Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 7 mars 2019

Mira från Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner

7 mars 2019

Hälsningar. Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd. Jag kommer till er idag för att hjälpa er ta in lite av det som pågår med planeten just nu.

Det är mycket oroligt på planeten och runt den. Det uppkommer vakanser. Ni kan se att någon finns på planeten en dag men är borta dagen efter. Det här sker på olika sätt, olyckor, sjukdom, självmord och andra sätt. Vissa vill inte uppleva uppstigningen och känner att de måste lämna. Andra platser och varelser kallar på dem. Detta är ett verkligt slagfält i denna tid i jordens historia.

Detta kallas tiden för det stora uppvaknandet och den stora avfärden. Några har förlorat hoppet och andra vill vara på någon annan planet. Vissa åker iväg i grupper för de har kontrakt på att komma och lämna tillsammans. Andra kan inte hantera de högre frekvenserna av ljus. De är inte bekväma med de kärleksfulla energierna.

Även om det kan se ut som om de mörka vinner, så är det inte på det viset. De arbetar flitigt på att hålla kvar sitt gamla fäste, till liten nytta. Tro inte på det ni hör i de vanliga medierna. De flesta av er borde kunna se genom deras lögner och manipulation. De är genomskinliga och desperata. Även alternativa media på internet är misstänkta. De mörka lägger ut vissa sanningar och väver sedan in lögner. En del människor som är berömda och ryktbara faller från sina piedestaler.

Se på alla barn som föds nu. Dessa själar väntar ivrigt på att få uppleva denna fantastiska tid på planeten. De är mäktiga uppvaknade varelser av ljus. De kom i gudomligt syfte för att bli ledarna på den nya jorden. Välsigna dem och se dem skina. De är era älskade lärare och exempel på hur man ska leva i högre medvetande.

Ge akt på vad som förändras omkring er. Lägg märke till vad som inte längre tjänar er eller vilka ni inte längre känner er bekväma tillsammans med. Uppmärksamma naturens skönhet. Ta inget för givet utom er upplysta väg med Skaparen och andra likasinnade. Medvetande är det ni utvecklar på detta jordeplan och det ni tar med er när ni lämnar det fysiska. Er själ reser också med er.

Denna korta rapport är avsedd att tydligt och kortfattat visa er vad ni ska göra. Vi kan inte göra det åt er, men vi är med er. Vi är helt och fullt engagerade i er och har ert bästa i våra hjärtan. Kom ihåg att se på himlen och be oss om hjälp och att aldrig ge upp. Ni är mästarna som är här för att åstadkomma jordens uppstigning. Ni kommer att lyckas. Vi är tillsammans och räknar med att ni är ljusets gåvor och att ni fullgör er uppgift.

Jag är Mira med kärleksfulla välsignelser.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...