Moder Gaia via Erena Velazquez, 3 april, 2020

 

Moder Gaia via Erena Velazquez, 3 april, 2020

 

3 april 2020

Jag är Moder Gaia,

Jag är här för att leverera ett meddelande till mänskligheten. Jag vill säga till mänskligheten att ni ska lugna ner er, och försöka använda tiden hemma klokt genom att meditera, eller genom att göra något som bringar fram det bästa för alla.

Detta kommer att bli min sista inkarnation som planet. Jag har varit andra varelser tidigare, och jag valde att bli en planet för att få en upplevelse av vad det innebär att vara en planet, att vara värdinna för alla andra varelser på Jorden. Det är verkligen en upplevelse, och det finns både bra och dåliga sidor med det. Jag klagar inte, jag ville bara säga till människorna, att de måste respektera livet i alla dess former, de måste lära sig det. Alla varelser på Jorden kom inte hit för att torteras, dödas och ätas. De kom hit för att få en upplevelse, precis som jag får genom att vara en planet.

Tyvärr glömde mänskligheten vilka de är, och jag accepterar inte det, för de försökte aldrig ta reda på det. De gick bara med på allt som pågår här på planeten, istället för att ifrågasätta och leta efter svaren om varför saker och ting är som de är här. Nu hoppas jag, då de är bundna till sina hem och inte kan arbeta utan måste stanna hemma och inte lämna sitt hem, att de kommer att börja ifrågasätta allt i denna värld om varför saker är som de är här på Gaia, och varför detta virus kom hit.

Liksom allt i detta universum så händer saker av en anledning, så det är därför det är panik, oro och kaos just nu, och det händer för att lära mänskligheten en läxa för att bli mer medkännande och kärleksfulla mot varandra. Förstå att det som händer just nu runt om i världen, bara är tillfälligt. Ordningen kommer att återställas, och allt kommer att gå dit det var avsett att gå.

En sak måste jag säga er, och det är att denna värld aldrig mer kommer att vara densamma, den kommer aldrig att gå tillbaka till de gamla sätten av det den har varit. Det kommer att behöva förändras. Jag är moder Gaia och jag är redan i den femte dimensionen, och om mänskligheten bestämmer sig för att de inte vill flytta till den 5:e dimensionen, så kommer de att bli kvar. Det är inte för att jag inte vill att de ska vara där jag är, utan för att de gör inte det arbete de förväntades. De måste höja sina vibrationer och det är en mycket enkelt sak att göra, ha bara en daglig meditation från 5 till 10 minuter och uppåt.

Jag kom inte hit för att ge mänskligheten en föreläsning, jag ville bara säga att jag är glad över att ha fått flytta och vara i 5D. Det är så mycket bättre och trevligare att vara där, än att vara i denna 3D-verklighet, där naturen ständigt förstörs och djur slaktas och dödas av olika skäl, för att ätas eller bara för skojs skull. Som det berömda Lejonet som dödades av en människa, som bara ville ha det i sin trofésamling.

Jag ger alla här ett hem, jag försökte aldrig avsiktligt förstöra eller döda någon. Kom ihåg att vi alla är en, det finns ingen separation mellan oss, vi är alla energi. Jag tycker om att vara Moder Gaia, för det var det jag ville bli, jag valde att vara en planet, men jag förväntade mig aldrig att mänskligheten, naturen och djuren, skulle behöva genomgå så mycket lidande och smärta. Förväntan var att Himlen skulle vara på Jorden. Jag ser fram emot, när mänskligheten kommer ikapp vibrationerna till den 5:e dimensionen, genom att de gör sitt arbete. Då kommer de att vara med mig, stanna i 5D och njuta av alla välsignelser som 5D har att erbjuda. Där finns inget dödande, ingen konkurrens om vem som kommer att få första platsen eller vem som tjänar mest pengar, där finns det bara fred, lugn och harmoni.

Jag är Moder Gaia, ni kallar mig Jorden men vissa känner mig som Terra Christa och jag är glad att kanaliseras idag, för detta är min möjlighet att kunna uttrycka hur jag mår. Jag känner för mänskligheten, jag har så mycket kärlek och medkänsla för dem. Jag vill bara att folk ska förstå, att allt ni har måste ni respektera och värdera. Människor på jorden måste respektera och inte förstöra eller tortera levande varelser, det måste vara ömsesidig respekt och uppskattning för det ni fått, och inte ta det för givet som människorna har gjort. De tog alltid många saker för givet och uppskattade inte de små sakerna. Titta nu på hur hav, sjöar och floder plötsligt blev renare, vattnet är klart och ni kanske frågar er varför, det är för att mänskligheten stannar hemma och inte kan förorena. Samma sak med storstäderna runt om i världen, föroreningarna bara försvann, och ni frågar igen varför, det är för att det är mindre biltrafik, utsläppen blir mindre.

Ni är de som skapade denna verklighet, ni är de som förstörde er egen omgivning och ni är de som behöver ta ansvar för det ni gjort och förstå, att ni inte kan låta er styras av några få personer i toppen, för det ni behöver göra. Ni måste tänka själva och ni måste leda er själva. Ni kan inte bara vara marionetter som ständigt manipuleras, och blir tillsagda vad ni ska göra. Ni har så mycket kraft i er själva, ni kan göra vad som helst och ni kan skapa vad som helst. Se bara på mig, jag ville bli en planet och jag blev en planet. Jag gillade andra liv också, men det här är det mest utmanande jag upplevt hittills, då jag bär alla invånarna på mig, inne i jorden och ovanpå jorden. Jag är en planet av några enstaka planeter i galaxen, som faktiskt har invånare på ytan. De flesta av civilisationerna bor på insidan av planeterna. Ni inser inte hur lyckligt lottade ni är, att kunna vara ute istället för inne. Jag förstår att det har sina positiva och negativa sidor, att bo på Jordens yta på grund av vädret, vilket har manipulerats av människor många gånger och ibland av moder natur, när jag försöker berätta något genom att skicka ett meddelande om att ni måste sluta förstöra planeten.

Jag är glad och lycklig över att kunna säga hur jag mår och jag känner så mycket kärlek för er alla. Jag vet att all denna oro kommer att passera, och vi kommer att flytta till en Ny Tid, om ni vill och gör ert arbete, för oavsett vad ni enskilt kommer att bestämma er för, så kommer jag att vara i den femte dimensionen. Ni kommer att antingen stanna kvar, eller så går ni framåt, det är upp till er. Jag är här för att låta er veta att jag alltid var glad över att ni bodde i mitt hem. Jag är glad att kunna fortsätta stödja alla som lever och andas.

Kom ihåg att jag älskar er alla, jag är er Moder Gaia och jag är så glad att bli kanaliserad idag.

Tack.

Kanaliserad av Erena Velazquez

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...