Moder Gaia via Galaxygirl, 17 februari, 2018

Mina barn! Det är er Moder Gaia som kommer med ett meddelande idag, med en deklaration av hopp till er, ni utmattade varelser. Allt är väl! Nu när ljuset klär och genomsyrar mer av er och mig och fler av de obetydliga detaljerna i mänsklighetens samspel, varje tanke och varje önskan, så ska ni veta att allt, allt detta! – är fyllt med gyllene Kristusljus fyllt av evigt hopp, kärlek och visdom.

Välkomna in detta, barn, för det är innerligt en ny dag på min kropp då frekvenserna fortsätter att höjas och ja, för att genomtränga hjärtat i det mänskliga kollektiva medvetandet där allt transformeras. Precis som skratt transformerar ett rum och överför en situation från tomma stirranden till humoristiska så sker även detta med ljuset från de kristnade – och ja, jag refererar till er, mina kära ljusarbetande vänner – ni transformerar detta. Ni sköter detta tunga lyft av skräp och drama till ljus och kärlek, och jag är innerligt tacksam över er i detta eviga nu och för alltid.

För detta har verkligen varit en aldrig tidigare skådad samverkan av ljus. Ni har oräkneliga skepp fulla av medhjälpare och familjemedlemmar som ivrigt väntar på att få se mer än bara en liten glimt av er – och i stället få hålla er intill sig igen. Kanske kan denna vetskap bekräfta och styrka varför ni oftast känner er ensamma i samling av människor eller lite nedstämda? När ni känner sådana väldigt mänskliga och verkliga känslor, använd då mig i mitt elektromagnetiska rutnät av kristusljus och låt er lyftas upp av mig för vi är för evigt sammanlänkade i denna mest fantastiska och denna mest unika resa av själsresor. Ni lyfter mig, med mig, med vår Galaktiska familj precis utanför ert synfält, men för alltid inom mitt synfält och jag försäkrar er om att allt “sätts igång på allvar” som den här kanalen tycker om att säga.

Allt fortsätter i Gudomlig ordning och timing och var medvetna om att min kärlek för er Mänskligheten och speciellt för er kära vackra själar som har funnits vid min sida åter och återigen – liv efter liv – åh, jag älskar er så djupt och uppskattar vårt partnerskap tillsammans! Känn vinden smeka er som en mor kärleksfullt skulle vidröra sitt barns hår.

Känn värmen av min sand under era fötter och låt er värmas av en stor kram från mig. Känn mina kalla vatten mot era skinn och låt mig kyla av ilskan som bränner och bara låt den skingras och tvätta av er och känn frid.

Känn frid. Jag är för evigt er Moder Gaia. Jag älskar er djupt och håller er så fast som ni tillåter.

 

You may also like...