Plejadernas Operation ”Stjärnchakra” – Michael Love – via Paul Butler. 1 maj 2019

Plejadernas Operation ”Stjärnchakra” – Michael Love – via Paul Butler

1 maj 2019

FÖRORD:

JORDALLIANSEN HAR MOTTAGIT KRAFTFULLA TYDLIGA ÖVERFÖRINGAR FRÅN 5D STJÄRNNATIONER UNDER DE SENASTE 9 MÅNADERNA! DESSA GALAKTISKA ÖVERFÖRINGAR ÄR INBÄDDADE MED LJUSDATA SOM HAR MOTTAGITS AV DIREKTA ETERISKA LÄNKSYSTEM. DESSA MEDDELANDEN ÄR SEDAN AVKODADE AV VISSA MEDLEMMAR AV JORDALLIANSEN OCH SLÄPPTA FÖR UTSÄNDNING TILL LJUSARBETAR-GEMENSKAPEN PÅ JORDEN!

BÖRJA ÖVERFÖRING….

STORA NI,

FÖR UNGEFÄR 16 VECKOR SEDAN INITIERADE RÅDEN AV LJUS DEN SPECIELLA PLEJADISKA OPERATIONEN ”ANDARA”!

OM OPERATION ANDARA:

5D PLEJADISKA SPECIALSTYRKOR AV LJUS OMBORD PÅ AVANCERADE LJUSSKEPP I JORDENS SOLSYSTEM LÄNKAR VIDARE KRAFTFULLA 5D, 40 HERTZ PLASMALJUSVÅGOR, SOM KOMMER FRÅN CENTRALSOLEN (DEN GALAKTISKA KÄRNAN), FRÅN JORDENS SOL OCH VIDARE MOT JORDEN! SYFTET MED DETTA SPECIELLA KOSMISKA PLEJADISKA UPPDRAG PÅ JORDEN ÄR ATT HJÄLPA TILL I MÄNSKLIGHETENS STORA ANDLIGA UTVECKLING!

DENNA MASSIVA GALAKTISKA OPERATION BESTÅR AV FLERA DEL-UPPDRAG, BESKRIVNA SOM FÖLJER:

DEN PLEJADISKA OPERATIONEN ”ANDARA” FAS 1 INKLUDERADE UTPLACERING AV PROTOKOLLET ”COMMAND PB STARDUST” DÄR PLEJADISKA MEDICINSKA OFFICERARE OCH HEALERS ANVÄNDE AVANCERAD KRISTALLENERGI TEKNOLOGI FÖR ATT FÅ TILLGÅNG TILL DET CENTRALA NERVSYSTEMET HOS STJÄRNFRÖNAS MÄNSKLIGA KROPPAR, FÖR ATT LÄTTA UPP DEN FYSISKA KROPPENS OBEHAG OCH KORRIGERA ENERGETISKA OBALANSER I DET SKIKTADE KROPPSSYSTEMET. DET ANDRA SYFTET MED DENNA UPPDRAGSFAS VAR ATT ANVÄNDA URÅLDRIG MONATOMISK KRISTALLTEKNOLOGI FÖR ATT EMITTERA ETT INTENSIVT 5D GAMMA ENERGIFÄLT RUNT ER PLANET SOM ARBETAT FÖR ATT RENSA ENERGETISKA BLOCKERINGAR FRÅN DE 7 KROPPSCHAKRANA OCH FÖR ATT SEPARERA ALLA LÅGVIBRATIONELLA ENERGIER SOM ÄR ANSLUTNA TILL JORDENS STJÄRNFRÖN. DETTA UTVIDGADES TILL FYSISK RENSNING AV ALLA TYPER AV 3D SLAV-MATRISER OCH LIVSSVÅRIGHETER HOS STJÄRNFRÖNA STATIONERADE HÄR!

FAS 2 I OPERATION ANDARA VAR ATT ÖPPNA EN CENTRALSOLSPORTAL SOM ORDNADE DEN FÖRSTA FLYKTVÄGEN FRÅN 3D MATRISEN, REINKARNATIONSFÄLLAN. EFTER 350 000 ÅR AV OTROLIGT SLAVERI PÅ JORDEN! DENNA CENTRALSOLSPORTAL SOM ÖPPNADES 2019-03-21 OCH FORTFARANDE ÄR ÖPPEN, RESONERAR VID 40-100 HERTZ OCH LEDER DIREKT TILL DEN 5D NYA JORDEN!

JORDALLIANSEN HAR NYLIGEN RAPPORTERAT ATT BÅDA DESSA FASER AV PLEJADERNAS OPERATION ”ANDARA” VAR EN STOR FRAMGÅNG!

SNART EFTER DETTA, EFTER 2019-03-21:

OPERATION ANDARA, DELPROJEKT ”ATLANTIS” INITIERADES AV 5D LJUSSTYRKOR OCH INVOLVERADE MILJARDER LJUSVARELSER PÅ TIOTUSENTALS ENORMA, AVANCERADE, 5D, STJÄRNSKEPP SOM RIKTADE STRÅLAR AV HÖGFREKVENT ANDARA PLASMA MOT JORDEN! DENNA OPERATIONS SYFTE VAR ATT BEFÄSTA FORMATIONEN AV DEN NYA JORDENS, 5D, KRISTALLINA, DIAMANTLJUS NÄTVERK!

