Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 september 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 september 2019

 

Mottagande av kreativa nedladdningar – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna meddela er alla att det har skett betydande ökningar i kreativiteten i det mänskliga medvetandet, som täcker de senaste månaderna där på Jorden. Vad detta innebär är att många individer, av vilka några inte ens känner till nedladdningar, har fått nedladdningar och använt den information som de har fått för innovationer som kommer att hjälpa till att ta mänskligheten till nästa nivå för att skapa världen som ni vill leva i.

Så det kommer att se ut som de tekniska framstegen är ansvariga för att skapa en bättre värld. Men i själva verket var det ökning av medvetandet av alla som deltar i den handlingen som ansvarar för höjningen av det kollektiva medvetandet. Och genom den höjningen i det mänskliga kollektiva medvetandet har ni mer förmåga för varje person att motta stora nedladdningar av koder och information. Fler och fler individer öppnar sig nu för att ta emot, och inte bara ta emot, utan också assimilera vad de får.

Och allt detta bidrar till ett bättre samhälle. När ni tittar på innovationer för att förbättra livet där på jorden kommer ni alltid att komma till korta när ni inte inkluderar höjningen av den totala vibrationen. Mänskligheten riskerar naturligtvis att lita på teknik för att lösa alla de problem ni möter. Denna version av det mänskliga kollektivet gör dock inte det valet. Så ni kommer att dra nytta av framsteg inom olika områden, inklusive teknik, men i verkligheten är det er vilja att gå inom och aktivera en högre frekvens som är ansvarig för varje rörelse framåt som ni gör som samhälle.

Varje uppfinning som låter er leva i en värld där ni är mer förbundna kommer från det frö som planterats i det mänskliga medvetandet och den trend som vi ser kommer att fortsätta. Ni kommer att ha fler och fler av dessa uppfinningar som kommer till marknaden för gemene man och det kommer att bli renare och det kommer att underlätta era liv och låta er ha mer tid att spendera med era familjer och med era andliga övningar. Vi är väldigt glada över att se dessa nya innovationer lanseras och föra den medvetenhetsnivån till mänskligheten och vi vet att de av er som gör en höjning av medvetandet, vibrationerna och mänskligheten kommer att fortsätta göra ert arbete också.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...