Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 mars 2019

Medveten handling ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har länge varit medvetna om mänsklighetens villighet att engagera sig i aktiviteter som ni inte verkligen vill engagera er i. Vi ser er agera, göra det rutinmässigt och vi ser att ni vidtar åtgärder eftersom ni tror att ni borde, snarare än för att ni vill ta den speciella åtgärden. Och vi säger till er alla att en av de viktiga sakerna ni kan göra där i den fjärde dimensionen är att vara medveten.

Så vi föreslår här att oavsett vad ni gör, lägger ni ert medvetande in i det. Gör vad ni gör med medvetenhet om vad ni gör. Var uppmärksam. Var nyfiken på vad ni gör som om ni gör det för första gången. För om ni kommer att göra någonting i alla fall kan ni också få något ur det. Och när ni är närvarande med vad ni gör får ni mer av Källan att delta. Ni tillåter mer energi att strömma genom er på grund av er uppmärksamhet.

Nu är det väldigt enkelt när ni gör något ni älskar att göra, när ni gör något som ni verkligen vill göra. Men när ni kör er bil på samma väg för hundrade gången är det dags att göra det mer intressant. Och vi föreslår att ni är de som gör det mer intressant, snarare än att vänta på att något ska hända utanför bilen, något som kommer att entusiasmera er eller något som ni uppskattar.

I stället för att vänta på att det ska hända, se hur närvarande ni kan vara medan ni kör. Fokusera på känslan av styrningen i er hand. Fokusera på hur er kropp känner sig i förarsätet, och naturligtvis fokusera på er andning. Att fokusera på er andning är det snabbaste och enklaste sättet att vara närvarande med vad ni gör och genom att medvetet andas vet ni att ni aktiverar mer av Källan och inbjuder mer av Källan att komma och leka med er i den till synes mycket vardagliga aktiviteten.

Naturligtvis föreslår vi också att ni väntar tills ni verkligen känner er inspirerad att göra något innan ni gör det. Men för er som befinner er i positioner där ni måste göra en sak som ni verkligen inte vill göra är det här uppmärksamhets tricket nyckeln till att få mer krydda i era liv och är inte det något ni alla vill?

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...