Mira of the Pleiadian Hight Council via Valerie Donner, 6:e Februari, 2018

Mira of the Pleiadian Hight Council via

Valerie Donner, 6:e Februari, 2018

Ett meddelande från Mira från Pleiadernas Höga Råd kanaliserat genom Valerie Donner.

 

Hälsningar, jag är Mira. Jag talar till er i dag från Rådet på Jorden, där jag är fokuserar på att hjälpa er och jorden med er uppstigning.

Jag vill i dag framföra all kärlek från Höga Rådet på Pleiaderna, era galaktiska vänner och er familj av ljuset. Ni lever under extraordinära tider och det krävs extraordinära människor för att klara av att leva i sådana tider. Vi beundrar den orubblighet som ni besitter i slutfasen av transformationen. Ni kommer ut ur er trancetillstånd som förberedelse för er övergång till högre dimensioner.

Dagligen vaknar ni upp från er slummer. Det har avsiktligt lagts över er planet en känsla av håglöshet för att hindra er från vara för aktiva. Ni kommer att göra ett utmärkt arbete med att frigöra er själva och planeten från de mörka energierna, som har belastat er under alltför lång tid. Energierna är ryckiga och blir allt mer kaotiska, vilket ni säkert känt av.

Den framgång som vi ser är monumental. Det kan vara påfrestande, speciellt för er som är ultrakänsliga, att känna vad som händer med jorden, runt jorden och inuti jorden. Vi föreslår att ni bara skyndar förbi förändringarna så gott ni kan. Ni ska veta att ni gör ert jobb, bara genom att vara på planeten, just nu.

Vi förstår att era konventionella media fortsätter att servera er de falskaste av de falska nyheter. Vi applåderar sanningssägarna på Internet som upplyser er om vad som verkligen pågår. Stöd dessa människor som tar så många risker, för att ni ska få höra sanningen. En dag kommer ni att få information från vad denna kanal CBS, gillar att kallas The Celestial Broadcasting System.

Ja, den verkliga CBS kommer att ha mycket att delge mänskligheten. Ni får lära er om den sanna historien om jorden. Ni kommer att kunna tala med vår Skapare och blir telepatiska med varandra. Ni kommer att kunna prata med djur, elementaler och andar.

Ni har många överraskningar framför er. Det finns bra överraskningar som får er att känna som om ni var på party. Det kommer andra överraskningar som inte blir så roliga att uppleva men är nödvändiga för att de mörka krafterna ska störtas. Vi vet att det är hjärtskärande för somliga av er att upptäcka den fruktansvärda informationen som ni kommer att få veta.

När detta är över ska vi ha en stor fest med er alla. Ni kommer att få smaka sötman av liv och dricka nektar av godhet, som ni förtjänat genom er hängivenhet och engagemang för detta viktiga projekt.

Jag är MIRA. Jag sänder kärlek till er alla!

 

Översättning: Cicily

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...