Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 3 oktober, 2017

Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 3 oktober, 2017

 

Hälsningar. Jag är Mira från  Plejadernas Höga Råd. Jag talar till er idag som en upptagen medlem av Jorderådet. Vi har äran att övervaka vad som händer på jorden och överblicka olika förhållanden där extra assistans behövs. Om ni kan tänka er att ni är ett mikrokosmos i makrokosmos så kanske ni får en känsla av vårt medvetande om kaoset på jorden och runt jorden vid denna tidpunkt.

Det kan förefalla att saker och ting är okontrollerade. Den sanna betydelsen av situationen är att ljuset håller på att upplösa den tredje dimensionen och transformera mörkret under vilket ni under allt för lång tid har levt. Mörkret gör allt det kan för att förvärra kaoset, rädslan, och de hemska förhållandena de har skapat och vidmakthållit. Vi ber markpersonalen att göra det bästa för att hålla er högt över dessa energier.

Att hålla sig borta från nyhetsmedia, som ni förmodligen vet, är ett av de bästa sätten att höja sig ovan vad som sker. Vi hoppas ni förstår att ni får all assistans som ni behöver för att göra ert arbete och höja er upp in till ett högre medvetande. Vi gör också mycket då ni sover då ni också arbetar med oss.

Ljusalliansen och den Galaktiska Alliansen är i full beredskap för att skydda er, jorden och alla som är i linje med kärlek och ljus. De med annat medvetande älskas också, guidas, och får råd för deras livsvägar. De döms inte utan enbart medlidande råd och stöd ges. Det är inte så att vi har överseende med deras mörker och felsteg, för det har vi inte. Vi vill bara se att varje själ är där de behöver vara på sin stig.

Som ni vet så är jorden en nyckel planet då hela skapelsen genomgår en Uppstigning. Vad som händer på jorden får fullt fokus. Vi vill påminna er om vikten av ert arbete. Tro inte för ett ögonblick att era tankar, gärningar, kärlek eller helande har liten betydelse. Vi ber er att fortsätta att delta genom att rensa ut era egna efterhängsna frågor, genom att vara så snälla och kärleksfulla till andra som ni kan. Från ett sådant beteende kan mirakel uppstå. Ni lever i en tid av ljus och grundläggande mirakel. I lycka och glädje, överflöd och glädje, kommer att bli hur ni spenderar er tid i de högre dimensionerna.

Ge föga uppmärksamhet till illusionerna som nu snabbt försvinner inför era ögon. Ni kommer att förundras över vad som försvinner i den tredje-dimensionella världen. Den världen är inte vad ni kallar tillämpbar. Ni kommer att leva under universal lag, och sam-skapar med Källan. Mycket av den materiella världens definition av normalitet blir föråldrat. Detta är eftersom den tredje dimensionen inte tjänar alla människor. Ni kommer att finna hur tjänst åt andra blir regeln framöver. Tjänst åt sig själv kommer att avslöjas. Som en del av den ökade transparensen så kommer ni att finna att en del som säger sig vara ljusarbetare kanske är falska. Allt kommer ut i det öppna. Ni blir kanske överraskade.

Ni har också bestått de som har djupt påverkats av de stora omskakningarna på planeten och de som har varit involverade i andra kriser. Varje person är älskad och får hjälp på sätt vilka ni inte skulle kunna tänka er. Det är dags för alla att komma samman. Vi är och står med er i kärlek och frid.

Jag är Mira

 

Översättning: Per Staffan

 

http://thegroundcrew.com

Du gillar kanske också...