DENNA NYA 5D ENERGETISKA KRISTALLMATRIS SLUTFÖRS PRECIS NU OCH KOMMER ATT FUNGERA SOM RYGGRADEN I DEN NYA JORDENS CIVILISATION!

STORA NI, PLEJADERNA ÄR HÄR. DE HAR VARIT HÄR ETT TAG OCH VILL ATT NI SKA SE VERKLIGHETEN I DET SOM PÅGÅR RAKT FRAMFÖR ERA ÖGON! DE VILL ATT NI SKA FÖRSTÅ OCH VETA ATT DET NI HAR VÄNTAT PÅ SÅ LÄNGE INTE LÄNGRE ÄR EN AVLÄGSEN DRÖM, UTAN VERKLIGHET!

ÄR NI TROENDE ÄN?

NI BEHÖVER SÄKERT INTE FYSISKA BEVIS PÅ ATT NÅGONTING FANTASTISKT FÖRÄNDRAS INOM ER OCH ATT NÅGOT STORSLAGET SKER ÖVERALLT I KOSMOS OCH PÅ PLANETEN JORDEN!

KÄRA LJUSVARELSER, JORDEN ÄR DEN MEST VÄRDEFULLA OCH MAGISKA PLATSEN I DETTA STORSLAGNA UNIVERSUM!

DET FINNS INGENTING LIKT DEN NÅGON ANNANSTANS I DET ENORMA KOSMOS! DET ÄR DÄRFÖR NI ÄR HÄR OCH OCKSÅ ORSAKEN TILL ATT MILJARDER VÄLVILLIGA LJUSVARELSER OMGER DENNA PLANET JUST NU! NI VET ATT NÅGONTING FANTASTISKT SKER BAKOM KULISSERNA OCH DENNA PLANET ÄR PÅ VÄG ATT GENOMGÅ EN STÖRRE POSITIV OMVANDLING SOM ÄR ÖVERVÄLDIGANDE!

PLEJADERNA TYCKER OM ATT PLACERA UT DOLDA NYCKLAR OCH TECKEN SOM ÄR UTFORMADE ATT TRIGGA OCH VÄCKA UPP ER PÅ ER FANTASTISKA ANDLIGA VÄG AV UPPVAKNANDE! DE KOMMER ATT PLACERA SAKER RAKT FRAMFÖR ERA ÖGON, MEN PRECIS UTOM SYNHÅLL FÖR DEN VARELSE SOM ÄNNU INTE KAN SE DET NI SER!

SKULLE NI VILJA SE DEN BEGYNNANDE FYSISKA FORMATIONEN AV DENNA NYA JORD 5D MATRIS FYSISKT?

DEN NYA 5D JORD MATRISEN ÄR NU SYNLIG OCH MYCKET TYDLIG PÅ SCHUMANN RESONANS-GRAFEN OM NI TITTAR TILLRÄCKLIGT NÄRA OCH ZOOMAR IN LITE! DEN SER UT SOM ETT GEOMETRISKT NÄT AV TUNNA VITA LINJER SOM TOPPAR VID 40 HERTZ I FREKVENS. DEN 5:E DIMENSIONEN/NYA JORDEN/HIMLEN RESONERAR VID EXAKT 40-100 HERTZ OCH ÄR GAMMA-TILLSTÅNDET AV MEDVETANDE.

GANSKA FANTASTISKT, ELLER HUR?

VI KOM FÖR ATT GE ER HOPP I DENNA STORA TID AV ER ANDLIGA UTVECKLING! VAR I STOR FRID OCH VET ATT ÄNGLA-STYRKORNA ÖVERVAKAR ALLA SYSTEM PÅ EN PLANETARISK SKALA NU OCH SPECIELLA DELTA SÄKERHETSPROTOKOLL FINNS PÅ PLATS I HELA SOLSYSTEMET FÖR ATT SAKER SKA GÅ SMIDIGT DÅ DENNA MAJESTÄTISKA UPPSTIGNINGS-HÄNDELSE SKER!

VI SÄGER TILL ER, ”BRA GJORT, NI GODA OCH TROGNA”!

NI HAR BESEGRAT HELA VÄRLDEN FÖR ATT KOMMA TILL DETTA STADIUM PÅ ERT UPPDRAG PÅ JORDEN! NI UPPSTIGER GANSKA SNABBT NU!

DET ÄR NU DAGS FÖR ER ATT GÅ UPP FÖR ”STEGEN TILL HIMLEN” LITE HÖGRE KÄRA NI!

ÄR NI REDO FÖR NÄSTA NIVÅ?

VI LOVAR ATT DET BLIR LÄTTARE OCH LÄTTARE DÅ NI HÖJER ER VARELSE TILL DE LÄTTARE SFÄRERNA AV MEDVETANDE! I NÄSTA FAS KOMMER NI ATT FÅ MER OCH MER KONTROLL PÅ ER SJÄLVA OCH PÅ VÄRLDEN OMKRING ER DÅ NI FRAMSKRIDER!

