Mira the Pleiaidian genom Valerie Donner, 30 maj 2023

 

Mira the Pleiaidian genom Valerie Donner, 30 maj 2023

 

En sändning från Mira från Pleiadian High Council genom Valerie Donner 30 maj 2023

Hälsningar. Jag är Mira från det Plejadiska Högrådet som för närvarande har ett uppdrag med Jordrådet för jordens uppstigning.

Jag är glad att få prata med dig idag. Det jag har att säga är till och med bortom ord så jag vill att ni ska inse energin och frekvensen bakom denna överföring. Vi trappar upp det på grund av timmens karaktär. Vårt arbete är rikligt och stiger övermått.

De högre frekvenskoderna som du behöver för Ascension aktiveras. Allt är på plats för att höja dig bortom de lägre frekvenserna på den tredje dimensionella jorden. Det är en av anledningarna till att du kan känna dig konstig, som om du befinner dig i flera olika världar samtidigt, vilket du verkligen råkar vara.

Snälla kom med mig till platsen för det högre sinnet. Få tillgång till kreativiteten och ljuset som nu finns i överflöd. Valerie diskuterade magi och mirakel och det här är den värld vi lever i. Det är hur du kommer att skapa och leva i högre medvetande. Du kommer inte längre att känna dig neddragen av de negativa källorna som försökte ta dig från dina planer och fick dig att glömma vem du är som en del av skapelsen.

På Earth Council övervakar vi dig noga. Vi ser hur många av er som kämpar av olika anledningar. Det vi vill att du ska veta är att det är viktigt att bara fortsätta stiga. Stå över allt som händer. Vi förstår att det är mycket. Vi vet att några av er har haft stora förluster av nära och kära, familj, vänner, husdjur, jobb, ekonomi och hälsa. Vi ser gamla vänskaper förändras och gå på olika sätt. Dessa kan vara nära relationer, familj och vänner.

Det händer på grund av frekvensskiften och det stigande medvetandet hos vissa men inte hos andra. Det blir obehagligt för dessa relationer att upprätthållas. Därför rekommenderar vi att inte vara knuten till någonting. Vi vet att detta är lättare sagt än gjort, men det är det enda sättet att ta sig högre eftersom du kommer att magnetisera till dig själv andra likasinnade, som frekvensmänniskor in i dina liv. Detta kommer att tillåta dig att sväva högre på dina mäktiga stigar.

Många av dessa relationer skapar smärtsamma förluster. De måste sörjas så gott du kan sörja dem. Vissa av dessa relationer är sedan länge väntade för dig att släppa. För vissa modiga och starka ljusarbetare blir det frihet från mörkret.

Kom ihåg att livet inte är en uthållighetstävling. Det är meningen att man ska njuta. Även om det kan vara utmanande just nu, kan beslut behöva fattas. Din lycka, glädje, harmoni och frihet kommer att vara värt det.

Jag berättar dessa saker för er eftersom er uppstigning är i full process. Vänligen lita på att jag vet vad jag pratar om eftersom vi som Plejadier hjälper andra planeter med deras uppstigningar. Vi är glada att du går framåt och vi är stolta över dig för ditt fantastiska arbete. Se upp för varandra och var snälla mot er själva och mot andra. Håll dig så jordad du kan. Vet att uppstigning är en naturlig process och att du var gudomligt utvald att vara här nu.

Med kärlek och tacksamhet är jag Mira.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *