Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 7 februari 2019

Mira från Plejadernas Höga Råd

Via Valerie Donner 7 februari 2019

Hälsningar, jag är Mira och jag är glad att kunna tala med er. Vi har mycket att dela med oss till er av. Era dagar rullar snabbt på. Vi förstår att ni har arbetat flitigt för att behålla friden inom och runt omkring er. Ni har många resurser som hjälper er med detta, trots att de mörka krafterna gärna skulle vilja hindra er från att finna sanningen.

De kommer inte att lyckas eftersom ni bär ett kraftfullt ljus inom er, som deras avancerade teknik inte kan störa. De har underskattat er och era förmågor.

Vi uppskattar allt ni gör för Jordens Uppstigning. Ni förstår, vi från Plejaderna arbetar tillsammans med andra planeter för att hjälpa er med Uppstigningen. Ni är de mest exceptionella ljusvarelser vi någonsin har stött på. Vi förstår hur mycket Skaparen har anförtrott er i detta viktiga tidsskifte. Hela skapelsen väntar på Jordens Uppstigning, så att de också kan utvecklas.

De mörka krafterna släpar efter med sina skändliga planer för att behålla kontrollen. De börjar förstå att de håller på att förlora sitt grepp om Jorden. Mycket återstår fortfarande att göra, men det mesta av planen, för deras avlägsnande från planeten, är klar.

Detta kommer att ske när genomförandet av planerna för förvandlingen av Jorden och den nya livsstilen börjar. Mallarna är på plats. Justeringar måste göras enligt variabler som vi inte har någon kontroll över.

Varje dag kan ni fråga er själva vem som är ansvarig nu? Vad kan jag göra för att vara mer i linje med den gudomliga planen? Vad kan jag göra för att förbättra livet för andra där jag bor? Hur kan jag delta med andra likasinnade för att ta bort de felaktigheter som jag själv har levt under?

Vem har gynnats mest av några av de lagar och beslut som görs, och som inte är för det högsta goda för livet på Jorden? Var behöver ljuset skina så att rättvisan kan segra? Hur kan mer och mer ljus fokuseras på det goda, så att mänskligheten kan leva i överflöd, hälsa, lycka, säkerhet, glädje, kärlek och fred?

Ni kommer att få allt ni behöver för att utföra det arbete som ligger framför er. Era kroppar håller på att förändras. Ert DNA håller på att aktiveras. Era hjärnor håller på att förvandlas till större intelligens. Era intuitiva förmågor och er medvetenhet håller på att expandera. Era hjärtan håller på att öppnas upp för en högre intelligens. Er kropp håller på att bli mer känslig och medveten om vad som är bra för den eller inte.

Ni håller på att bli renade och ni kommer att bli lättare. Det levande bibliotek som ni har inom er, kommer att aktiveras tillsammans med Jordens levande bibliotek. Det finns en gränslös utveckling av er storhet.

Vi är entusiastiska över att få träffa er och arbeta tillsammans för att hjälpa Jorden. Vi är er familj. Vi omger planeten och är här för att hjälpa till med att föra hem Jorden.

Jag är Mira och jag sänder er kärlek och tacksamhet.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...