Det Arkturiska rådet via Daniel Scranton, 5 maj, 2020

Det Arkturiska rådet via Daniel Scranton, 5 maj, 2020

Mini-Evenemanget/Mini-Skiftet ∞ 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att kunna få kontakt med er alla.

Vi har studerat effekterna av de energier som har strömmat in för att stödja mänskligheten, och vi har varit mycket imponerade av hur många som öppnar sig för att få helande just nu. När någon får höra att det inte finns något piller, förfarande, eller kirurgi som kan hjälpa dem, blir de plötsligt blir mer öppna för den helande energi som finns runt omkring dem. Detta händer vanligtvis när en person ger upp, när den förlorar allt hopp, för då släpper den också allt motstånd som den höll fast vid i samband med sin sjukdom, sitt lidande.

Därför, att ibland få höra att det inte finns något botemedel är faktiskt den bästa nyheten som en person kan få, eftersom att den helande energi som de kunde släppa in då kommer att göra så mycket mer än att bara ta itu med symptomen eller viruset. Denna helande energi, när den tillåts flöda, kommer att innehålla så mycket mer som kommer att gynna mottagaren, och vad detta mer är beror på individen i fråga.

Det finns så mycket mer som ni som ett mänskligt kollektiv har efterfrågat, och de av oss i de högre världarna har letat efter sätt att smyga in de energier som skulle tjäna er mest. När någon befinner sig i en situation där den är redo att ge upp, det är också då som den personen lyser upp till hjälparna i detta universum, de av oss som lever för att ge. Vi letar efter alla sprickor ni lämnar öppna för att leverera allt som ni har bett om och mer.

Och så har det alltid varit för mänskligheten. Naturligtvis vet vi att ni också skiftar ert medvetande, vilket innebär att det finns fler ögon på mänskligheten än någonsin tidigare. Alla varelser i den här galaxen vet att jorden är betydelsefull. Vi vet alla att de av er som har inkarnerar på Jorden är nyckeln till att starta krusnings-effekten genom hela denna galax och sedan universum, och det är därför så många vill hjälpa till.

Men ingen av oss kan tvinga på er den hjälpen. Vi måste vänta på att ni ska vara redo att släppa in den, och när ni gör det är det alltid en spektakulär syn att se, så mycket energi som flödar till alla de platser ni alla behöver det flöda. Och sedan får vi se den verkliga showen när ni börjar ta vad ni har fått och skapar, bygger det liv som ni vill leva och jorden som ni vill bebo. Det är därför den här tiden som ni är i just nu är ett mini-evenemang. Det är ett mini-skifte. Ni vaknar inte bara i större antal än vanligt, utan ni tar också emot och tar in det ni får för att skapa en bättre verklighet för alla.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi med glädje har haft kontakt med er.”

 

 

Översättning: Mats

 

 

 

Du gillar kanske också...