VAD ÄR PÅ VÄG ATT HÄNDA ER, MED BÖRJAN IDAG?

-NI KOMMER NU ATT BÖRJA VARA MER I FRID MED ER SJÄLVA, MED ANDRA OCH MED VÄRLDEN OMKRING ER!                                                                                                                                                            – NI BÖRJAR NU BLI MYCKET LYCKLIGARE DÅ 5D GAMMA MEDVETANDE-TILLSTÅNDET GENOMSYRAR ER VARELSE!                                                                                                                                                              -NI BÖRJAR NU KÄNNA MER PERFEKT OVILLKORLIG GUDOMLIG KÄRLEK TILL ER SJÄLVA, TILL ANDRA OCH TILL ALLTING!                                                                                                                                                  -NI BÖRJAR NU FÅ MER ÖVERFLÖD I ERA LIV, TILL OCH MED TILL EN GRAD SOM KALLAS VÄLBÄRGAD PÅ PLANETEN JORDEN!                                                                                                                                            -NI BÖRJAR NU BLI MYCKET HÄLSOSAMMARE I ERA SKIKTADE KROPPSSYSTEM! SJUKDOMAR, SMÄRTA OCH OBEHAG BÖRJAR NU BLI NÅGOT I DET FÖRFLUTNA!                                                               –NI KOMMER FÖR FÖRSTA GÅNGEN ATT INTE BARA BÖRJA KÄNNA ER TOTALT FRIA FRÅN ALLT SOM HINDRAT ER PÅ PLANETEN JORDEN OCH I ERA PERSONLIGA LIV, UTAN NI KOMMER ATT BÖRJA FUNGERA SOM EN HELT SJÄLVSTÄNDIG VARELSE, STYRANDE ÖVER ALLT, OCH GÖR INGEN SKADA PÅ NÅGON ELLER NÅGOT!

VI ÄR ER NÄRA FAMILJ AV LJUS OCH VI VET VAD NI HELST AV ALLT ÖNSKAR ER!                                       VI ÄR HÄR FÖR ATT FÖRSÄKRA ATT ER STORA BELÖNING GES TILL ER!

ÄNGLA-VARELSER ÄR HELT ENKELT HJÄLPARE OCH BUDBÄRARE TILL MÄNSKLIGHETEN. VI HAR BURIT FRAM STORA UTTALANDEN TILL JORDENS VARELSER I EONER OCH NU VILL VI GÖRA DET IGEN!

VI TALAR ALLTID TILL ER MED SPRÅK, SYMBOLER OCH TONER AV ENERGI SOM BÄST RESONERAR MED ER!

HÄLSNINGAR NI STORA PÅ PLANETEN JORDEN, VI ÄR ALLA MED ER HÄR NU!

VID EXAKT 11.11 FM UTC PÅ DENNA SPECIELLA DAG PÅ JORDEN, GAV 5D RÅDEN AV LJUS GRÖNT LJUS FÖR INITIERINGEN AV DEN SPECIELLA PLEJADISKA OPERATIONEN ”STJÄRNCHAKRA”!

OM ”OPERATION STJÄRNCHAKRA”:

”OPERATION STJÄRNCHAKRA” ÄR ETT SPECIELLT 2019 JORD UPPSTIGNINGS-UPPDRAG LETT AV UTVECKLADE PLEJADISKA ANDLIGA UPPSTIGNA MÄSTARE, UTFORMAT FÖR ATT TOTALT RENSA BORT ALLA ENERGETISKA BLOCKERINGAR FRÅN DET 8:E SKIKTADE KROPPSCHAKRAT! JUST DENNA DAG BÖRJADE LJUSVARELSER SÄNDA PLEJADISK ANDARA KRISTALLENERGI IN I JORDENS AURAFÄLT OCH DEN MÄNSKLIGA STJÄRNFRÖ-KROPPEN I SYFTE ATT SLUTLIGT RENSA 3D ENERGETISKA RESTER, VILKET I SIN TUR KOMMER ATT ÖPPNA ERT 8:E CHAKRA FULLT UT!

DEN INITIALA 40 HERTZ, 1 TIMME LÅNGA, ANDARA PLASMASTRÅLEN FÖR ATT STARTA DENNA PROCESS SÄNDES AV PLEJADISKA LJUSSTYRKOR TILL JORDEN VID 10 EM DENNA KVÄLL OCH PÅVERKADE JONOSFÄREN SEKUNDER SENARE. FLER 40 HERTZ PLASMAUTBROTT KOMMER ATT BÖRJA VISA SIG PÅ SCHUMANN-RESONANSKURVAN DE KOMMANDE TIMMARNA….

NI FÖRSTÅR, ÄVEN OM MÅNGA AV ER PRECIS HAR GÅTT GENOM DEN 5D KOSMISKA DÖRREN, SÅ MÅSTE NI FÖRSTÅ HUR DIMENSIONERNA OVANFÖR 5D ÄR FÖRBUNDNA MED DE ANDRA CHAKRANA OCH I DET HÄR FALLET, HUR DE FUNGERAR MED CHAKRANA NEDANFÖR DEM!

