Skaparna via Daniel Scranton, 7 maj 2019

Skaparna via Daniel Scranton

7 maj 2019

Önskan Tänder Resan

Äventyret börjar med den önskan ni har. Den är i grunden början av allt ni är och allt ni någonsin upplever. Det måste finnas en önskan – en önskan att gå framåt, en önskan att vara, en önskan att förstå och att få uppleva sig själv, för det finns bara möjligheter för mera. Det är allt som finns för er att träda in i.

Vi har berättat för er om er natur som varelser av kärlek och ljus och glädje och visdom, och vi bekräftar att en del av er resa är att uppleva er själva som dessa saker. Men egentligen vill ni uppleva verkligheten som dessa saker på en mängd olika sätt. Så ni måste ha en önskan att expandera och en önskan att gå in i en ny upplevelse.

Lägg åt sidan alla fördomar, alla rädslor, all tveksamhet, alla föreställningar om er själva som mindre än, för dessa kommer inte att vara någon del av den resan. Dessa upplevelser kan inte tas med på er väg. Ni måste lätta er börda för att kunna stiga upp, för att kunna fortsätta på denna magiska resa som är er expansion, er integration. Det är en vackert att betrakta er då ni går framåt in i det som är okänt för er och att följa era känslor mot nästa äventyr.

Man frågar oss alltid om framtiden därför att det är så mycket som är okänt för er. Och vi vill att ni ska ha tillit på ett sätt som vi bara kan likna vid att hoppa ut ur ett flygplan och bara veta att allt kommer att gå bra och njuta av resan, njuta av varje aspekt, så att ni får mer med er när ni landar på era fötter i den nya världen, den hela och kompletta ni som ni är så beslutsamma att bli.

 

 

 

 

Du gillar kanske också...