Plejaderna via Suzanne Lie, 4 november, 2018

Plejaderna

via Suzanne Lie

4 november, 2018

”Var Mästaren i din Verklighet”

Kära Ni!

Vi är medlemmarna i er Plejadiska Familj. Vissa av er som läser detta meddelande kan undra varför ni har fått uppleva utmaningar och/eller rädslor. Å andra sidan kan vissa av er uppleva en underbar dag.

Men ifall ni kan inse att ert ”medvetandetillstånd” har en hel del att göra med ert eget inre själv, så känner ni er mer i kontroll över situationen. Då kan alla rädslor och ilskor upplevas, inte som en dålig dag, utan en personlig utmaning för att anpassa ert medvetandetillstånd till en högre känsla av ert eget SJÄLV.

På det här sättet kommer ni att få en bättre chans att bli era emotioners Mästare. Att vara Mästaren för era emotioner, betyder inte att ni inte kan känna svåra emotioner såsom rädsla, ilska, förvirring osv. Att vara era emotioners Mästare innebär vanligen att ni tar er stunder för att hitta ett sätt att lämna den svåra situationen och gå inombords för att få ett samtal med ert SJÄLV.

Det är på detta sätt som ni kan bli Mästaren för era emotioner. Vad vi menar med att vara ”era emotioners mästare” är att ni är Mästaren för era emotioner och era emotioner är INTE Mästaren över er. Era emotioner är budskap till hjärnan som talar om för er vad kroppen och sinnet ”verkligen” känner, i stället för vad de ”borde känna”.

Emotioner är inte bra eller dåliga. Emotioner är meddelanden från sinnet och kroppen. Om ni ser att bensinmätaren visar på en väldigt låg nivå, så behöver ni inte bli upprörda. Ni har ett val att säga: ”OK, att tanka bensin kommer först.” Eller så kan ni bli arga och upprörda på er själv, eller till och med upprörda på bilen som säger: ”NU måste du fixa bensin!”

När ni väl har ett tillstånd av Mästerskap över era emotioner, så kommer ni att inse att emotioner är ett non-verbalt sätt med vilket kroppen och sinnet kan ge er viktig information. Om man har uppnått ett visst mästerskap över sina emotioner, så kan dessa uppfattas som budbärare för betydelsefull information.

Er kropp talar inte engelska, eller vilket ert främsta språk kan vara, men er kropp talar emotioner. Om ni låter er vara ”non-reaktiv” för era emotioner och lyssnar noggrant, så kommer ni i hög grad att expandera er känsla av SJÄLVET och era interaktioner med ert dagliga liv.

Då kommer ni att känna er mycket starkare och mer i kontroll över er verklighet. Det är till hjälp för er om ni kan välja att tro att NI valde upplevelsen av era emotioner för de ger er viktig information.

Till exempel: emotionen rädsla har ett syfte att förbereda er för att expandera ert medvetande och fokusera på er syn och hörsel på ett tydligare och mer direkt sätt. I själva verket kommer rädslan att rikta er uppmärksamhet på något som ni tidigare kanske inte har lagt märke till. Sedan, ifall en fara uppstår, är synen och hörseln, samt kroppen redo att helt och hållet fokusera på denna situation.

Idag tar vi upp detta ämne för att er verklighet är redo att alltmer utvidgas bortom begränsningarna i det tredje-dimensionella dagliga livet och till ett större fokus, mod samt en harmonisering med er fjärde-dimensionella verklighet.

Vi, er Plejadiska Familj, talar om för er att ni ska uppfatta rädsla som ett budskap i stället för en fiende. Ja, ifall det verkligen finns en fiende, så kommer rädslan att förbereda er för strid. Å andra sidan, så kan ni tidvis uppleva rädsla när ni uppfattar och/eller kommer i kontakt med något som är mycket annorlunda.