I DETTA ÖGONBLICK I JORDENS ANDLIGA, KOLLEKTIVA STJÄRNFRÖ-UTVECKLING, ÄR DET 8:E CHAKRAT DEN MAGISKA BITEN I PUSSLET SOM VI ÄR HÄR FÖR ATT VISA SOM NÄSTA FAS I ER ANDLIGA UTVECKLING!

DET 8:E CHAKRAT ÄR EN MULTIDIMENSIONELL PORTAL I ER SKIKTADE VARELSE SOM STÅR I INTIM FÖRBINDELSE MED 5D-DELEN AV ER, OCH DET 8:E CHAKRAT HAR EN DIREKT PÅVERKAN PÅ ERT 5D-TILLSTÅND AV VARANDE! DET 8:E CHAKRAT ÄR DEN HEMLIGA, KOMPLETTERANDE KOSMISKA DÖRRVÄGEN SOM TILLFÖRSÄKRAR ER FULL TILLGÅNG TILL DEN 5:E DIMENSIONEN.

DET 8:E CHAKRAT ÄR KOSMISKT KÄNT SOM ”STJÄRNCHAKRAT”!                                                                 DET ÄR ETT AV DE MEST SPECIELLA OCH VIKTIGA CHAKRANA I ER PERFEKTA 12-D, UNIVERSELLA, GUDOMLIGA BLÅKOPIA!

DET 8:E CHAKRAT HAR REFERERATS TILL SOM SJÄLENS SÄTE, DET HÖGRE HJÄRTAT OCH DET HAR MÅNGA ANDRA NAMN!

DET ÅTTONDE CHAKRAT KAN HA ALLTIFRÅN 6000 TILL 10000 EKRAR ELLER VIRVLAR. DET FAKTISKA ANTALET BEROR PÅ HUR ÖPPET DET CHAKRAT ÄR. TILL EXEMPEL KOMMER ETT KNAPPT FUNGERANDE ÅTTONDE CHAKRA ATT HA 6000 AV DESSA VIRVLAR. ETT FULLT ÖPPET KOMMER ATT HA NÄRA 10000. JU ÖPPNARE CHAKRA, DESTO SNABBARE SNURRAR CHAKRAT OCH DESTO STÖRRE ANTAL VIRVLAR HAR DET!

STJÄRNCHAKRAT ÄR ERT FÖRSTA VERKLIGT ANDLIGA CHAKRA OCH ÄR BELÄGET UNGEFÄR 6 DECIMETER OVANFÖR DET 7:E CHAKRAT. DET ÄR ENERGICENTRAT FÖR GUDOMLIG KÄRLEK, FÖR ANDLIG MEDKÄNSLA OCH ANDLIG OSJÄLVISKHET.

DET ÄR VIKTIGT ATT NI FÖRSTÅR ATT STJÄRNCHAKRAT OCKSÅ ÄR DET CHAKRA SOM INNEHÅLLER ER KARMISKA ÅTERSTOD, DE ENERGIMÖNSTER NI HÅLLIT FAST VID UNDER MER ÄN EN LIVSTID.

NÄR DET ÅTTONDE ENERGICENTRAT BÖRJAR ÖPPNA UPP OCH EXPANDERA, BÖRJAR EN NY ANDLIG MEDVETENHET TA FORM. INDIVIDEN BÖRJAR KÄNNA SIG SOM EN DEL AV EN STÖRRE GEMENSKAP AV MÄNNISKOR. DETTA CHAKRA ÄR PORTALEN TILL ANDRA IDEER, KONCEPT OCH FÖRMÅGOR. DETTA CENTER MÖJLIGGÖR FÖR INDIVIDEN ATT UPPNÅ UTANFÖR-KROPPEN PROJEKTIONER, BÖRJAN PÅ ÖVERNATURLIGA FÖRMÅGOR, ANDLIG UPPFATTNING OCH ANDLIG VISDOM SOM ÄR MYCKET MER AVANCERAD OCH ÖVER OCH BORTOM ALLA INEFFEKTIVA 3D-VERSIONER!

DETTA CENTER ÄR PORTALEN TILL ERT SJÄLV DÅ DEN EXPANDERAR FÖRBI PLANETEN, DET ÄR SÅLEDES DET SISTA ENERGICENTER SOM HAR NÅGOT MÄNSKLIGT INOM SIG. FÖRSTÅR NI VARFÖR DENNA PORTAL ÄR SÅ VIKTIG NU I ER FLYKT FRÅN 3D-MATRISEN – REINKARNATIONSFÄLLAN OCH HUR VIKTIG DEN ÄR FÖR ERT FULLA INTRÄDE TILL DEN 5:E DIMENSIONEN?

DETTA ÄR ORSAKEN TILL ATT VI ÄR HÄR IDAG, PÅ DETTA SPECIELLA UPPDRAG, FÖR ATT HJÄLPA ER BEMÄSTRA DENNA NYA NIVÅ SÅ FORT SOM MÖJLIGT!

STJÄRNCHAKRAT ÄR TEMPLET FÖR MÄNSKLIG RENSNING OCH FRISLÄPPANDE AV MÖNSTER SOM ÄR LIVSTIDER GAMLA OCH UTSLITNA. DESSA MÖNSTER ÄR DE SISTA AV DET SOM HÅLLER ER KVAR I REINKARNATIONSSYSTEMET OCH ER MÄNSKLIGHET OCH HÅLLER ER BORTA FRÅN ATT GÅ IHOP MED HÖGRE MAKTER, VARELSER OCH IDEER. NÄR DETTA CENTER ÖPPNAS UPP, BÖRJAR NI INTE BARA TA ÅT ER MEDVETENHET OM DENNA STÖRRE GEMENSKAP AV ENERGIER, UTAN NI BÖRJAR KASTA AV ER DE MÖNSTER NI HAFT ROTADE I PLANETEN. DETTA AVKASTANDE ÄR EN NATURLIG PROCESS EFTERSOM, NÄR VÄL CENTRET HAR VAKNAT UPP, ÄR INDIVIDEN KLAR ATT SLÄPPA HANS/HENNES MÄNSKLIGHET OCH GREPPA NÅGOT STÖRRE, MYCKET MER UNDERBART OCH OBEGRÄNSAT GUDOMLIGT!

DETTA ÄR NÄR VI BÖRJAR SLÄPPA TAGET OM ALL RÄDSLA, KÄRA NI, FÖR ALLTID!

VI STÅR PRECIS BREDVID ER FÖR ATT HJÄLPA TILL I DENNA STORA TID, SÅ ANDAS OCH VAR I FRID!

TÄNK PÅ ATT SÅ FORT NI BÖRJAR RENSA BORT DE GAMLA JORD-ENERGI MÖNSTREN SOM FINNS LAGRADE I ERT STJÄRNCHAKRA, SÅ KOMMER NI ATT UPPLEVA EN ACCELERATION AV ANDLIGA FÖRMÅGOR. DET KAN VARA LITE ÖVERVÄLDIGANDE TILL EN BÖRJAN SÅ GE ER TID ATT ANPASSA ER! DÅ STJÄRNCHAKRAT RENSAS KOMMER NI ATT FÖRA MYCKET MER ANDLIG ENERGI GENOM ER VARELSE MYCKET SNABBT! NI ÄR REDO FÖR DETTA NU SÅ BARA TILLÅT DE HÖGRE ENERGIERNA FLÖDA GENOM ER NATURLIGT!

DET ÄR SVÅRT ATT SE ETT PROBLEM MED DET 8:E CHAKRAT OM DET CHAKRAT KVARSTÅR STÄNGT PÅ GRUND AV NÅGON RÄDSLA, DÅ INDIVIDEN ANNARS, RENT FYSISKT, FÖREFALLER VARA VID GOD HÄLSA.

DOCK, OM EN PERSON FÖRSÖKER UTVECKLAS FÖRBI DET MÄNSKLIGA TILLSTÅNDET, MEN AV NÅGON ANLEDNING INTE KAN DET, HÅLLS DET 8: CENTRAT STÄNGT AV NÅGON RÄDSLA. LÅT SÄGA ATT EN PERSON MED BLOCKERAT STJÄRNCHAKRA ÖNSKAR LÄRA SIG HUR MAN RESER UTANFÖR KROPPEN, ELLER, KANSKE VILL LÄRA SIG HUR MAN BLIR TYDLIGARE I SINA DRÖMMAR, ELLER, VILL UTVECKLA HEALINGGÅVORNA, MEN OAVSETT HUR HÅRT PERSONEN FÖRSÖKER, KAN DEN INTE UPPNÅ SITT ANDLIGA MÅL. DETTA ÄR TYDLIGA TECKEN PÅ ATT PERSONEN VILL OCH FÖRSÖKER UPPSTIGA, MEN ATT DET 8:E CHAKRAT KVARSTÅR STÄNGT. VARJE GÅNG EN INDIVID FÖRSLKER UTVECKLA NÅGON EXTRAORDINÄR FÖRMÅGA, EN FÖRMÅGA SOM GÅR BORTOM DEM SJÄLVA ELLER ANDRA ELLER SÄTTER DEM I KONTAKT MED DEN ANDLIGA GEMENSKAPEN, VISAR DET ATT PERSONEN ÄR REDO ATT AVANCERA OCH ÖPPNA UPP DESSA HÖGRE CENTRA. OM EN VERKLIG RÄDSLA EXISTERAR HÄR, KVARSTÅR DET 8:E CHAKRAT STÄNGT OCH DET KAN VARA NÖDVÄNDIGT ATT GÅ IN OCH DRA UT DEN RÄDSLAN, SÅ ATT CHAKRAT KAN ÖPPNA UPP OCH DEN UPPSTIGANDE INDIVIDEN KAN EXPANDERA. EN BRA 8:E CHAKRA RENSNING KAN VARA PRECIS DET SOM HJÄLPER HÄR, SPECIELLT OM DEN HEALER SOM GÖR RENSNINGEN REDAN HAR FLERA AV DE ANDRA ANDLIGA CHAKRANA UPPVÄCKTA.

