Mira från Plejadiernas Höga Råd via Valerie Donner, 4 januari, 2024 

 

Mira från Plejadiernas Höga Råd via Valerie Donner, 4 januari 2024 

Hälsningar: Jag är Mira från Plejadiernas höga råd. Jag hälsar er idag med stora förhoppningar, visioner och böner för markbesättningens uppdrag 2024 på planeten Jorden. Vi är glada över att kunna vara till hjälp och spänningen stiger. Vi har redan uppnått så mycket med er hjälp. De flesta av er vet att jag arbetar heltid med Jordrådet och övervakar vår del i uppstigningsprocessen för Jorden. 

Vi hälsar er idag med all vår kärlek i våra hjärtan. Vi berömmer er för de framsteg ni gjorde under 2023. Det är anmärkningsvärt. Även om vi inte firar tiden på samma sätt som ni gör, hedrar vi det ni gör som en del av er process. Vi är privilegierade som får göra det här arbetet med så speciella varelser som markpersonalen. 

Av det vi kan se kommer 2024 att bli ett riktigt splash av ett år. Med detta menar vi att det kommer att ske djupgående förändringar som kommer att göra enorma förbättringar på planeten. Ni kommer att berikas med många överraskningar som kommer att förbättra era liv och livet för alla på planeten. Ni kommer att ha ett enormt inflöde av överflöd som kommer att göra allas liv enklare. Ni kommer att ha klarhet i ert syfte och anledningen till att vara på jorden vid denna tidpunkt. Ni kommer att återta ert mästerskap, gåvor och förmågor som kommer att användas på ett bra sätt. Det kommer att behövas av många, så ni kommer att se er själva bli lärare och helare för dem som behöver veta och läka från det som har hänt.   

Vi förstår vilken förrädisk resa det har varit för våra älskade ljusvarelser. Ni kom inte ihåg vad ni gav er in på när ni inkarnerade på Jorden. Detta är särskilt sant för den här inkarnationen. Nu rör sig allt snabbare och snabbare, i full fart som ni kanske har märkt. Det som behöver göras är tydligt och ni kommer att vägledas varje steg på vägen. Vi är med er och vi är omgivna av er galaktiska familj, Ljusalliansen, och många värdefulla människor som inkarnerat på Jorden för detta speciella uppdrag. Ni vet vad det är. Det har varit ett riktigt projekt. 

Jorden gör stora framsteg. Hon är entusiastisk över sin omvandling och sitt helande. Hon är förtjänt av det eftersom det är dags för hennes uppstigning. Hon har lidit av många anledningar. Hon bryr sig om sina barn och om allt som har hänt med våra underbara ljusvarelser. Lyckligtvis är ni motståndskraftiga. Ni kommer att få anmärkningsvärda helanden och det kommer även Jorden att få. Vi garanterar att detta är ett faktum. 

Ni har en helt ny början i beredskap för er detta år. Hela skapelsen tittar på vad som händer på Jorden. Ni är stora medspelare i skapelsens stigande medvetande. Det är därför ni är här nu och därför vi är med er. Vi står här med vägledning, kärlek, beundran och enighet. Vi är nära vårt firande och vår återförening med er. Låt kärleken flöda! 

Jag är Mira i kärleksfull tjänst för Jordens uppstigning och det högre medvetandets framsteg.

Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *