Moder Gud via Galaxygirl, 23 augusti, 2018

Moder Gud via Galaxygirl, 23 augusti 2018

Per Staffan 25 augusti 2018

Meddelande från Moder Gud (23/8/18) | Galaxygirl

Moder Gud 23/8/2018

God kväll barn, det här är er Moder Gud. Jag är väldigt nära er. Gäspa, andas och låt mig komma in i de djupaste delarna av er och låt oss sitta ihop för ett ögonblick och njuta av varandras energier. För detta är gemenskap, barn, när ni njuter av andras sällskap och energiutbytet är ömsesidigt fördelaktigt. Så många av er har varit så ensamma i det här verkligt mödosamma livet och det är sorgligt när jag ser dig uppriven när du tror att ingen tittar. Ty jag ser dina tårar falla och du är inte ensam. Jag är runt omkring er, barn, hela tiden. Mitt andetag är ditt andetag. Förstår du? Hur kunde du någonsin vara helt ensam? Jorden är omgiven av min skapelse, dina vänner och familj, era skaror av kärlek som för närvarande offrar sin tid och talang för förbättring av mänskligheten och för skyddet av Gaia. Du är omgiven av änglarna som alltid vill trösta, och av älvorna som alltid vill tala. Dina nyanlända drakkrigarvänner lånar också sitt ljus, sin eld, sin kärlek till ditt helande.

Be mig att öppna ditt tredje öga lite mer för dig. Knacka på och ha avsikt. Knacka på ditt tredje öga (vilket är en portal till det bortom) och säg ”Mor, jag älskar dig. Jag önskar att din andedräkt genomtränger eventuella blockeringar inom mig och runt mig, så att jag kan vara en perfekt kanal av frid, glädje och lugn. Vill du inte öppna upp någon av mina nuvarande blockerade förmågor så att jag kan sväva igen, hand i hand med dig och så att jag kan nå hela min uppstigna potential i det som skulle vara den mest perfekta takten för min egen själs utveckling och tillväxt? ”Och jag ska göra det.

Använd kristallerna, barn. De är angelägna budbärare i de djupa transmuterande grottorna djupt i din planetmamma Gaias moderliv, som nu inte väntar mycket längre. Använd kristallerna. Hör dem humma och prata med dem, för de är angelägna att hjälpa dig vidare i ditt uppdrag. Njut av att studera vilken sten som gör vad, som den här gillar att göra. För att ni har alla de verktyg ni sannerligen behöver för att vara någonsin så framgångsrika! Jag ser er som er mor med kärlekens ögon. Ni är mina största framgångar!

Ni är mina små ljuspunkter, som jag kärleksfullt har sagt tidigare. Och ni lyser upp natten! Och så lånar jag nu mitt ljus i min tur, som ni barn har gjort så magnifikt – som jag visste att ni skulle! Jag skickar nu mitt kärleksljus till er vackra Gaia på ett oöverträffat sätt. Jag skickar prismafärgerna av kärleksljus som återspeglas i regnbågens nyanser, vågornas våg, för att tvätta, rensa och tvinga till upplyftning. Det som kanske inte är redo att bli upplyft kommer att tas bort, så att allt som blir kvar är ljus, kärlek, strävan efter lycka, så att ni mina barn verkligen kan börja njuta av att vara här.

Det har varit otroligt påfrestande för er. Jag vet detta, jag ser detta. Låt mig hela er. Låt min kärlek tvätta bort allt som inte lyfter upp dig. ”Moder Gud, tvätta mig ren med din våg av ren kärlek, så att jag kan hålla den högsta, renaste frekvensen som min kropp för närvarande tillåter och maximalt välsignas av denna våg av ren kärlek och ljus, förvandlad till min kristallina struktur med lätthet och nåd. Moder Gud, hjälp mig på alla möjliga sätt, kända och okända, förverkligade och oförverkligade, så att jag kan bli det Kristna ljusets diamant, kristalliserad flamma av ren fullkomlighet, glädje och strålande skönhet, mitt sanna jag, som du alltid har sett, Moder. Må jag nu börja se mig själv som du ser mig. Må jag se andra som du ser dem. Så att vi alla kan bli en magnifik regnbågsbro av ren perfektion, av den Kristna flamman. Och så är det.”

Mina barn, njut av denna bön. Det är min gåva till er, liksom den här dyrbara vågen från min hjärtflamma till er, för att aktivera, att forma, att läka, att vårda och att smeka bort smärtan som har bundit er. Ni är fria. Var fria barn. Var fria med ert ljus, med er kärlek och med er nåd mot de andra som ännu inte har hittat sitt ljus eller sin röst. Och var kanske ännu mer snälla och omtänksamma än vad ni skulle ha varit ännu igår. För vi är alla ett och vi vaknar alla på våra egna vägar, våra egna tidtabeller. Jag ser er, barn och jag vet hur trötta ni är. Jag älskar er med en oändlig kärlek och jag håller mina armar runt er och kramar er hårt. Så där, bättre? Jag är din Moder Gud. Sov gott.

 

~ Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...