Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 3 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 3 juni 2021

 

Nätverk av Varelser från Hela Galaxen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi skapar nya förbindelser hela tiden och skapar nätverk av varelser från hela galaxen när vi delar vår information, våra insikter, våra idéer om hur man kan hjälpa mänskligheten och andra civilisationer som lever i densitet vid denna tidpunkt. Vi försöker alla hjälpa till, och vi vet alla samtidigt att det bästa vi kan göra för er är att se er blomstra, se er lyckas och bli mer av ert sanna jag, hela ert jag. Vi håller utrymme genom att se er som ni verkligen är, och vi påverkar er genom att bjuda in er till den verkligheten, en där ni tänker, agerar och talar i linje med Källan, i linje med den enda sanna sanningen, som är villkorslös kärlek.

Nu har ni alla förmågan att göra detta för er själva och andra. Ni kan lära av oss. Ni kan dra nytta av känslan av anslutning som ni har till oss, eftersom vi medverkar med er genom att skicka er mallen för hur detta görs. Ni har alla förmågan att lyfta upp, precis som ni har förmågan att riva ner, och en av poängen som vi fortsätter att hamra in åt er är att ingenting vinns genom att riva ner en annan person. Ni förstör bara en aspekt av er själva när ni gör det, och ni kan inte göra det och vara hela samtidigt.

Ni måste inse att ni bor i en spegelsal, alla reflekterar en annan aspekt av er tillbaka till er, och målet är att älska alla delar av er själva, även de delar som ni anser fula, oförlåtliga och utan återköp. Kom ihåg att ni alltid tittar på en annan aspekt av jaget och en aspekt av Källan samtidigt, och det blir lättare för er att släppa ert motstånd, ert dömande, ert hat.

Det blir lättare för er alla när ni inser att detta är målet för varje enskild människa på jorden. Bara genom att göra det till målet, åstadkommer ni något, ni går framåt, ni släpper ångest och spänning från motståndet. Ännu viktigare, ni blir mer av vem ni verkligen är när ni låter alla andra vara som de är, och ni inser att det alltid finns ett sätt att acceptera, förlåta och älska.

Ni måste skapa era egna nätverk där på jorden med andra människor som, precis som ni, förstår vad ni verkligen är där för att göra, vad ni verkligen är där för att bli. Bygg era nätverk, dela era historier och era idéer. Uppmuntra varandra, även om någon annans idé verkar konstig och omöjlig. Kom ihåg att allt är möjligt och att ni är där för att klättra upp på de högsta bergen, för att övervinna de mest oöverstigliga hinder och vara kärlek inför hat.

Ni skulle inte vara där just nu om ni inte var redo för dessa uppgifter och mer, så kom ihåg det också när ni står i er förtvivlan. Det finns alltid utrymme för mer ljus. Det finns alltid något mer ni kan erbjuda från djupet av ert hjärta, och det kommer alltid att finnas fler kontakter att få av dem som ni som vill vara mer som oss och våra kollegor här i de högre världarna.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...