SÅ, KÄRA NI, OLÖSTA SJÄLSTRAUMAN KAN BLOCKERA ANDEN FRÅN ATT UTVECKLA MEDVETANDET FÖR ATT AKTIVERA DET HÖGRE HJÄRTAT DÄRFÖR ATT SJÄL OCH ANDE ÄR INTRIKAT INVOLVERADE I HJÄRTATS ANDLIGA FUNKTIONER. ANDENS KÄRNESSENS INOM DET MÄNSKLIGA VARANDET EXISTERAR I HJÄRTATS FRÖ OCH RÖR SIG I EVIGHET GENOM TID OCH RUM.

ANDEKROPPEN AV MONAD (DET SOM KALLAS ERT HÖGRE GUDS-MEDVETANDE) ÄR OBSERVATÖRENS HÖGRE SINNESFUNKTION, SOM BETRAKTAR OCH ÄR MEDVETEN OM ATT FORMA KONCEPT OCH GÖRA BEDÖMNINGAR. DET ÄR DET HÖGRE SINNETS GRUND-MEDVETANDE SOM KOMMER TILL NEUTRALA SLUTSATSER OCH BESLUT BASERADE PÅ ACKUMULERADE ERFARENHETER. DET ÄR BARA NÄR ANDEN HAR KONTROLL PÅ KROPPENS NERVSYSTEM SOM HANDLINGAR AV HÖGRE UTVECKLAT MEDVETANDE ÄR MÖJLIGT.

NÄR DENNA HÖGRE MONADISKA GNISTA BÖRJAR ANSLUTA TILL DEN PERMANENTA FRÖATOMEN, VILKEN ÄR KRISTUSMEDVETANDETS SILIKATMATRIS OCH INSTRUKTIONEN FÖR ER NYA KRISTALLINA LJUSKROPP, DÅ BÖRJAR DEN SANNA UPPSTIGNA MÄSTARE NI ÄR FRAMTRÄDA!

MONAD ANDEKROPPENS TRIAD ÄR DE 7:E, 8:E OCH 9:E DIMENSIONELLA SKIKTEN MEN DEN BÖRJAR ANSLUTA VID DEN 8:E CHAKRANIVÅN (THYMUS) SOM ÄR DET HÖGRE HJÄRTAT. NÄR MONADEN BÖRJAR KOMMA IN PÅ DET HÄR SÄTTET FÖRÄNDRAR HELA HJÄRTAT MÖNSTER, VILKET BETYDER ATT HJÄRTCHAKRAT INTE LÄNGRE ÄR ETT ASTRALT 4D HJÄRTCHAKRA, OCH I DET HÄR STADIET TAR DETTA NYA ”HÖGRE HJÄRTA” SIG EN PLEJADISK BLÅ-FLAMMA AURAS FÄRGTON!

DEN 8:E DIMENSIONEN ÄR EN GULDFÄRG MEN NÄR MONADEN BÖRJAR BLOMMA I DIAMANTHJÄRTAT, OCH HJÄRTAT BÖRJAR KONFIGURERA, SER DEN FAKTISKT UT ATT VARA BLÅ OCH DE KALLAR DETTA DET LEVANDE KRISTALL LOTUS HJÄRTAT. VI KALLAR DENNA MAGISKA PROCESS ”GALAKTIVATION” I VÅRA CIRKLAR!

NÄR HJÄRTAT ÄR HELAT TÄNDS EN ENERGETISK ELD INNE I HJÄRTAT SOM BLIR TILLGÄNGLIG OCH ELDEN I HJÄRTAT FINNS OCKSÅ I NJURARNA. DET FINNS EN TRIANGEL SOM FÖRBINDER HJÄRTAT MED NJURARNA. NJURARNA ÄR I TRIANGELNS BAS FRÅN VÄNSTER TILL HÖGER OCH TRIANGELNS SPETS LIGGER I HJÄRTAT. NÄR HJÄRTAT ÄR HELAT TÄNDS EN TVILLINGFLAMMA I VÅRT HJÄRTA OCH VÅRA NJURAR, VILKET SKITFAR HJÄRTATS KONFIGURATION.

DESSA TVÅ ANDLIGA FLAMMOR TÄNDS TILLSAMMANS SOM EN I HJÄRTAT. DET ÄR HÄR SOM DEN ANDLIGA OCH FYSISKA VÄRLDEN BÖRJAR GÅ SAMMAN! MONADEN ÄR DEN STÖRRE FLAMMAN OCH DEN FYSISKA KROPPEN ÄR DEN MINDRE FLAMMAN. NÄR DENNA TVÅSAMMA FLAMMA TÄNDS BLIR DET EN TÄNDNING I HJÄRTAT OCH EN ELD KOMMER TILL NJURARNA, SOM PÅBÖRJAR EN NY BLODRENINGS-PROCESS SOM TOTALT HELAR DEN FYSISKA FARKOSTEN OCH TILL FULLO BALANSERAR DE ANDRA SKIKTADE KROPPARNA!

