer här påverkar allt liv. Ni är också speciella. Vänligen förstå sanningen i dessa ord. Vi är alla så glada att få vara med er och uppleva denna uppstigning tillsammans.

Jag är Mira och sänder er massor av Kärlek.

Du gillar kanske också...