Mira och Plejadernas Höga Råd via Valerie Donner, 1 maj, 2020

Mira och Plejadernas Höga Råd

via Valerie Donner

den 1 maj, 2020

Hälsningar! Jag är Mira från Plejadernas Höga Råd. Jag tjänar heltid i det Jordiska Rådet för att bistå Jorden med Uppstigningsprocessen. Vi är mästare över denna process och vi hjälper många andra planeter.

Som ni har upptäckt, så är Jorden fullt igång med sin uppstigning. Just nu uppskattar hon en del av tystnaden och stillheten som ett resultat av nedstängningen. Jag kallar det nedstängningen, för det som ni just nu lever i är typiskt för en planet i karantän. Jag beklagar att behöva säga att situationen är denna, men det är vad som behövs för att väcka upp mänskligheten och för att befria Jorden.

Uppstigningen är en smärtsam process av födsel och att släppa taget om det gamla. Det finns helt enkelt ingen mening i att hålla sig fast vid en kokong av det som är bekant, när det finns en gyllene möjlighet till transformation och transfigurering. Detta gäller individuellt och kollektivt. Dessa möjligheter visar sig bara vid rätt gudomlig tidpunkt och i rätt perfekt ögonblick.

Naturligtvis är uppsättningen karaktärer lång och komplex. Man måste se och förstå vad som äger rum på multipla nivåer och dimensioner. Hindren måste avlägsnas så att vägen kan röjas för sanningen och avslöjanden.

Vi förstår vad ni går igenom, smärtan, lidandet, stressen och oron. Vi välsignar var och en av er och önskar att vi just nu skulle kunna lindra era utmanande upplevelser. Vi vakar över er tillsammans med många från Ljus-Alliansen och hela Skapelsen. Vi är era största påhejare och vi hjälper er energimässigt för att ni ska nå fram till er destination.

Ni är omåttligt älskade, respekterade, skyddade och beundrade.

Det har krävt det bästa av er för att göra det möjligt att uppstigningen ska äga rum. Vänligen ge inte upp! Ni befinner er nästan vid mållinjen. Ge inte efter för rädslan som de mörka styrkorna sprider. Ni är en del av den gudomliga planen, inte den mörka planen. De agerar just nu, för de vet att de redan har förlorat. Därför uppför de sig illa och borde skickas in på sina rum, men inte på Jorden.

Snart kommer dagen och ni blir upplyfta till den Gyllene Tidsålderns Ljus. Ni kommer att bli fria att älska varandra, röra vid varandra, kramas, kyssas och leva hjärta vid hjärta, såsom ni var ägnade att leva. Ni kommer att bli fria från fruktan och mörker. Ni kommer att hjälpa till med att heala varandra och Jorden med frid, kärlek, glädje och frihet. Vi står i linje med er för att detta ska ske.

Och så är det!

Jag är Mira och jag älskar och välsignar er alla.

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...