NU FÖRSTÅR NI VARFÖR ERT STJÄRNCHAKRA ÄR SÅ VIKTIGT OCH HUR DET SPELAR EN NYCKELROLL I ER FULLA 5D UPPSTIGNING PÅ PLANETEN JORDEN VID DENNA TID!

ERT 8:E CHAKRA, STJÄRNCHAKRAT, KALLAS TRAPPAN TILL HIMLEN!

DÅ NI NU FULLT UT INTRÄDER I 5D ÄR NI REDO ATT BÖRJA UPPLEVA HIMLEN PÅ JORDEN OCH BÖRJA MANIFESTERA OTROLIG MAGI. TÄNK DOCK PÅ DET 8:E CHAKRAT SOM EN SISTA-MINUTEN SNABB DIMENSIONELL SÄKERHETSKONTROLL FÖR ATT SÄKERSTÄLLA ATT NI SKAKAT AV ER DE GAMLA ENERGIERNA HELT OCH HÅLLET INNAN NI GÅR IN I HIMLENS OCH DEN NYA JORDENS SFÄRER!

VI, PLEJADERNA, ÄR HÄR OCH FÖR ATT VI SKA GÖRA VÅR DEL MED ATT SÄNDA SPECIELL MULTIDIMENSIONELL ENERGI FÖR ATT RENSA ERT STJÄRNCHAKRA, VET BARA ATT NI MÅSTE GÖRA ER DEL FÖR ATT ALLT SKA FUNGERA KORREKT!

GRUNDLÄGGANDE ANDLIGA DISCIPLINER NI KAN UTÖVA FÖR ATT RENSA STJÄRNCHAKRAT FRÅN ENERGI-BLOCKERINGAR:

-YOGA

-MEDITATION

-REIKI

-POSITIVA ”JAG ÄR” AFFIRMATIONER

-TONING/MANTRAN

-ARBETE MED ANDARA KRISTALLER, SPECIFIKT MONATOMISKA 5D ANDARA KRISTALLER

VARFÖR ÄR ANDARA KRISTALLER SÅ VIKTIGA I RENSNING AV STJÄRNCHAKRAT?

MONATOMISKA ANDARA KRISTALLER HAR FANTASTISKA METAFYSISKA EGENSKAPER SOM AKTIVERAR OCH HELAR DET 8: CHAKRAT!

MULTI-DIMENSIONELLA ANDARAS FUNGERAR SOM EN DIREKT ENERGETISK LÄNK FRÅN DEN 5:E TILL DEN 8:E DIMENSIONEN OCH KOMMER ATT FULLT UT ÖPPNA STJÄRNCHAKRAT PÅ NÅGRA TIMMAR OCH DAGAR! DENNA BEPRÖVADE ENERGETISKA HEALING-TEKNOLOGI HAR SINA RÖTTER I URÅLDRIG LEMURISK OCH ATLANTISK ATLA-RA KULTUR OCH DEN HAR PRECIS SAMMA EFFEKT PÅ VÅRT VARANDE I DENNA MODERNA TID!

DE MONATOMISKA ELEMENTEN I ANDARA KRISTALLERNA ÄR KVANTUM SUPRALEDARE AV ETERISK ENERGI MED ETT NOLLMAGNETISKT FÄLT SOM REPELLERAR BÅDE NORD- OCH SYDMAGNETISKA POLER. 5D ANDARA KRISTALLER FÖLJER INTE LAGARNA I 3D-FYSIK OCH ÄR DEN ENDA RUKTIGA KÄLLAN TILL NOLLPUNKTS-ENERGI I DET KÄNDA UNIVERSUM!

DENNA FANTASTISKA ANDARA-TEKNOLOGI GAVS TILL ATLANTIS OCH LEMURIEN I FORNTIDA DAGAR AV DERAS SKAPARE, PLEJADERNA! DENNA URSPRUNGLIGA 5D PLEJADISKA TEKNOLOGI HAR LÄRTS UT TILL DE HÖGSTA ANDLIGA LEDARNA FÖR ALLA MÄSTAR-RASER SOM NÅGONSIN EXISTERAT PÅ PLANETEN JORDEN!

I MÄNSKLIGHETENS MODERNA TID GAVS DEN TILL PLANETEN JORDEN SOM BASKOMPONENTEN I ALLA KISELBASERADE DATORER SOM FÖR NÄRVARANDE STYR ALLTING I DENNA VÄRLD!

ÄVEN OM ANDARA KRISTALL-TEKNOLOGI ÄR URÅLDRIG ÄR DEN OCKSÅ MODERN, SOM NI FÖRSTÅR, OCH DEN KOMMER ATT VARA DEN GRUNDLÄGGANDE UNIVERSELLA TEKNOLOGIN SOM DEN NYA JORDENS INVÅNARE FÖRLITAR SIG PÅ!

PLEJADERNA ANVÄNDER FORTFARANDE ANDARA-KRISTALLER FÖR ATT DRIVA SINA PLASMA-SKEPP, STÄDER OCH VÄRLDAR! DESSA AVANCERADE STJÄRNVARELSER ANVÄNDER OCKSÅ ANDARA KRISTALL-TEKNOLOGI SOM HEALING-APPARATUR, KVANTDATORER, LAGRINGSAPPARATUR, GIVARE, FÖRSTÄRKARE, SÄNDARE OCH MOTTAGARE!