Om ni tillåter er att reagera, snarare än fokusera på situationen, så kan ni missbedöma vad som sker och skapa en svår situation snarare än en betydelsefull situation. Vi, er Plejadiska Familj, ger er denna information för att förbereda er för de tilltagande siktningar av våra Rymdskepp som ni kan ha, eller redan har haft.

Vissa människor kan se direkt på ett av våra Rymdskepp och väljer att INTE uppfatta det, fastän andra kan säga: ”Hej, kolla! Där är ett Rymdskepp.” Vi, er Plejadiska Familj, vill att ni ska veta att vi finns här för att hjälpa er under det extremt utmanande NUET av att förbereda Jordens människor på våra ”Första Landningar”.

Naturligtvis har vi Plejader landat på Jorden under längre tid än vad ni skulle kunna minnas, men vi har alltid förblivit fördolda. Men nu vill vi berätta för er, att ifall ni ser ett moln som ser ut som ett Rymdskepp, så är det faktiskt ett Rymdskepp som är förklätt till att se ut som ett moln.

Det har i allt ökande grad förekommit TV-program och filmer om våra landningar som INTE är baserade på rädsla. För detta är vi mycket tacksamma. Det faktum att mänskligheten nu förmår tala om Rymdskepp och Galaktiska Varelser med nyfikenhet snarare än med rädsla, är också ett tecken på att mänskligheten börjar vakna upp till det faktum att Jorden INTE är den enda planeten som har livsformer.

I själva verket ser vi genom våra olika sätt att observera Jorden, att alltfler människor håller på att bli alltmer redo att acceptera det faktum att det inte bara finns andra planeter som är bebodda, utan att många av varelserna på dessa planeter ser mycket humanoida ut och är medlemmar av Jordbornas Galaktiska Familj.

”Varför landar ni inte nu?” hör vi er fråga. Svaret är att det ännu inte finns en tillräckligt hög procentandel av människor som skulle kunna välkomna oss med kärlek. I stället skulle de i själva verket skjuta upp bomber, vilka bara skulle falla tillbaka ner på Jorden och förstöra deras egen planet.

Något som de av er som nu är vakna är medvetna om, så har Gaia MÅNGA ”planetariska hälsoproblem”, vilka till 99% beror på mänskligheten. Vi, er Galaktiska Familj, vill INTE skrämma upp er, men vi kommer INTE låta Gaia bli förstörd av självaste invånarna på Hennes kropp, vilka faktiskt är de som kommer att förstöra Henne.

Ifall ni inte har lagt märke till det, så har Gaia varit rätt upprörd den senaste tiden, för Hon har allt större svårigheter med att återhämta sig från de djupa sår som mänskligheten har lämnat på och inuti Hennes Planetariska Kropp. Det är NU dags för mänskligheten att expandera sitt medvetande till de högre fjärde och femte dimensionerna.

När ni väl känner att ni har rört er till en högre medvetandefrekvens, vilket gör det möjligt för er att ha en mer bemäktigad känsla av SJÄLV-värde, så blir er känsla av SJÄLVET alltmer fjärde-dimensionellt. Med ett fjärde-dimensionellt SJÄLV-förtroende, kommer ni att känna er mer kreativa, självsäkra och ni kommer att kunna utforska nästa verklighetsfrekvens.

Ja, det förekommer olika versioner av samma verkligheter, vilka bara kan uppfattas av människor via olika medvetandefrekvenser. Som ett exempel, så kan ni åka till samma arbetsplats från måndag till fredag.

Måndagen och tisdagen kan vara underbara dagar, då ni känner att ni har bidragit till helheten på ett positivt sätt. Ni kan känna att ni har uppmärksammats och uppskattats. Dessa dagar kan ert medvetande lättare uppfatta högre verklighetsfrekvenser.

Men en annan dag kan ni uppleva en annorlunda version av samma verklighet. Ni kanske blir lättdistraherad, och/eller har svåra konfrontationer med er chef eller medarbetare. Detta blir en dag då er medvetandefrekvens är mycket lägre.

