Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 11 augusti

Mira

11 augusti 2015
Kanal: Valerie Donner

 

Hälsningar, jag är Mira. Jag talar med er i dag i kärleksfull tjänst från Jordens Råd.

Vi är på ett speciellt uppdrag. Jordens framtid är på väg att förändras. Förberedelser pågår. Stora uttalanden kommer att göras genom handling och aktivitet. Är ni med oss? Ni ska veta att ni är skyddade och mänsklighetens levnadsvillkor kommer att förbättras. Allt motstånd tas om hand på lämpligt sätt.

Det kommer inte att bli något vacklande hit och dit vad gäller de galaktiska krafterna . Vi är redo, beredda och ivriga att följa upp med vad vi behöver utföra. Ni kan, som vanligt, komma att höra en del desinformation gällande särskilda händelser som kan förekomma. Vi ber er att se till kärlek, ljus och in i era egna hjärtan för urskiljning. Vissa skulle vilja att ni tvivlar eller vilseleder er att tro att de vet mer än de gör eller att de är ansvariga.

Vänligen håll en stadig kurs av kunskap och god vilja. Håll bara det högsta bästa för alla varelser på jorden och för jorden själv. Jorden är djupt älskad och så är ni. Många har delar av planen, men ingen har hela bilden av vad som kommer att hända eftersom omständigheterna alltid förändras.

Jorden är i fokus för skapelsen. Fortsätt andas och håll era meditationer, era böner och fortsätt sprid kärlek till livet. Ni gör stora steg framåt i resan hem. Det är ett anmärkningsvärt äventyr med belöningar som ni kommer att tycka är fantastiska.

Det bästa ni kan göra nu är att förbli jordade, centrerade, och öppna i hjärtat. Att vara med andra Ljusarbetare är utmärkt och speciellt om ni mediterar och ber tillsammans. Ni är formidabla som markpersonal och när ni är sammanlänkade kan inget slå er . Det är därför enhet är så viktigt. Låt bara enheten vara nyckeln, eftersom det är så ni kommer att leva i de högre dimensionerna.

Om ni tittar runt kommer ni att se hur händelser bringar mänskligheten tillsammans för mer sammanhållning. När denna energi expanderar kommer ni att skapa mirakel på mirakel. Er vision för den nya jorden är på toppen av betydelse. Håll denna vision i hjärtat och i ert fokus under hela dagen. Låt inte de småaktiga distraktionerna i den tredje dimensionen hindra er från ert arbete som markpersonal.

Ni ska veta att vi står med er när vi tillsammans skapar ​​för den vackraste uppstigningsprocessen då den utvecklar sig. Vi älskar er och stödjer er.

Jag är Mira

 

Översättning: Helene Alexandersson, www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...