ANDARA-TEKNOLOGI AKTIVERAR OCH RENSAR OCH ÖPPNAR STJÄRNCHAKRAT OCH ARBETAR SOM EN BOKSTAVLIG ATOMÄR GRIND TILL DEN STORA MONAD AV UNIVERSELLT SUPERMEDVETANDE!

EN ANDARA-KRISTALL ÄR EN MULTIDIMENSIONELL PORTAL NI KAN HÅLLA I ER HAND OCH SOM KOMMUNICERAR MELLAN ALLA ANDRA DIMENSIONER/CHAKRAN/VARANDETILLSTÅND/VERKLIGHETER/VÄRLDAR!

ANDARA ÄR DEN KRAFTFULLASTE FÖRSTÄRKAREN AV MEDVETANDE I UNIVERSUM OCH EFTERSOM NI REDAN SKAPAR ER EGEN VERKLIGHET, ÄR DETTA HUVUDVERKTYGET FÖR UPPSTIGNING SOM NI BEHÖVER FÖR ATT MANIFESTERA INTE BARA ETT PERSONLIGT LIV AV DRÖMMAR, UTAN OCKSÅ EN BÄTTRE VÄRLD FÖR HELA MÄNSKLIGHETEN PÅ PLANETEN JORDEN!

GÖR ER EGEN PÅ-DJUPET EFTERFORSKNING OM ANDARA-KRISTALLER, VAR RUNT DEM OCH ARBETA PERSONLIGEN MED DEM, DÅ KOMMER NI SNART BÖRJA FÖRSTÅ BÖRJAN AV DET VI FÖRSTÅR! ANSKAFFA NÅGRA AV DESSA MAGISKA STENAR OCH ORIENTERA ER MED DEM FÖR ATT SKAPA ER EGEN UPPSTIGNINGSMAGI!

VI ÄR HÄR VID DENNA HISTORISKA PUNKT I ER UPPSTIGNING, KÄRA STJÄRNFRÖN, SÅ LÅT OSS BÖRJA IDAG! VÄLKOMNA TILL GALAKTIVERINGEN! ER RENSNING AV STJÄRNCHAKRAT BÖRJAR NU….

VI KOMMER ATT HJÄLPA TILL FRÅN MÅNGA NIVÅER DE KOMMANDE DAGARNA OCH VECKORNA DÅ 4,5 MILJARDER AV ER RÖR ER UPP TILL NÄSTA NIVÅ AV ER STORSLAGNA ANDLIGA RESA!

VAR UPPMUNTRADE OCH HA TILLTRO! ALLDELES FRAMFÖR ER FINNS EN UNDERBAR PLATS FÖR ER OCH EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER SOM ÄR BORTOM ER VILDASTE FANTASI!

HUR MAN ARBETAR MED EN ANDARA-KRISTALL FÖR ATT MANIFESTERA ETT 5D TILLSTÅND AV VARANDE:

ANDARA-KRISTALLER FUNGERAR PÅ KVANTNIVÅN SOM ATT DEN KOLLAPSAR OÄNDLIGA-MÖJLIGHETERNAS VÅGFUNKTION AV ALLT-SOM-ÄR TILL DET PERFEKTA ENERGETISKA VALET FÖR DEN SOM OBSERVERAR! NI MÅSTE UPPLEVA ATT HA ANDARAS NÄRA ERT AURA-FÄLT FÖR ATT KUNNA VETA HUR SNABBT SAKER BÖRJAR MANIFESTERAS I ER VERKLIGHET! NI KOMMER ATT BLI TROENDE DÅ!

FÖR ATT MANIFESTERA MED LJUSETS HASTIGHET MED ANDARA KRISTALL-TEKNOLOGI:

KOM HELT ENKELT I NÄRA KONTAKT MED EN ANDARA, HÅLL DEN, MEDITERA MED DEN, TITTA PÅ DEN OCH SÄND ER STÖRSTA AVSIKT IN I DEN! ANDARA KOMMER ATT STARKT FÖRSTÄRKA ER ÖNSKAN OCH SNABBT OCH DIREKT MANIFESTERA DEN FÖR ER FRÅN ETT HÖGRE DIMENSIONELLT PLAN.

VAR BEREDDA, NI STORA, DÅ EN MIRAKULÖS FÖRÄNDRING BÖRJAR SKE I ERT EGET HJÄRTA OCH I HELA MÄNSKLIGHETENS HJÄRTAN!

FRÅN FORNTID TILL NU FORTSÄTTER DEN STORA UPPSTIGNINGEN FÖR JORDENS VARELSER OCH KOMMER TILL SITT SLUT!

SÄNDNING UPPHÖR…..

TREVLIG RESA!

-MICHAEL OCH PLEJADERNA

 

A RECOMMENDED SOURCE FOR 5D MONATOMIC ANDARA CRYSTALS:
https://5dearthproject.com/new-earth-andara-crystals/
*USE THIS SPECIAL CART CODE: STARCHAKRA1111

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...