Ni kanske till och med låter er själv bli dagens ”offer” den dagen. ”Vad är det för fel på alla?” kan ni fråga. Eller ni skulle kunna inse att det här var en dag då ert medvetandetillstånd sjönk och ni inte kunde skapa någon topp-upplevelse för er själv.

Det är ert medvetandetillstånd som styr ert varseblivningsfält. När ni har en dålig dag och ert medvetandetillstånd är lägre tredje-dimensionellt, så kommer ni till och med att ha svårigheter att fokusera på att köra hem från jobbet.

Då kommer ni in, smäller i dörren, ignorerar er partner, knuffar ifrån er era barn som vill kramas och så tar ni en drink. Den dagen, i det medvetandetillståndet, kan ni inte ens se er partner eller era barn. Uppenbarligen skulle ni INTE kunna se något av våra Rymdskepp.

Men ifall ni hade en fin dag och är tillfreds med er själv, så kommer ni att stanna till och skaffa det som ni vet att familjen behöver, och komma in genom dörren med ett leende, kramar, kyssar och nåt gott för barnen och tvätten som behövde hämtas från tvätteriet.

På den dagen kommer ni att SE vårt Rymdskepp, ni skyndar er hem och tar er familj till exakt den platsen där ni såg vårt Skepp och gladeligen delar ni er upplevelse. ”Ta mig ombord!” ropar barnen glatt. ”Inte än” svarar vi, ”men vi kan komma till er i er drömvärld.”

Självklart kommer de flesta människor inte att höra vårt svar, men det är barnen som sannolikt blir de första att se oss. Ni är alla medvetna om ert tredje-dimensionella liv, eftersom det är den verklighet som ni har levt. Men barnen kommer att bli de första som förmår ”tro på” att de faktiskt ser våra Skepp.

Barn är vanligen mycket mer i kontakt med sina fjärde-dimensionella varseblivningar. De är de mest medvetna om ”verkligheten i sin fantasi” och de är mest benägna att minnas den dröm de har haft om en mycket lång, mycket trevlig varelse i en blå dräkt med ljus hy och blont hår.

Medan de vuxna kan bli rädda, är barn mycket mer benägna att bli upphetsade. De är också de som kommer att minnas den ”dröm” de drömde i förrgår om dessa trevliga människor som berättade för dem om sitt Rymdskepp och om livet på en annan planet.

De blir inte skrämda av vårt samtal. I stället kan de inte vänta tills de får rita en bild av det eller leka Rymdskepp med sina vänner. Det betyder att de kommer att göra dessa saker ifall deras föräldrar inte är alltför rädda för en annan verklighet. ”Jag kan knappt hantera denna verklighet” kan de säga. ”Hur skulle jag någonsin också kunna hantera en annan verklighet?”

De känner mycket lite till att många av dem faktiskt är från en ”annan verklighet” till vilken de regelbundet återvänder – men de GLÖMMER BORT DET! Hur skulle det vara ifall de vuxna var lika öppna och kreativa som barnen? Hur skulle det vara ifall de vuxna kunde minnas sina egna barndomsupplevelser och den storslagna drömmen om de Rymdskepp som de drömde om föregående natt?

Hur skulle det vara om mänskligheten förmådde VARA sina sanna Multi-dimensionella SJÄLV och Gaia blev innerligt älskad och omhändertagen av ALLA Sina mänskliga invånare?

Nåväl, det är en fantastisk dröm att drömma om natten, såväl som under dagen.

Hur skulle det vara ifall du var Mästaren av din Verklighet? Vilken verklighet skulle du Välja?

Välsignelser från er Galaktiska Familj. Kalla på oss.

VI ÄR NU HÄR!

 

 

Being the Master of Your Reality–The Pleiadians through Suzanne Lie

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...