Mira från Plejadernas Stora Råd via Inger Noren, 6 maj, 2020

2020-05-06

Mira från Plejadernas Stora Råd

Var hälsad stora mästare. Det är en ära att få tala med dig och jag är Mira från Plejadernas Stora Råd. Det är mycket som händer på planeten GAIA just nu. Vi som arbetar i det Stora Rådet arbetar väldigt mycket bakom kulisserna precis som du själv gör med din fantastiska insats med beslutsfattande för personer/varelser som har orsakat stor skada och lidande på GAIA och för människorna under eoner av tid.

De flesta människor är väldigt ovetande om vad som händer i Universum och på Jorden. De människor som inte har vaknat ännu får ett väldigt snabbt uppvaknande inom några dagar och det kan vara både skrämmande och väldigt förvirrande. De stora vågor av kärleksenergier som träffar Jorden nu och som kommer att fortsätta att skicka dessa fantastiska energier är det viktigt att många ljusarbetare är medvetna om detta. Det är en svår tid för många just nu och ljusarbetarna gör ett fantastiskt arbete med att skicka ljus till de människor runt omkring dem men även att tänka på resten av befolkningen.

Detta är bara början. Det kommer fler virus som skapar rädsla och pandemier. Väldigt många människor kommer att lämna planeten för att komma hem till sin själsfamilj eller galaktiska familj. De som lämnar Jorden är personer som inte vill eller kan följa med GAIA i hennes uppstigning. Alla känner sig inte mogna för att stiga i frekvens utan föredrar att lämna och komma hem för att vakna. Vissa personer kan helt enkelt inte följa med på grund av att de inte har rätt resonans med GAIA. De får vakna i sin egen takt och alla tas omhand.

De ljusarbetare som är medvetna om detta är de som kommer att hjälpa de som känner sig väldigt vilsna och förvirrade. De måste få höra sanningen och få en lugnare tillvaro i sitt liv. Ingenting kommer att bli sig likt efter denna pandemi och människor bör börja fundera på hur deras värld skulle vara och se ut i framtiden. Pandemier kommer att fortsätta och många människor kommer att lämna planeten för att komma hem. De äldre personerna är väldigt trötta i sina kroppar och längtar efter vila och lugn. Dessa kommer att vakna där de är hemma, hos sina nära och kära på andra sidan.

Detta är början på en ny tid och en ny värld. Människor förändras i sina kroppar och blir lättare och även yngre än de var tidigare. Är man äldre kan man föryngras ca trettio år och man får möjlighet att läka sig själv om man blir skadad och dessutom har möjlighet att leva hur länge man vill.

Denna nedstängning av planeten är en välsignelse för hela befolkningen. Nu finns det tillfälle att fundera på vad man har för avsikter med sitt liv och hur man skulle vilja leva i fortsättningen. Det betyder väldigt mycket att man har positiva tankar om sig själv och andra människor.

Vi älskar er så mycket.

Mira från det Stora Plejadiska Rådet

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

 

 

You may also like...