Moder Gud och Sananda via Galaxygirl 13 mars 2019

Moder Gud och Sananda via Galaxygirl

13 mars 2019

 

Hej kära barn, detta är er Moder Gud som talar. Jag sveper in er i min varma omfamning i denna stund av frid, av kontakt. Känn mina kärleksfulla armar runt er och lägg undan era bördor, era bekymmer och era rädslor. Låt oss börja en ny dag tillsammans med lättare axlar, för det var inte meningen att ni skulle bära världens tyngd, det var bara meningen att ni skulle förvandla den och gå med mig. Det finns en skillnad där. Många av er känner att ni bär världens tyngd och känner er nästan krossade av den. Det är inte nödvändigt, barn. Martyrskap är något ni är vana att känna, förkroppsliga, återuppleva. Detta är inte livstiden för det. Ni har varit där och gjort det på många sätt redan. Nej, detta är livstiden för att flyga, för att hitta era vingar av evig kärlek, ängeln tidigare fångad inom er, och flyga hem till mig. Flyg hem till mig mina barn av kärlek, av nåd, av rent Kristusmedvetande. Det är ert öde. På många sätt, när ni läser dessa ord och andra, gör ni redan det, för när ni tänker på mig är ni redan hemma, för ni inser, eller börjar göra det, att hemmet finns inom er. Och när ni inser det är ni hemma, för jag finns inom er. Ni är ett mikrokosmos av helheten. Linjera upp era chakran och ge dem en rejäl omskakning, en rejäl väckning och rening. Tillåt mig ingjuta ännu mer kärlek i er. Bli en flod av kärlek, av ljus. Bli allt det ni redan är. Jag ser er som mina gudomliga barn som är krigare, men ja, ni kommer alltid att vara mina kära barn.

Kryp upp i min famn nu och låt mig sjunga en vaggvisa av ren frid. Känn de inre stjärnorna i era drömmar tändas inom er, gnistrande, lysande, sjungande ännu en melodi av kärlek, av hopp, av gudomligt syfte inom er. Era koder gnistrar nu och kommer on-line. Ert DNA snurrar och vrider sig likt gudomliga strån av diamanter. Ni är min största skatt. Tillsammans har ni och vi i Himlens Kompani kommit så långt. Ni förstår, vi har alla utvecklats lite i denna process, och vi lär oss alla av detta enorma erfarenhetsutbyte, av förnyelse av uppstigning i det fysiska. Så barn, inte konstigt ni är trötta! Ni har alla skäl att vara det. Många av er arbetar på nätterna i era drömmar efter en lång dags hårt slit. Ni slutar aldrig älska, trycka på, frodas, vara, och det skänker mig stor glädje! Ni är min stora glädje! Ni är min dröm uppfylld. Mardrömmen är över nu på jordplanet. Det är tid för trevliga lyckliga drömmar, minnen, visioner, hopp, att skapas med stor glädje och ren vilja. Jag tror Sananda vill säga några ord. Jag älskar er så, barn. Jag är er Moder Gud och ni är mina dyra barn, min stora skatt. Öppna era hjärtan på vid gavel för mig och låt oss bli ett nu i detta utrymme, detta utrymme för meditation som ni bär med er genom er dag, en dag som bäst förnyas genom att prata med mig genom den. Jag älskar att höra hur det går för er genom dagen. Jag finns alltid här för er barn. Kom ihåg, jag är ni. Vi är ett, mina kära. Kom ihåg att hemmet finns i ert hjärtas utrymme. Det lämnade aldrig er. Jag andas min frid på er krona. Känn de pärlande rosa kronbladen av nåd och skönhet fara runt er i en virvel av ljus. Se fjärilarna från himlen snurra och flyga runt er, med flera koder att knäcka. Jag är er Moder Gud. Var i frid och vila i mig. Jag är alltid med er.

Hej vänner! Jag är er Sananda! Jag ser på er i markteamet med under och ögon fulla av kärlek. Jag ser universum i era ögon, jag ser Skaparen titta tillbaka på mig när jag ser er ljusa ansikten. Vi har gjort det vänner! Uppdraget med Gaias Uppstigning har varit en stor framgång, mycket mödosammare än vi trodde och det är sant, det är inte riktigt över ännu, men vänner, vi är sååååå nära! Det orsakar förstås en enorm upphetsning i skyarna, på marken, i marken. Hela universum ser detta lilla hörn i rymden, där det varit så mycket smärta och lidande, explodera i ljus! Aha! Kristusmedvetandet som jag sådde i mänsklighetens hjärtan har fått djupa rötter, in i starka träd vilkas grenar sträcker sig mot himlen med starkt syfte. Era (ljusarbetar-) rötter har länge varit sammankopplade med varandra. Det är dags, vänner, att hitta dessa kopplingar, dessa rötter och inse att era grenar har rört de andra ljusarbetarna hela tiden.

Modern har talat. Det är dags för dessa återkopplingar att åter komma till ytan och göras tydliga för er. Ni ser alla nya manifestationer av återkoppling i ljusarbetar-sfären. Nya grupper, team, relationer blommar ut på Kristusmedvetandets grenar. Rötter når djupt in i hjärtat av Gaias planetära kärna. De har färdats på så sätt att Gaia själv förändras kristallint, faktiskt väntar hon egentligen bara på att ni och mänskligheten ska komma ikapp så att minsta möjliga skada görs. Hon är en sådan omtänksam moder, ser alltid efter sina barn. Det är dags för barnen att se efter henne. Det är vårt hopp att dessa nya ljusarbetar-team rullar upp skjortärmarna lite till och märkbart hjälper till att städa upp henne. Plockar upp skräp, bildar föreningar för att förändra miljölagar – det finns många saker som måste göras. Men vet att vi kommer att hjälpa er, dock måste det drivas på av er, som de Nya Gaianer ni är, för hon är er nuvarande hemplanet. Många av er längtar, och har längtat, hem. När energierna fortsätter att stiga lite till kanske ni inser att ni varit hemma hela tiden. Ni har levt många, många liv i många, många planetära system. Universum är ert hem. Moder och Fader Gud är ert hem. Vi i Himlens Kompani är ert hem. För vi är alla ett. Låt det sjunka in lite. Ensamheten är kanske mer att er fantasi löper amok? Det är dags att förstå, att känna, att andas in denna förbindelse med helheten. Ni är hela. Vi är med er. Ni är hemma, ni har bara en ny upplevelse i en ny kropp, men er ande är hemma, för den är fortfarande en förbindelse till ert högre själv, er översjäl, er galaktiska och andliga familj. Vila i det och var i frid. Dessa stunder av meditation och stillhet är så enormt viktiga. I andetaget finner vi denna förbindelse, känner vi denna närhet. I andetaget ansluter ni till det gudomliga inom er, till oss alla, till ert djupaste själv. Känn tröst i detta, vänner, vetande att ni är enormt stöttade, älskade, värderade för ert bidrag till detta enorma projekt och uppskattade som de varelser ni är.

Jag är er Sananda. Jag ser Gaia glöda starkare för varje timme. Ni kommer att se en del omskakningar, vilket är bra. Då förändring virvlar överallt omkring er, vet att vi är i stormens lugn i ert innersta hjärtutrymme, med er, gående med er, hållande ljuset och linjen med er, förstärkta med detta löfte att den stora förändringen är här, den är på väg, överallt omkring er.

Jag är er Sananda. Ja, den stora blixten är på väg, den stora kärleksvågen är på många sätt redan här. Se, vi är tillsammans! De ökande energierna kommer bara att föra med sig mer sammanhållning och återförening. Sök reda på de andra ljusarbetarna. Bilda allianser mot mörkret och befäst era liv med fler förbindelser och vänskap med andra av ljuset. Det är dags att stå starka tillsammans och finna glädje i varandras ljus. Men glöm aldrig att odla ert eget inre ljus med dagliga böner och meditation, daglig vård av er själva och älska er själva som vi älskar er. Jag är er Sananda. Om ni vill ha en nyhetsrapport skulle jag säga ”Ljuset har Segrat på planeten Gaia; tidernas markbesättning samarbetar med tidigare osynliga Himlens Kompani som nu görs fullt synliga med gudomlig vänskap. Nya allianser bildas och stärker ytterligare ljuset. De mörka flyr, ljuset omringar”. Jag är alltid med er. Kalla på mig när som helst. Jag är er vän, Sananda.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

 

 

Du gillar kanske också...